Szijjártó Péter Brüsszelből egyenesen Debrecenbe vette az irányt. A landolása után nagy bejelentésre készül, amit élőben fog közvetíteni Facebook-oldalán.

Szijjártó már múlt héten jelezte, hogy ezen a héten egy óriási dolgot jelent majd be.

Most nagyon figyeljen mindenki, oka van ugyanis, hogy Brüsszelből egyenesen Debrecenben landoltunk!

- kezdte péntek délutáni Facbeook-bejegyzését Szijjártó Péter.

A külgazdasági és külügyminiszter hozzátette:

A BMW debreceni beruházásának jelentős növeléséről döntött, amely így a magyar gazdaságtörténet valaha volt harmadik legnagyobb beruházása lesz.

Nem lehet más célunk, mint hogy kimaradjunk az európai gazdasági recesszióból. Ma egy újabb, hatalmas lépést teszünk ebbe az irányba.

Részletek hamarosan élőben!

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Emmersson71
"mindenki izgatottan várja a landolását"

Tőlem zuhanhat is...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr. Proktor
@ómió: Globális minimumadóval esetleg többet fizetne...
ómió
@Dr. Proktor: Már, ha akkor ide jönne, ( olyan hülye lenne), ahol többet kéne adóznia!
Dr. Proktor
@ómió: Nem többet, ugyanannyit!
Érted?
ómió
@Dr. Proktor: És hogy jön az ki efftársiasan, hogy a globális minimumadónak a jelenleginél magasabb adókulcsa ugyanannyi adó kifizetését eredményezné? Hadd "értsem" már! Az afölötti plusz árbevételt efftársiasan el kéne csalni?
Dr. Proktor
@ómió: Nagyon egyszerű! Ha például egy német cég nálunk milliárdos adókedvezményt kap akkor ezt Németországban be kell fizetnie az ottani adóhivatalba...
Nem lenne érdeke ideköltözni, de például a MOL-nak sem lenne érdeke küldöldön tevékenykednie és a benzint oda exportálnia előlünk!
ómió
@Dr. Proktor:Ó, igen! Amit nálunk nem kell megfizetnie, azt kizsebelnék tőle odahaza! Ettől lenne "minimum", mi!? A neobolsi gyagyaság - ami mindenkit hülyének néz - egyfelől (szavakban) a globalizmus (terjeszkedj!) támogatója, másfelől meg "nem lenne érdeke" ide/oda terjeszkedni! Vagy "újefftársilag" elég lenne, ha az ő multijaik már itt vannak a profitjukat hazapumpálni, a "feltörekvőknek" meg a fordítottjára esélyük se legyen? "Ögyes", de ebben az aljaskodáson kívül egyéb sincs, mint "kilógó lóláb"!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.