A politikus sem ment el mellette szó nélkül. 

Hadházy Ákos is  beleállt Majkába az új botránydal kapcsán

Majka dala nem rossz és igazságok vannak benne. Akár kockázatot is jelenthetett a szerzőjének.

- kezdi. Szerinte azonban ha a Művész Úr ezek után tovább dolgozik a propaganda fellegvárában, akkor is felmerülhet két gyanú , ha a legjobb szándékkal írta a dalát

1) engedéllyel tette

2) magáért a szereplésért tette, esetleg az ellenzéki rajongók megnyugtatására

Szerinte amiben az igazságok ellenére sem mond teljes egészében igazat a dal: azt üzeni, hogy mindenki szemét, a szegény ember meg nem tud mit tenni.

Valójában mindannyian felelősek vagyunk -bár eltérő mértékben- azért, ami itt van. És mindannyian tehetünk ellene. A hangsúly a “tehetünkön” van.

Forrás: Facebook

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
@KisTehen: te akkoriban kerültél ide a propellerre, mikor a schadl börtönbe került, -gyuri ,vihetted a laptopod!? :) csak nem itt vezekelsz ?
csak úgy....
@ómió: @Maccska: @KisTehen: ti gondolkodásra képtelen idióta seggfejek! :)
-mert csak a gyurcsány lopott..,ez mindent elárul rólatok! :)
ómió
@csak úgy...: Nem baj, bolsiék elmebetege! Nyugodjál le, mert csak még idiótább leszel! Kérj magadnak szedálást ott az elmeosztályon!
drrotf
Hadházytól kérdezem, hogy csak ellenzéki gondolkodású és magatartású ember írhat a rendszert kritizáló sikeres nótát, vagy más is? Szerintem ha egy nóta jó akkor miért kell utána nézni annak ,hogy aki előadja, az miért teszi ezt?Nem mindegy?A nóta és előadás az jó, akármilyen szándékkal , engedéllyel vagy anélkül tette az előadó.Egy előadót, egy művészt nem kellene mindjárt osztályozni, hogy miért is tette amit tett, volt-e hátsó szándék mögötte, vagy nem, tényleg azt gondolta amit énekelt, vagy csak mímelte az előadottakat!Hadházy pont azt csinálja most amit a FIDESZ , azonnal besorolja, osztályozza az embert , a művészt, és nem a teljesítményt dicséri, vagy szidja, azt keresi ,hogy miért is írta meg a dalt a szerző, mi is volt a valódi indítéka!Nem ezt kellene csinálni! Ha az előadott dalt értékeli az rendben van. de az már nem érdekel senkit hogy milyen embernek tartja az előadót!Az magán ügy, és minden embernek más és más a véleménye erről!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.