Orbán Viktor a visegrádi országok (V4: Csehország, Lengyelország, Magyarország és Szlovákia) miniszterelnöki csúcstalálkozóján, a kormányfők közös sajtótájékoztatóján kiemelte: közös kihívások az illegális migráció, az energiaválság, a gazdasági recesszió megakadályozása és a külső schengeni határok védelme.

Orbán Viktor megdöbbentő kijelentéseket tett a V4 csúcstalálkozón! Megfontolásra intette a szomszédos államokat

Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

A miniszterelnök szerint a visegrádi együttműködés egy harmincéves sikertörténet, és azért jött létre, mert az volt a meggyőződésük az országoknak, hogy vannak közös érdekeik és számos közös álláspontjuk.

A kormányfő kifejtette: Magyarország speciális helyzetben van, mert ez az egyetlen ország Európában, amelynek egyszerre két migránsválsággal kell megküzdenie. Ebben az évben több mint egymillió ukrán menekült érkezett Magyarországra, és idén több mint 250 ezer illegális határátlépési kísérletet állítottak meg az ország déli határainál. 

Orbán közölte: miután Ukrajnában elhúzódó háborúra kell számítani, az onnan érkező migrációs nyomás a következő időszakban nőni fog, és fair igény a V4 részéről, hogy az EU is vállaljon ebből a teherből valamennyit. Arra is számítani kell, hogy a déli irányból jövő migrációs nyomás is nőni fog a következő időszakban, ezért tájékoztatta a kollégáit, hogy Szerbiával és Ausztriával létrehoztak egy új formációt, amelynek az a célja, hogy segítsék egymást a határvédelemben – mondta Orbán Viktor.

Arról is beszélt, hogy megkérte a kollégáit, fontolják meg, hogy hozzá tudnak-e járulni a szerb-osztrák-magyar határvédelmi együttműködéshez.

