A külgazdasági-és külügyminiszter közösségi oldalán mondta el a véleményét Brüsszelről és az európai gazdaságról.

Szijjártó szerint rugalmas szabályokra és kevesebb brüsszeli hatalmaskodásra van szükség
Fotó: Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter a Mondjunk nemet a szankciókra! című országjáró sorozat fórumán Budapesten, a Polgárok Házában 2022. november 17-én. MTI/Lakatos Péter

Ma újra Brüsszel, újra Külügyek Tanácsa, de ezúttal a külgazdasággal foglalkozó miniszterek formációja

- kezdte bejegyzését Szijjártó Péter.

Majd kijelentette:

A szankciók miatt Európa gazdasága recesszió felé rohan, ebből csak úgy lehet kimaradni, ha képesek vagyunk újabb és újabb beruházásokat ösztönözni, mert beruházásokból van munkahely, a munkából van termelés, a termelésből pedig gazdasági növekedés.

Úgy véli:

Az európai szabályokat, ezért szerinte úgy kell alakítani, hogy az Európai Unió tagállamai minél több beruházást tudjanak vonzani.

Mint írja:

Ehhez rugalmas szabályok és kevesebb brüsszeli hatalmaskodás kell

- zárta gondolatait.

Forrás: atv.hu

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
Erre csak azt tudom mondani- kevesebb kormányzati bvasáskodást Magyarországon. Ne a kormány/orbán irja elő a parlament ügyrendjét. A parlamentben legyen az ellenzéknek vétó joga. Az igazságszolgáltatás legyen valóban független, önálló hatalmi ág. Na, majd ezek után oktathatod "Brüsszelt" druzsba pjotr.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Edebácsi
A nagy focista felrúgja a szabűlyokat, azután méltatlankodik, hogy fütyül a bíró!
Edebácsi
A rugalmas szabályok alatt azt érti, hogy mindig ki lehet bújni alóluk. Hár, éppen ez a baj! Tól rugalmasak voltak a szabályok, jóhiszemű, tisztességes emberekre szabták őket, nem a Fideszre.
kereső
@KisTehen: @KisTehen: Most meg jössz a "gazemberek mentsvárával"- a hamis hazafiasággal, meg a "mimagyarok" érdekeivel? Na, menj a karámba- a legelő már "bezárt", behajtották róla a marhákat/birkákat.
kereső
@KisTehen: " talán lemaradtál a szankciók megszavazásáról ... amikor a libsi brancsnak nem tetszett, hogy ki akarunk maradni az orosz olaj szankcionálásából ... és emiatt folyamatosan ment a putyinpincsizés"- nem marastam le, se nem maradtam le a folyamatos eu ellennes kirohanásokról a szankciók kapcsán is, nem maradtam le arról sem, hogy orbán kitöltötte az eu ellenes szankciós nemzethy konzultációt, nem maradtam le a bombás palkátokról- igy aztán nem maradtam le arról sem, ismételten- hogy nektek milyen könnyen is megy schegget csinálni a szájatokból.
Szóval nem maradtam le semmiről sem...
Alfa
petike tudod az állandó lopásotoknak meglett a következménye

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.