Lázár János beruházási miniszter csütörtökön Debrecenben a Hajdú-Bihar Megyei Kereskedelmi és Iparkamara fórumán arról beszélt, hogy eredetileg nem akart miniszter lenni, de Orbán Viktor ezt máshogy gondolta.

Lázár Jánost magához kérette Orbán: "Az igazság az, hogy miniszterként nem helyes, ha az ember túlokoskodja a dolgokat. Azt kell csinálni, amit a főnöke mond neki"

Lázár János építési és beruházási miniszter beszél a Hajdú-Bihar Megyei Kereskedelmi és Iparkamara által szervezett gazdasági fórumon Debrecenben 2022. november 24-én. MTI/Czeglédi Zsolt

Ahogy korábban mi is megírtuk, Debrecenben, a hajdú-bihari kereskedelmi és iparkamara gazdasági fórumán mondott beszédet Lázár János építési és beruházási miniszter csütörtökön. Lázár János a gazdasági fórumon méltatta a nemrég lemondó Palkovics László munkáját, akinek a minisztersége idején „átalakult a magyar ipar, a közlekedés, és sokat tett Debrecen fejlesztéséért is”. Kiemelte a mobilitás fontosságát amelynek nemcsak közlekedési, hanem társadalomi vetülete is van.

Lázár János a fórumon arról is beszélt, hogyan került vissza a politika fősodrába. Miután egyéniben győzött Márki-Zay Péter ellen, „úgy gondoltam, hogy mint lassan veterán politikus, magam is páholyból vagy a hátsó sorból nézem végig, ami történik, és »Hajrá, kormány!«, szurkolok a kormányzat előtt álló kihívásokhoz. Mígnem a miniszterelnök magához kéretett, és egy elég gyors és rapid beszélgetés keretében elmondta, hogy ez nagyon érdekes terv, de volna itt egy más típusú feladat is.

Ennek jegyében én arra jutottam, hogy most nem olyan korszak van, hogy az ember saját magát építse és a személyes céljait nézze, hanem az embernek a hazaszolgálatot kell választani.

Az igazság az, hogy nekünk, politikusoknak most olyan idők járnak, hogy az ember miniszterként vagy közéleti szereplőként nem helyes, ha túlokoskodja a dolgokat. Azt kell csinálni, amit a főnöke mond neki,

hiszen ő viseli a politikai felelősséget az Alaptörvény és a politika játékszabályai szerint, és most nem a politikai önmegvalósítás ideje van.”

A fórumon készült videót a 444.hu oldalán nézheti meg.

Forrás: 444.hu

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Galway
A legnyilvánvalóbb hazugság így kezdődik: "Az az igazság, hogy..."
sunoge
Ez a nyílt seb és a hazaszolgálat. Igazi paradoxon.
sunoge
Amúgy ezek az értelmetlenül állat gyilkoló (Vadásznak merik nevezni magukat) vallásos népek nem azt hirdetik, hogy az Isten a főnök...?
Hm...akkor miért is megy a lopás, hazudozás?
nemkati
Miután degeszre tömtem magam közpénzzel, hogy még az unokáim is fényesen fognak belőle élni, „úgy gondoltam, hogy mint lassan veterán politikus, magam is páholyból vagy a hátsó sorból nézem végig, ami történik, és »Hajrá, kormány!«, szurkolok a kormányzat előtt álló kihívásokhoz."
Eladott Ország
@Dr. Proktor: ma, 12:59 ♦ Nem tövig, torzsáig szopik, a ménösgazda'.
Ezek a munka temetésére is csak azért nem mennek el, mert nem ismerősük. R.I.P.
i.gifer.com/TzZ7.gif
sokanvagyunk
Magyarország a politizáló emberek országa lett a legkülönfélébb foglalkozások mellett, de eszetekbe se jusson a "hivatásosokat" követni, és csupán politikai felelősséget vállalni munkátokért.
sokanvagyunk
"Lázár Jánost magához kérette Orbán" és mondá neki: Lázár, kelj fel és járj.
Eladott Ország
Az élet olyan, mint egy transzvesztita sztriptíz. Először minden szép és jó, aztán csak előkerül egy f*sz.
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/280806051_1347009299112307_364523386227331219_n.jpg?_nc_cat=106&ccb=1-7&_nc_sid=8bfeb9&_nc_ohc=tVnl-fHuiQ8AX_6Jyr7&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AfBhjMULZ_ciHx6mKs4fjNmDUAlle1GaT3nSBTopAmTSqQ&oe=638559A8
Ób*zdmeg Kankójankó. És a vadászzakós dzsentrilétteddel mi lesz? Mekkora sikered volt a Ménesteleppel is. Túl sok volt a csíkisör? Sánta haveros meg füvet adott dohány helyett? Mert Lázár a teniszszövetséget is milyen jól rendberakta.Több milliárd adófizetői forintból sem sikerült “megtisztítania” a csalásoktól a tenisszövetséget Lázár Jánosnak. Átláthatóság, mi? Lóf@szt mama! Akasztott embernek kéne már lenned lézergeci. Ide figyelj te nagy orrú Pinokkió! Már Ausztriát rég utolértük volna, ha ti meg a hasonszőrű szemét patkányok nem raboltátok volna ki ezt az országot! Ti nem kormányzati hatalmat érdemeltek, hanem kötelet! Hogy rohadnátok meg ott ahol vagytok, mind ahányan vagytok! Futóbolond, aki egy szavatokat is elhiszi, hogy a bábolnai ménöscsődör' húzzon a bránerére', rohadt patkány!
maba
Ezen csak röhögni tudok, annyira vicces. Önmegvalósításnak nincs helye. Ha-ha-ha. Lázár a jó gyerek, aki tudja a helyét. Hát nem szívesen lennék a beosztottja az biztos. Őszinte részvétem az alattvalóinak.
Yoda69
Kellett pattognia a mitugrasznak. A ruszkiknak mar kiesett volna az ablakon.De meg eljon az az ido is.
Galway
Az a k*rva történelem. Folyton csak ítélkezik:

