A köztársasági elnök szerdán fogadta a Háttér Társaság képviselőit a Sándor-palotában. Bencsik András a hír hallatán kiborult, és arra kérné az államfőt, hogy a "normális" embereknek is legyen egy civil szervezete. Ókovács Szilveszter, az Operaház igazgatója se tartaná jó ötletnek, ha Novák Katalin esetleg máskor is egyeztetne a Háttér Társasággal, mondván, úgyis minden intézkedés érint mindenkit.

Bencsik András kiakadt Novák Katalinra és „pokoli kockázatnak” látná, ha a „másságos” emberek közül valaki „befurakodna” az unokája óvodájába – Ókovács Szilveszter is egyetért

Bencsik András, a Demokrata című hetilap főszerkesztője érkezik a Polgári Magyarországért Alapítvány rendezvényére, a Polgári Piknikre a kötcsei Dobozy kúriánál 2017. szeptember 2-án. MTI Fotó: Varga György

Novák Katalin köztársasági elnök szerdán fogadta az LMBTQ-embereket képviselő Háttér Társaság tagjait, ez nagy vitát váltott ki a Hírt Tv műsorában résztvevő vendékek között. Bencsik András például annyira sértve érzi magát, hogy azonnal megalapítaná a normális, heteroszexuális, természetes ösztönű és a másik nem iránt vonzódó emberek civil szervezetét. A Demokrata főszerkesztője szerint egy ilyen társasággal Novák Katalin köztársasági elnökhöz is bejuthatna.

Nem viccből mondom, tök komolyan, hogy azon gondolkodtam ennek a hírnek az olvastán, hogy lehet, hogy vállalnám is ennek a kezdeményezését. Egy olyan civil szervezetet létrehozni, amelyik az NHTM-embereket fogná össze, ez a normális, heteroszexuális, természetes ösztönű és a másik nem iránt vonzódó embereket jelenti

- közölte Bencsik András, a Demokrata főszerkesztője a Vezércikk című műsorban.

Bencsik „pokoli kockázatnak” látná, ha a „másságos” emberek közül valaki „befurakodna” az unokája óvodájába.

Demeter Szilárd, a Petőfi Irodalmi Múzeum igazgatója pedig arról beszélt, hogy tiszteletben kell tartani az ő életét is, ami elmondása szerint arról szól, hogy szereti a feleségét, imádja a „kölykét”, szeretne még több gyereket, valamint ő egy heteroszexuális és fehér férfi. Demeter úgy érzi, azt próbálják elérni, hogy helyeselje, amit „ők” gondolnak a világról. 

A teljes beszélgetést itt nézheti meg:

