Lázár János beruházási miniszter csütörtökön Debrecenben a Hajdú-Bihar Megyei Kereskedelmi és Iparkamara fórumán arról beszélt, hogy eredetileg nem akart miniszter lenni, de Orbán Viktor ezt máshogy gondolta.

Lázár Jánost magához kérette Orbán: "Az igazság az, hogy miniszterként nem helyes, ha az ember túlokoskodja a dolgokat. Azt kell csinálni, amit a főnöke mond neki"

Lázár János építési és beruházási miniszter beszél a Hajdú-Bihar Megyei Kereskedelmi és Iparkamara által szervezett gazdasági fórumon Debrecenben 2022. november 24-én. MTI/Czeglédi Zsolt

Ahogy korábban mi is megírtuk, Debrecenben, a hajdú-bihari kereskedelmi és iparkamara gazdasági fórumán mondott beszédet Lázár János építési és beruházási miniszter csütörtökön. Lázár János a gazdasági fórumon méltatta a nemrég lemondó Palkovics László munkáját, akinek a minisztersége idején „átalakult a magyar ipar, a közlekedés, és sokat tett Debrecen fejlesztéséért is”. Kiemelte a mobilitás fontosságát amelynek nemcsak közlekedési, hanem társadalomi vetülete is van.

Lázár János a fórumon arról is beszélt, hogyan került vissza a politika fősodrába. Miután egyéniben győzött Márki-Zay Péter ellen, „úgy gondoltam, hogy mint lassan veterán politikus, magam is páholyból vagy a hátsó sorból nézem végig, ami történik, és »Hajrá, kormány!«, szurkolok a kormányzat előtt álló kihívásokhoz. Mígnem a miniszterelnök magához kéretett, és egy elég gyors és rapid beszélgetés keretében elmondta, hogy ez nagyon érdekes terv, de volna itt egy más típusú feladat is.

Ennek jegyében én arra jutottam, hogy most nem olyan korszak van, hogy az ember saját magát építse és a személyes céljait nézze, hanem az embernek a hazaszolgálatot kell választani.

Az igazság az, hogy nekünk, politikusoknak most olyan idők járnak, hogy az ember miniszterként vagy közéleti szereplőként nem helyes, ha túlokoskodja a dolgokat. Azt kell csinálni, amit a főnöke mond neki,

hiszen ő viseli a politikai felelősséget az Alaptörvény és a politika játékszabályai szerint, és most nem a politikai önmegvalósítás ideje van.”

A fórumon készült videót a 444.hu oldalán nézheti meg.

Forrás: 444.hu

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Németh István
Konklúzió > a Lázár gondolkozik és megy a picsába takarítónak a maki zaj rezidenciába! Meghálálja neki, a petya tesója, hogy hazahozatta az USA-ból ahol a gyerekeivel koldultatott, hogy megéljen!
Dr. Proktor
Nyalni csak pontosa,szépen,mint ahogy csillag megy az égen - úgy érdemes...
T-Boly
@Shikari: aztán miért vagy nyomorult senkiházi?
ne reklámozd magad.
ezt eddig is tudtuk !
köcsögöcske.
T-Boly
@Eladott Ország: Lövésem sincs ,hogy honnan szeditek elő ezeket a jó,eszméletlenül találó linkeket !
Gratula !
Dr. Proktor
@sokanvagyunk: Megnyugodtam!
Már azt hittem azt is mondta hogy gondolkodj...
Eladott Ország
@T-Boly: tegnap, 16:53 ☻Javarészt Facebook ,Twitter linkek, Pápai Gábor karikatúrái...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.