"Főméltóságú Úr!
Szószegők lettünk – gyávaságból – a mohácsi beszéden (*) alapuló örökbéke szerződéssel szemben. A nemzet érzi, és mi odadobtuk becsületét.
A gazemberek oldalára álltunk – mert a mondvacsinált atrocitásokból egy szó sem igaz! Sem a magyarok ellen, de még a németek ellen sem! Hullarablók leszünk! a legpocsékabb nemzet.
Nem tartottalak vissza.
Bűnös vagyok.

Teleki Pál

1941. ápr. 3."

Versus

"Az igazság az, hogy nekünk, politikusoknak most olyan idők járnak, hogy az ember miniszterként vagy közéleti szereplőként nem helyes, ha túlokoskodja a dolgokat. Azt kell csinálni, amit a főnöke mond neki " (Lézer János)
jesz
@maba: Vitézy nem véletlenül tiplizett pánikszerűen...bármit, bárhol, csak ne Lázár alatt..
Nessy
Orbán, amint éppen a saját elszabottm egyszemélyi rendeleti kormányzásának a katasztrofális eredményeiért,a titokban általa felvett gigahitelekért vállalja a felelősséget! Az lenne a világ nyolcadik csodája! Gyurcsány, ellenzék, Brüsszel, Soros, ez a válasz mindenre a kormányzat részéről, elfogadható érvek helyett! Szellemi szegénységi bizonyítvány!
Edebácsi
"Azt kell csinálni, amit a főnöke mond neki,hiszen ő viseli a politikai felelősséget az Alaptörvény és a politika játékszabályai szerint",
viszont a valóságban a főnök semmiféle felelősséget semmiért sem vállal, a felelős Brüssze, Soros, Gyurcsány, és, ha valamilyen konkrét balhé van, visszahúz valakit a famulusok kőzűl.
balos
@maba: Amióta miniszteri bizonyos azóta kevesebb szappany fogy a fiú öltözőben!
Toller Béla
Cinikus szolfalélek. Amíg nektek pénzetek van, lázárotok is lesz !
telegdilaci
@Nessy:És van a képükön jó vastag bőr hogy gyalázzák az ellenzéki képviselőket,hogy Haza árulók,ezeknek csak magukba kellene nézni nem mindenért másokat hibáztatni,ideje lenne végre belátni el ismerni hogy saját maguk tehetnek arról hogy minden vállalás ellenére nem jön a pénz az EU-ból ehelyett le hazaárulózzák az ellenzéket azt állítják hogy miattuk nem kapjuk meg a Támogatást!
telegdilaci
@NKF: Kinek mennyije van annyit is ér könnyen ugat aki a Magyar Emberektől összelopott pénzből gazdagodott meg!
Nessy
@telegdilaci: Hídvégi Balázs (fidesz) még erről is inkább lemond, de az önkormányzatok ne kapjanak pénzt! Országunk szégyene volt a felszólalása! Gondolom az ner érdekelt felek, meg a bigott hívek lelkesen tapsoltak itthon.
csak úgy....
@Shikari: te ostoba, hiszen minden fideszes ilyen...
Németh István
Két dolgot vegyünk alapul > egy nem volt kötelező elvállalni a feladatot/ kettő; ha elvállalta akkor ne hugyozza szemen magát! >> Végül ha nem tetszik, hogy feladatot kell végrehajtania, és egy adott koncepció okán azt levezényelni akkor talán menjen a bús picsába! Kiválóan megleszünk nélküle különben a maki majom szeretetettl várja az önkormányzatnál takarítónak!
Németh István
Konklúzió > a Lázár gondolkozik és megy a picsába takarítónak a maki zaj rezidenciába! Meghálálja neki, a petya tesója, hogy hazahozatta az USA-ból ahol a gyerekeivel koldultatott, hogy megéljen!
Dr. Proktor
Nyalni csak pontosa,szépen,mint ahogy csillag megy az égen - úgy érdemes...
T-Boly
@Shikari: aztán miért vagy nyomorult senkiházi?
ne reklámozd magad.
ezt eddig is tudtuk !
köcsögöcske.
T-Boly
@Eladott Ország: Lövésem sincs ,hogy honnan szeditek elő ezeket a jó,eszméletlenül találó linkeket !
Gratula !
Dr. Proktor
@sokanvagyunk: Megnyugodtam!
Már azt hittem azt is mondta hogy gondolkodj...
Eladott Ország
@T-Boly: tegnap, 16:53 ☻Javarészt Facebook ,Twitter linkek, Pápai Gábor karikatúrái...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.