Forrás: hvg.hu

61 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Ezek nagyon buta, aljas emberek. És mint ilyenek, veszélyesek. Én ezeket nem engedném a közéletbe, nem adnék teret az ilyen ostoba, uszító, hazug embereknek.
Maradhatnának a hírtévén, azt alig nézi valaki.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Aki Én
Ezek nagyon buta, aljas emberek. És mint ilyenek, veszélyesek. Én ezeket nem engedném a közéletbe, nem adnék teret az ilyen ostoba, uszító, hazug embereknek.
Maradhatnának a hírtévén, azt alig nézi valaki.
Németh István
a novák katalin eddig is a gyufát húzogatta nálam és meg kell hogy mondjam a baráti köröm teljes valójában! ha ez a hír igaz akkor szíveskedjen elmenni a bús picsába az oroszok agresszornak való minősítgetésével együtt! Aztán KATALIN nap alkalmából is kívánom, hogy fejezze be az államelnöki tevékenységét "egészségi állapotára való" hivatkozással! Különben is erősen vélelmezhető, hogy elment az esze! AMÍG NEM KÉSŐ!!
Az Orbán Viktor meg menjen mea-kulpázni, hogy egyengette az útját e bohóc posztra!
fergeteg
El kell kezdeni a másságos,genderista DK-s tanárok kiemelését az iskolákból.
Giovanni Alba
"Bencsik „pokoli kockázatnak” látná, ha a „másságos” emberek közül valaki „befurakodna” az unokája óvodájába."
Vajon mindenkitől tanúk által hitelesített nyilatkozatot követel "normalitásáról", akivel bármiféle kapcsolatba kerül? Gondolok itt a cukrászra -kiemelve a fagylaltosokat-, fodrászra, bolti eladókra, szabóra?
Vagy csak játssza az eszét a nagyotmondás kényszeréből kifolyólag?
Találkozott-e társaságban Szájerrel és üdvözlésként fogtak-e kezet?
Vagy undorodva igyekezett elslisszolni a fal mellett?
Hej pedig a régi szép időkben, a párt kebelén, a Munkásőrségben milyen egészséges emberek jöttek össze, egészségesek testben-lélekben, ugye Bencsik elvtárs?
Toller Béla
Ezek egyszerűen be vannak szarva ! Pedig senki sem támadta őket, akkor közösülnek a feleségükkel, amikor csak akarnak. Ha az a hülye demeter még több gyermeket akar, az nem azért bún, mert egy nőtől akarja ! Ahogyan a bencsik is anyától származik, meg az orbán is, csak az apjuk keményen verte őket ! Attól félnek, hogy ha az anyjuk is erősebb lett volna náluk akkor mit kaptak volna ? Ostoba feltételezés.
Aki Én
@fergeteg: ...hátha még jók lesznek alaptörvényírónak.
nemkati
Ezeket a magukat NHTM-nek nevezőket senki nem támadja a milyenségük miatt, miközben az LMBTQstb embereket állandóan támadják, sértegetik és megalázzák. Ennyi a különbség, és itt az ideje, hogy ember és ember között ne eszerint tegyenek különbséget.
nemkati
@fergeteg: Ja, biztos az lesz, amit te akarsz. :) És mi legyen a másságos, genderista Fideszes tanárokkal?
sunoge
Csak azért mert valaki heteroszexuális és fehér és mert férfi, még lehet egy nagy köcsög.
sunoge
@Shikari: Az első pogromot mikorra tervezed náci?
ómió
Aberróék, bizony, jobb, ha nem "nevelnek"!
sunoge
@Shikari: "A természetellenes identitások képviselőit kiemelni a nevelés, oktatásból." Ti határozzátok meg mi a természetellenes? Ti ilyen nagyok vagytok, hatalmasak, egyenesen isteniek. A barna hajúak természetesek vagy nem? Vagy csak a szőkék és kékszeműek? Neked, kinek jól fejlett aranyere van, természetes vagy, vagy természetellenes? Nincs?
Majd lesz...
NKF
Igaza van,teljes mértékben! A sok rohadék buznyák menjen a büdös kqrva anyjába!
nemkati
@NKF: Neked írom, de sok másnak is címezhetném. A stílusoddal az a helyzet, ami ebben a viccben:

