Navracsics Tibor hurrá-optimista hangulatban van. 

Jó hírem van, az év végéig – most már a Bizottság által az újsághírek által megerősítetten is – aláírhatjuk a megállapodásokat a kohéziós és helyreállítási forrásokról. Ezek segítenek, hogy a jövő évben hozzáférjünk az uniós forrásokhoz

- mondta Navracsics Tibor egy mai konferencián, miután tegnap megjelent: a Bizottság mégis a 3000 milliárd felfüggesztésére tesz javaslatot.

Alapigazság, hogy jó jól informáltnak lenni. Most azt tapasztaljuk, hogy az Európai Bizottság újságokon keresztül kommunikál velünk

- jelentette ki Navracsics Tibor egy mai a versenyképességi operatív programok konferenciáján az Akváriumban.

Navracsics Tibor az EU-s kifizetésének korlátozása után: "Lojális, hasznos és jó felhasználója Magyarország az uniós forrásoknak."

Fotó: ATTILA KISBENEDEK / AFP

Több német lapértesülés alapján megjelent a hír, hogy az Ursula von der Leyen vezette Európai Bizottság arra tesz javaslatot, hogy mégis függessze fel Brüsszel a 3000 milliárdos EU-forrás Magyarországnak történő utalását, nem elégséges ugyanis a Bizottság által elvárt 17 magyar vállalás teljesítése – írja a az ATV.hu. A helyreállítási magyar tervet valószínűleg jóváhagyják, de komoly feltételekkel, így az 5,8 milliárd eurós pénzeket sem utalják azonnal – ez derül ki a FAZ cikkéből, de korábban a Sliegel és a Reuters is is hasonló értesülésről számolt be.

A felfüggesztést illetően azt mondta:

a feladatok teljesítése a jövő évre húzódik.

- majd hozzátette: 

Lojális, hasznos és jó felhasználója Magyarország az uniós forrásoknak.

Forrás: ATV.hu

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
navracsicska olyan mint egy keljfel jancsi. Sosem adja fel a kuzdest, csak mindig tolja a hataridot mikor jonnek az Unios penzek. Fel kene fognia, addig amig nem lesz megfekezheto a korrupcio, addig nem jon 1 cent sem.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Shikari
Simán el kell kezdeni szopatni őket. Vétó. Akasszuk meg a működést, lehetetlenítsük el őket. Ez a legkevesebb, hogy ellopják a pénzünket!
csak úgy....
@Shikari: nektek elmebetegeknek hol van pénzetek? tibim,azt tudtad,hogy a politika nem szopatásból áll? - lófaß voltál te csak nem tanár...
teuton
Nocsak! Nehany hete meg azt harsogta Navra csicska, hogy 96%ban megvan a megallapodas, nehany het mulva jön a penz! Ja, azt nem tette hozza, hogy kivel es milyen megallaodas, meg kitöl jön a penz, mert az EU-tol iden mar egy fitying sem! Az EP pedig 80% feletti többseggel a a kifizetes megtiltasat követeli...
Gazella
@KisTehen: te mosadék... nem volt sem egyszer igy sem egyszer úgy az EU részéről.
Te azeért tudod igy meg úgy mert a gecid hazudik folyamatosan a hűbéreseivel együtt.
Eladott Ország
Navracsicska! A rinocérosz segge babapopsi a hazug, fideszes seggnyaló pofádhoz képest!
Eladott Ország
fideszes csinovnyik, az Európai tanács is elutasítja - az uniós tagországok állam-, illetve kormányfői mellett az Európai Tanács elnöke és az Európai Bizottság elnöke alkotja - is el fogja utasítani az EU-s pénzek kifizertését. A kiszivárgott hírek szerint a németek biztosan, de a többi tagállamtól sem várhattok jóindulatot, amilyen velejéig rohadt mocdskok vagytok, évtizedek óta mindenkit köpköttök, mindent vétóztok, és a ruszkik legnagyobb csatlósai vagytok.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.