Forrás: mti.hu

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
gina
Nézd ezt a gögös elmebetg szemét tolvaj muzsikust, megint ö a nagy mesemondü, egy agyhalott primitiv szar senki,, remélem ott is átlátták...
mn50231
Az egyetlen normális gondolkodású ember az idióták között. Ha a "rejtett erőforrásokat" és a "kiválasztott népet" is a helyükön kezelné, még rá is szavaznék.
verőce21
Ez a V4 csak bővülni fog!
Reméljük hamarosan V8, majd V12 motorja lesz az Európai Uniónak...!
Nessy
@verőce21: Három ütemű motor! Szív, szuszog és b..ik menni! (Valamikor a Wartburgra mondták)
Galway
@Qqberci: Dehogynem! Mint a szélkakas!
Horizont
Mindig ledöbbent, hogy van pofája azt hangoztatni, hogy több mint 1 millió ukrán jött.
Átutazóba!!! Csak morzsányi rész maradt itt őket is a civilek látják el. Örökké hazudik.
Eladott Ország
Kemény munkával sikerült elérni, hogy már nem csak itthon, hanem külföldön is szitokszó lett Orbánból és a fideszből. Viktornak a dühtől úgy be fog szorulni a fing a seggébe, hogy Havasi nyelve rojtosra kopik, mig kipiszkálja. 12 év fidiótizmus és kerítésbontó, határnyitó, nyitott, szabadságszerető, megbízható szövetséges, nyugatias ország hírnevéből, büdös korrupt, hazudozó, csóró, pénzért mindenre képes, megbízhatalan, belülről bomlasztó, fasisztoid hírnévre tettünk szert. A felcsúti k*rva Moszkvában...
pbs.twimg.com/media/FctUc1yWQAEy_uo?format=jpg&name=small
simmering73
Szerintem az a megdöbbentő, hogy a V3-ak maguk közé beengedték.
lampa laz
Nagyon zavart és kényszeredett vigyor ült most ki a pofájára, a 3v között. Undorító, h nem szégyelli magát, h még ott is hazudik. Ez a hülye azt hiszi, h az a 3 ember nem látja, hallja, h mit tesz? Hiszen tele van a világsajtó velünk naponta. Undorodom ettől a faßtól, szégyen amit tett ezzel az országgal és félő, h még mit fog tenni.
KisTehen
egy megdöbbentő kijelentést se látok
csak úgy....
@KisTehen: mert te már magadnak is megdöbbentö! -te akkoriban kerültél ide a propellerre, mikor a schadl börtönbe került, -gyuri ,vihetted a laptopod!? :) csak nem itt vezekelsz ?
KisTehen
@csak úgy...: ezt az agymosást ne erőltesd, mert nem tudom, hogy miről beszélsz
Gazella
@Clavigo: Ott a pont.
Emebeteg a dagi.. Pszichiátriai eset
Pági
@Horizont: és még ezért is pénzt kunyerál.
csak úgy....
@KisTehen: 20:17 ezzel majd a bíróság elött védekezz gyurikám!
verőce21
18:24) A V4-ekre olyan – vagy még olyanabb – ütemű fejlődés vár, mint amilyet Nyugat-Európa nemzetei futottak be 1950 és 2000 között. A három balti állam, Lengyelország, Csehország, Szlovákia, Románia, Magyarország és Horvátország együttese jó eséllyel a következő évtizedekben a világ kiemelkedő technológiai-gazdasági motorja lesz...!
csak úgy....
@verőce21: ismét egy gügye jóslat töled, aminek semmi alapja! orbán frankón lerendezte,hogy talán a szerbeken kívül ,mindenki gyülölje a magyarokat...
verőce21
@csak úgy...: Hülye vagy! A gazdaság nem szentimentális alapon működik!
csak úgy....
@verőce21: és azon kívül mit tud ígérni egy szélkakas,megbízhatatlan,lopós orbán,te nagyon hülye? :)
Nessy
@csak úgy...: Igérni bármit, és annak az ellenkezőjét is! Betartani egyiket sem, ha nem fűződik hozzá érdeke!
Alfa
egy zakkant elme elképzelései... a baj az,hogy Lipótmezőt bezárták...de azért lehetne neki találni egy mélyen süllyesztett magánzárkát
simmering73
"...jobbról-balról kapja Orbán Kassán a pofonokat, az oroszok miatt, az ukránokkal való szemétkedés miatt, a suttyó fasiszta sálja miatt, az unióellenessége miatt, és azért is, hogy aljaskodik a finn és a svéd NATO-csatlakozás ratifikálásának halogatásával, ami tényleg a tömeggyilkos oroszoknak végzett ügynöki munka, és a világ mocsoksága, amiért ki kellene vágni minden demokratikus nyugati szerveződésből, hogy takarodjon az orosz népirtó barátaihoz. A nyugati demokráciák végtelen türelmének köszönheti ez a fasiszta felcsúti disznó, hogy egyáltalán még szóba állnak vele."
nepszava.us/villamos-alatt-fekvo-ember-mosolya-soha-nem-oszinte-leckeztetik-a-v3-ak-orbant-kassan/
ómió
A megfontolásra intés efftársilag "megdöbbentő"!?
Jozefina
Nem tudom, hogy mit kaphatnak a V3-ak, hogy leülnek vele egy asztalhoz??!!
telegdilaci
@Qqberci:Aki vele összefog az soha nem járt még jól mindenkit el árúl,neki csak a saját érdeke az első senki más!
Juhász István
Érdekes :Járuljanak hozzá...Mihez is ? Adjanak pénzt a határvédelmünkre ? Minek ? MAGYARORSZÁG kormánya számolatlanul önti a pénzt az összes , velünk határos országba, ilyen, olyan SEGITŐ SZÁNDÉKKAL. No jó, nem a kormányaiknak, hanem magyarlakta területekre Templomok felújitására, focipályák épitésére, feltartására, ovoda épitésekre, stb. Célzottan. DE !!! Ezekkel a KORMÁNYAIKAT is segiti, hiszen ők röhögnek egy jót, mert nem nekik kell mindezeket kicsengetni. Eszméletlen mennyiségű pénzt küldözget OV mindenfelé, mintha mi lennénk a világ LEGGAZDAGABB országa. Más, ilyen országról amúgy NEM TUDOK, ebben is egyedülállóak vagyunk.
Szevasztok
Mivel bután megyünk előre ezért mindig megvagyunk döbbenve.
NKF
Büdös,balos,balfaszok! Miért baj ha Magyarország miniszterelnöke a magyar érdekeket képviseli?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.