- És mit szólt a vejed, amikor meglátogattad a lányodékat?
- A csúnya szavakat kihagyjam?
- Ja, azokat hagyd ki.
- Akkor semmit.
Giovanni Alba
@nemkati: ma, 11:16
Eccerűék nem bírják felfogni, hogy azok a "mások" is emberek, szeretnének szeretni és szeretve lenni éppen úgy, mint a "többiek". Azon nem nagyon háborodik fel senki, ha két fiatal kézenfogva sétál az utcán, néha megállnak egy-egy csókra. Még akkor sem tör ki a gyűlöletvulkán, ha az a két fiatal éppenséggel lány, és nem nyelves csókot váltanak, csak puszit adnak egymás arcára. Akkor is csak a helyeslő bólogatás a reakció, amikor a labdarúgászati szórakoztatók egymás nyakába borulnak egy gól után.
Az ilyen fergeteges, sikaris németek -no meg persze az elmaradhatatlan ó miska- még csak meg sem tudják fogalmazni zavaros érzelmeiket, annyit tudnak csak troglodita módra, hogy a "más" az rossz, fúj, csúnya, rossz.
És ennyivel meg is elégszenek.
lampa laz
Kussolj már b+, mi is elnézzük neked, h befurakodtál közénk.
nemkati
@Giovanni Alba: Nem tudom, mekkora IQ kellhet ahhoz, hogy valaki felfogja, hogy a nemi identitás nem választás kérdése, hanem veleszületett tulajdonság. Mennyi történetet hallani arról, hogy valaki elfolytotta ezt magában, mert ez az elvárás, és aztán egy érzelmileg sérült, defektes, boldogtalan életet élt, pedig egyébként nem ártott senkinek a másságával. Csak azok az emberek képesek elítélni a másságot, akik egyrészt nagyon ostobák, másrészt tele vannak gyűlölettel, és örülnek, ha találnak valakit akin ezt kiélhetik. Szánalmas.
Emmersson71
A pártodba befurakodott legalább egy fartúró (Szájer), azzal foglalkozz, komcsi! ERESZkedj térdre :P
kulabombaafityiszre
@NKF: ma, 11:41
Akkor kezdheted a szájerrel,gulyással,nagy istvánnal+szíjártóval.
nemkati
@kulabombaafityiszre: Szájer se tehet róla hogy olyan. Csak arról tehet, hogy kijárási tilalom alatt járkált ki, kokóval a hát izsákjában, és megrongált egy ereszcsatornát miközben el akarta kerülni a felelősségrevonást.
Csizmás Kond
@nemkati: A nemi identítás nem azonos a ferde hajlammal...ez olyan mint a látás a hallás az ízlés vagy szaglás...bár mindenkinél működik de vannak kivételek ...és ha azok a kik másképp éreznek dolgokat törvényesíteni akarnák ugyanaz lenne mint ma ezekkel a buzikkal.
Törölt Nick
Bencsik munkásőr jobban szeretné, ha inkább pedofil papok furakodnának az unokái óvodájába. Ugyanis a pedofil papokat semmi áron nem akarják elszámoltatni, és Kaletát is úgy menekítették Peruból, mintha valami drágakincs lenne.
Csizmás Kond
@nemkati: 12:15...de tudta és más is tudta...azért is próbáltak minél távolabb lenni tőle.
Németh István
Nagyon sajnálom de Katalin napi ajándékként a nemzetnek érdekében, ajándékként ajánlom fel a katalin nevezetű állam elnöknek nevezett egyre kártékonyabb megnyilvánulásokra képes hölgynek, hogy TÁVOZHAT! Női elnökünk sem volt még eddig, de ne is legyen többet!
sokanvagyunk
A kommunisták "java" is beszivárogott a Fideszbe, és most ezek a gerinctelenek alkotják a gerincét.
Németh István
@Törölt Nick: @m73: hülye buzik akkor a ti kölkeitek buzi oviba, suliba jár? Nem a Bencsik védelmében, de elmondom, hogy a munkásőrök a szabad idejük egy részét áldozták fel az ország nyugalma érdekében. Aztán érdekes nem voltak olyan elemek akik minden áron akadályozták volna az un. pártunk-kormányuk tevékenységét - úgy éltünk ahogy, de vidámabbak voltunk > mióta a bugris balliberálisnak mondott nemzeti ellenség a kommunista megszokottságból, beidegződésből eredően állandóan szart kever és gátolja a nemzet érdekű kormányzati tevékenységet azóta nyugalom nincs! Kifejezetten jó lenne egy nemzeti érdekeltségű valóban NEMZETŐR csapat létrehozása és ezeket a moslék szennyes hőbörgő söpredékeket eltüntetni!
Hiszem, hogy a Nemzetőrségre szükség van! Mégpedig nagy-Magyarországi sziluettbe illesztett koronás karszalaggal kellene minden belépett tagot ellátni! Kapásból mondom egy hét alatt, hogy ennek híre kélt sok ezer jelentkező lenne!
Yoda69
Ez a mocskos kommunista geci onmagaban massagos. Anno besugokent magyarokat jelentet fel es kuldott a biztos a halalba
Dr. Proktor
Nagy kár, hogy az ő ovodájába valami agyatlan hülye furakodott be...
Megfertőzte...
nemkati
@Csizmás Kond: A mások közül az ellenzékiek valóban távoltartották magukat tőle, de nem a mássága miatt. A Fidesz meg nem hogy távol tartotta volna magát tőle, hanem még az alapbaromság megírását is rábízta. Kezdettől tudták, azért adták össze a világszépével.
sunoge
@Shikari: Láttam már sok mindent, jó ember homoszexuálist, gazember heteroszexuálist, kedves barnahajút és kopasz selejtet. Ilyenek vagyunk, sem te sem a hozzád hasonlók nem hihetik, hogy ilyen alapon különbek másoknál. Majd rájössz, mikor visz a kaszás...téged is, nem vagy kivétel.
nemkati
@Németh István: Rólad is szól a viccem. Pontosadban a mondanivalódról.

