Az elvonuló ciklon mögött szárazabb levegő érkezik fölénk, pénteken már több lesz a napsütés, északkeleten lehet továbbra felhősebb idő. A hétvégén és a jövő hét elején ismét egyre párásabb, felhősebb, éjjel ködösebb idő valószínű számottevő csapadék nélkül.

Akár többórás napsütésre is számíthatunk ma

Fotó: pixabay.com

A borult északkeleti, keleti részeken lassan szakadozgat a felhőzet, és inkább csak rövid időre bújhat elő a nap, míg másutt többórás napsütésre számíthatunk az időszakosan megnövekvő felhőzet mellett – írják a meteorológoiai szolgálat honlapján.

Számottevő csapadék napközben nem valószínű. Mérsékelt marad a légmozgás. Naplementét követően köd képződhet több helyen is.

A legmagasabb nappali hőmérséklet 4 és 11 fok között valószínű, a felhősebb északkeleten mérhetjük az alacsonyabb értékeket.

Késő estére -1 és +4 fok közé csökken a hőmérséklet.

Forrás: met.hu

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

black n' gold
Rossz hír nekem: Pedig milyen aranyos kisfiú voltam, és mekkora paraszt lett belőlem. "Szegény édesanyám, beteg" vagyok.
Jó hír nektek: Végül csak vettem egy Xbox Seriest... Ja, ez nekem jó hír. DE! Ez azt jelenti, hogy most már tényleg léptem.
Olyan előre nem tervezett minden szabadidőmet kitöltő elfoglaltságom lett, ami kizárja, hogy politikusokkal és egyéb állatfajtákkal foglalkozzak. A Hírkeresőn minden kikapcsoltam, csak az időjárás elérhető mostantól.
A megboldogult Máté Péter számával vennék könnyes búcsút (de itt hagyok egy darabot a szívemből):

"Elmegyek, elmegyek,
milyen úton indulok, még nem tudom.
Elhagyom az otthonom,
még a jó barátoktól sem búcsúzom..."

www.youtube.com/watch?v=uCASQpPQBlI

Az utolsó szó jogán: www.youtube.com/watch?v=vP-a9g_Yrn8

www.youtube.com/watch?v=Eb-khk0rmFU

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.