Jakab Péter Facebook-oldalán ment neki a kormánynak a plakátkampány miatt.

Jakab Péter nagyon kiakadt: "Hazudozásból, nagyotmondásból meg óriásplakátokból még egyetlen nyugdíjas se vett kenyeret"
Fotó: Jakab Péter független képviselő felszólal az ellenzéki frakciók kezdeményezésére napirendre tűzött Gyermekeink jövőjéről, a közoktatás minőségéről és feltételrendszeréről című politikai vitában az Országgyűlés plenáris ülésén 2022. november 2-án. MTI/Koszticsák Szilárd

Bajban vannak a nyugdíjasok, hisz a 14 százalékos emelés messze nem fedezi a 40 százalékos élelmiszerinflációt. Az ország nehezebb sorsú vidékein még rosszabb a helyzet

- kezdte a bejegyzését Jakab.

Majd elárulta, hogy Miskolcon az önkormányzat évi egyszeri, pénzbeli juttatással segítette eddig az időseket, azonban most a megemelkedett rezsiköltségek miatt erre a településnek nincs lehetősége. Közben, viszont szerte a városban feltűnnek a kormány "bugyuta bombásplakátjai".

Adódik a kérdés, mi a fontosabb a Fidesznek: a nyugdíjas, vagy a plakát? Meg is kérdeztem Orbánt, jut-e pénz a miskolci nyugdíjasokat támogató Salkaházi Programra, aki azonban nem tudott válaszolni, ezért Bandi bát (Tállait) bízta meg a feladattal. Ő meg nem értette meg a kérdést, így azt válaszolta, hogy a kormány megmentette az önkormányzatokat

- olvasható a bejegyzésben.

Jakab Péter szerint a kormány hiába mondja, hogy mindenkit megmentett, de úgy gondolja "ebbe mindenki lassan belehal".

Hazudozásból, nagyotmondásból meg óriásplakátokból ugyanis még egyetlen nyugdíjas se vett kenyeret. De értjük, bombásplakátra jut pénz, nyugdíjasokra nem. Remélem ezt nem felejtik el Önöknek meghálálni az idősek, ha eljön az idő

- írta.

Forrás: ATV.hu

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
kereső
A Gömböc már a gatyájába sem fér bele, fene nagy vigyorral pózol a nagyonbuta, de kőgazdag focistája mellett, dagadt nyakán nagymagyarország sál, promózza: nesztek, szomszédok, értsetek belőle - ha a szentpétervári tömegmészárosnak, a Kreml patás ördögének szerencséje van, akkor a „muramista tökkel vág a csülökbe”, oszt leszakajt majd egy jó darabot innen is, onnan is a zsíros szalonnából.
A Gömböc akkor boldog, ha a fajok nem keverednek, ha a mások csak szenvednek, ha a feketék a vízbe fúlnak, a nácik meg boldogúlnak. Ha az ő kedves népe menetel kifele a civilizációból.
Na, de közben törvényt ültek, s megszavazták, hogy az állam nem gondoskodik a polgárairól. De nem ám!
Így tehát, ha rossz helyre születtél, ha nem voltál szerencsés, ha elbuktál, ha lehetőséget sem adtak, mert nem bírták a fajtád, ha megpróbáltad, de nem neked lejtett a pálya, ha megbetegedtél, ha ledöntött a kórság, és már nem bírtad a mindennapi harcot, ha átvágtak, és mindenedet elvesztetted, ha az utcára kerültél, ha az ital vagy más szerek függője lettél, ha nem volt jó helyen ismerősöd, aki segített volna, ha a család segítsége nem volt elég, ha nem voltál jóban a polgármesterrel, ha az egyház rossz szemmel nézett rád, ha kihasználtak, eldobtak és elfelejtettek, akkor egy dologban biztos lehetsz: Katalin nem ül melléd a kissámlijára, nem fogja meg a kezed, nem ölel át, nem hallgat meg, hiába ígérte, az államfő is csak hazudott, ahogy mindig és mindenki, aki a Gömböcé.
Ha majd az EU kinyitja a bukszát, akkor sem leszel fent a listán, a pénz nem azért van, hogy adjanak annak, akinek nincs. A pénz azoké, akiknek sok pénze van. A pénz a gazdagoké. A támogatás is, a nyereség is, a kenőpénz is, na, meg az apró.
Amíg a Gömböc az úr, addig a szegénynek, a szegényt istápolónak, vagy az elszegényedőnek KUSS a neve. „Ne legyetek kegyetlenek!” – hiába kiabálsz. Ezek kegyetlenek! Embertelenek és istentelenek. ...
kereső
...
De az egyház nem tagadja ki őket, a bíboros istent feledve világi ura előtt térdel és könyörög: pénzt, még, adjatok pénzt nekünk, hagy legyen szép parókiánk, égig érő karácsonyfánk, meg sok finom édesség, hogy a gyerekek szívesen jöjjenek, meg azért legyen ügyvéd, ha nem bírnánk magunkkal.
Aki jól van, az ráér. De neked nincs időd. Ezért haragszol. Megértelek. Haragudj! Haragudj az elnyomódra, haragudj a bántalmazódra, haragudj a képmutatókra, a cinikusokra, a teleszájjal hahotázókra, az államot elbitorló, szívtelen banditákra! Haragudj a cinkosokra, a haszonélvezőkre! Haragudj rájuk!
Hiába az imádság, hiába a türelem, hiába a jószándék, hiába a polgári öntudat, végül csak jobbágy maradsz.
Csak a harag.

Schilling Árpád
kereső
@Shikari: @KisTehen: Azzal vitatkozzatok, amit mondott...de az nem megy.
kereső
@Maccska: Nem érdekel, hogy mennyi pánzt zsebel be, bizonyára nem többet, mint a másik 198 képviselő. Azzal vitatkozz, amit mondott- vagy legalább azt magyarázd meg, miért nem tartja be a kormány a saját maga által irt törvényt- a nyugdijak korrekcióját illetően sem.
gina
Hiába sziszegnek rá a fideszhivök, ö legalább megmondja tutit, amit sok OV seggnyaló nem mer, egy hazug tolvaj patkány a sleppjével együtt, és még egy ovodás szintet sem éri el a tegnapi beszéde a letiltott pénzünkröl,, kimondottam fájt hallgatni ezt a skizofrént...
Törölt Nick
Kenyeret ugyan nem vesznek hazudozásból, nagyotmondásból, óriásplakátból, mégis sokan falják, és elégedettek vele. Csak "alavju viktor" meg ne hallja, hogy korog a gyomruk.
jesz
kedves képviselő úr!..

Nem a fészbúkon kell nagy arcnak lenni, hanem bent a Parlamentben élőszóban, amikor a bajszos házelnök az ügyeltes...na neki, bele a pacekjába...
kereső
@KisTehen: @KisTehen: Már megint bőgsz boci? Igen megkapták a 14%-os nyugdijkorrekciót, a 25%-os infláció mellett. És még kérdezed, hogy mivel is vitatkozzál? A nyugdij prémiumról mmeg annyit, hogy a ténylegesen , törvény szerint járónak csak a negyedét fizette ki a kormány- helyette kaptak a nyugdijasok is, szép szólamokat- minden nap hatszor elmondott kormányt dicsőitő nyilatkozatokat, na meg bombás palkátokat.Tényleg mindenkit agyatlan, nem gondolkodó hülyének néztek- olyannak, amilyenek ti vagytok?
kereső
@Peller Anikó: " Itt már mindenki hülye? Itt? Mindenki"...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.