- És mit szólt a vejed, amikor meglátogattad a lányodékat?
- A csúnya szavakat kihagyjam?
- Ja, azokat hagyd ki.
- Akkor semmit.
Csizmás Kond
@nemkati: ...szerintem te csak a propaganda részt olvastad az egészről...
nemkati
@Csizmás Kond: Nem jól tippelsz. Nem olvasok propagandát.
Csizmás Kond
...és még az is figyelmetlenségre utal, hogy folyton azt hangoztatják, hogy nem szabad ember és ember között különbséget tenni...mert nem értik hogy nem az emberek különböznek hanem a viselkedésük...
Eladott Ország
Bencsik úr! Vigyázzon jobban az unokáira, mert már bent vannak az óvodában a közveszélyes elemek. "Azonban itt nem állt meg: azt hangoztatta, hogy „pokoli kockázatnak látná”, ha abba az óvodába, ahová unokái járnak, ezek közül a „másságos” emberek közül valaki be tudna valahogyan „furakodni”." Mert Bencsik úgy gondolja, hogy nincsenek saját nemükhöz vonzódó óvónők? De mégis mi a kockázata ennek? Mennyivel másabb mintha hetero az óvónő? Valahogy ilyenkor az az érzésem, hogy azért kelt benne ez félelmeket, mert ő a saját nemi identitásában nem biztos. Bencsik András megalapítaná a normális, heteroszexuális, természetes ösztönű és a másik nem iránt vonzódó emberek civil szervezetét Jó ötlet! Legyen a neve Felház. A vezetőségi tagok között legyen ott Szájer, Orbán Gáspár, és így tovább. Kaleta az ifjúsági szervezetet vezetné.
debreceninap.hu/media/2018/03/30-tobb-szazezeres-penzbirsagot-kapott-orban-viktor-a-megtakaritasanak-kozel-fele-is-ramehet/orban_gyerekek_01_focuspoint_1240x675.jpg
Csizmás Kond
@nemkati: ...pedig úgy válaszoltál.. ugyanis azért mert valakinek ferde hajlama van még persze hogy lehet okos tanult munkaképes felhasználható stb...sőt miért nem lehetne olyan dolgokat elfogadni tőle ami hasznos...viszont a viselkedése .s főleg hogy azt valami kényszer hatására ki is kell mondja, és mutassa az amiért pl én se igazán fogadom el és nem is engedném, hogy ilyen ember adjon tanácsot vagy nevelje tanítsa a gyerekeimet.
Giovanni Alba
@Csizmás Kond: ma, 13:23
Van itt némi logikai hiba bundás. Ameddig nem tudod az illetőről hogy más, addig elfogadod a tanácsait, de egy coming out után minden fejre áll a fejedben? Hirtelen átértékelsz mindent?
vacsi
Ezek mindig másképp nevezik magukat, hogy ne jöjjünk rá, hogy buzik?
gina
Demokrata szerkeztö, hát olyan is egy buta primitiv OV seggnyaló, csak Fake news amit produkálni tud, azt is proli módon
Csizmás Kond
@Giovanni Alba: ...na de Jani itt épp azokról van szó akik ha kell ha nem azzal köszönnek...szóval jó volna ha alogikádat felülvizsgálnád.
Németh István
@Aki Én: @m73: @vacsi: @Csizmás Kond: @gina: csak magatokat minősítitek! nagyon buták vagytok !! Vissza a homokozóba, de nehogy fejbe verjétek egymást a lapáttal, mert még hülyébbek lesztek!
Yoda69
@Shikari: Az nem tunt fel neked, hogy a fideSSben a legtobb pedofil, buzi, kocsog, asszonyvero es drogos? A demokratikus oldalrol negyed annyi nevet se tudsz emliteni akik az utobbi idoben buktak le, mint a fideSS/KDNP-nel.
Németh István
Sajnos a novák katalint semmi képen nem áll módomban tisztelni! Persze magán ügy, de nagyon lejáratta magát!
Gazella
Istenem...ez a cöf cöf egyszerűen ultimultikusan trágárul tudó agyhalott.
Giovanni Alba
@Csizmás Kond: ma, 14:26
Buta cirmos, már megint félrebeszélsz. Abból indulok ki, hogy van valaki akire felnézel, elfogadod a tanácsait, de amint kilép a fényre, máris elfordulsz tőle.
Így már érted?
Tegyük fel, hogy elfogadtad Szájer kinyilatkoztatásait egészen addig, ameddig kénytelen-kelletlen beismerte másságát. Azóta hogyan viszonyulsz hozzá? Hozzá és a gránitszilárdságú, a brüsszeli vonatozás alatt az iPadon megírt alaptörvényhez?
volvós
Főkomcsi benn csík elvtárs !!! Vigyázz a segglyukadra, mert valaki nyársra fogja párszor húzni...persze előny, mert a H betűt könnyebben szellented !!! :)))))
Csizmás Kond
@Giovanni Alba: ...például Szájernek nem kellett elfogadjam a kinyilatkoztatásait mert nem volt a felettesem. Ő egy törvénytervezeten dolgozott amit sokan elfogadtak, de nekem nem kellett. Azt viszont hogy buzi soha nem nyilatkozta ki, mert azt már jogom lett volna véleményezni. Az hogy kiderült a fedesége, a munkáját nem alacsonyítja le, viszont mint ember már nem annak látom...és mindezek mellett ahhoz hogy te az én karakteremet, felfogásomat meg tudd érteni hát ahhoz pláne nem elég ez a mástól hallott okoskodási felfogás...mert ez is azt bizonyítja hogy csak a propagandát tudod fújni értelem nélkül.
Jozefina
Bencsik ne aggódjon!! Az unokája már most okosabb lehet nála és másképp látja a világot, mint ezaz idióta!!?
Törölt Nick
@Németh István: Nem bazmeg, mert nincsenek ilyen ovik, sulik, csak a beteg agyatokban.
Németh István
@Törölt Nick: téged baszod még a moslék ellenség is törölt, a soraiból! mit akarsz te a nemzeti érzelmű magyarok sorába! Hosszú-cici díszeket nem fogadunk be!!!
lampa laz
@Csizmás Kond: húzd le a csizmádat, mert az erős lábszag elnyomja az agyadat.
Logogrif
@Németh István: Pistike ! Van még lejjebb ? Ide passzol Robert Masil mondása "..az egészséges embert az különbözteti meg az elmebetegtől, hogy az egészségesben minden elmebaj ott él, - az elmebetegben csak egyike..." A tükörbe kellene nézni Pistike !
Néro2
Te rohadt tetű a poklot te biztos nem kockáztatod fix helyed van ott.
telegdilaci
@Aki Én: Te sem vagy százas Bencsik Elvtárs jó elvtárs azt a CÖF-szervezetet ami az Magyar Emberek adóforinjaiból tartunk fent hova sorolnád hogy egy uszító gátlástalan jellemtelen féreg az oda gyűlt összes volt komcsi Munkásőr trágyadomb az való igaz Úgy hogy nem kellene folyamatosan tőletek sokkal tisztességesebb EMBEREKET Ócsárolni mindennek elhordani ezért ki mint él úgy ítél!
Németh István
A novák katalin egy szemét aljas némber az usa-soros-ursula hálójába került szemét alak elmegy a magyar és az ukrán föld polgárainak gyilkosával tárgyalni >> akármiről!??? szükség van neki gyémánt kavicskákra???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.