Szijjártó Péter Brüsszelből egyenesen Debrecenbe vette az irányt. A landolása után nagy bejelentésre készül, amit élőben fog közvetíteni Facebook-oldalán.

Szijjártó már múlt héten jelezte, hogy ezen a héten egy óriási dolgot jelent majd be.

Most nagyon figyeljen mindenki, oka van ugyanis, hogy Brüsszelből egyenesen Debrecenben landoltunk!

- kezdte péntek délutáni Facbeook-bejegyzését Szijjártó Péter.

A külgazdasági és külügyminiszter hozzátette:

A BMW debreceni beruházásának jelentős növeléséről döntött, amely így a magyar gazdaságtörténet valaha volt harmadik legnagyobb beruházása lesz.

Nem lehet más célunk, mint hogy kimaradjunk az európai gazdasági recesszióból. Ma egy újabb, hatalmas lépést teszünk ebbe az irányba.

Részletek hamarosan élőben!

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Emmersson71
"mindenki izgatottan várja a landolását"

Tőlem zuhanhat is...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Emmersson71
"mindenki izgatottan várja a landolását"

Tőlem zuhanhat is...
jesz
-mindjárt leszáll a gép! ...kérem szopáshoz letérdelni!...mert hogy szopni fogunk, az biztos...
Eladott Ország
Szijjártó: „Az utolsó reményét is elveszítettük, hogy bármikor is tárgyilagos és az észérvekre alapuló racionális vitát folytassunk a háborúról és Európára gyakorolt hatásairól.” Azért nem értenek téged, mert nem készültek orosz tolmáccsal - az nem az EU hivatalos nyelveinek egyike. Mondjuk az biztos, hogy amíg Szíjjártó ott ül az asztalnál, addig tárgyilagos észérvekre alapuló racionális vita biztos nem lesz. Viszont Putyin rögtön valós időben értesül a biolehallgatója segítségével mindenről és a szünetekben a kötetlen beszélgetések tartalmáról is. Ki akar vele kötetlenül beszélgetni? Ha odamegy valahova már elzavarják. Szijjártó Brüsszelben: Az utolsó remény is elveszett Értsd : szarul állnak a ruszkik, már megint bántják Magyarországot.
uploads.disquscdn.com/images/fc7e236da7bb97cf467a180b74bb468bb318ab28793dc2f356fed0805f4db6f9.jpg?w=800&h=361
Szijjártó: "azért nem támogatja a kormány a közös európai hitelfelvételt, mert látjuk, mi a felhasználási módja" - ja, azért nem kapjátok meg a helyreállítási alap pénzét, mert az EU is látja, hogy mi a felhasználási módja. Az elmúlt 100 év leghülyébb külügyminiszterét halhattuk. Minél inkább érződik orosz oldalról a szankciók negatív hatása, ezek a balf@szok annál kétségbeesettebben bizonygatják, hogy azoknak éppen ellentétes a hatásuk.
uploads.disquscdn.com/images/77facd3e4f1a2618656db066f88e9f667618ac68309d5e493802d2d3bd1a9a70.png?w=800&h=429
"Herszon elvesztése miatt nyilván frusztrált, nem csodálom. Az az összesen 36 millió euró amivel nem akar hozzájárulni a 18 milliárdos hitelfelvételhez, jelenlegi árfolyamon kb. 15 milliárd forint. Az összehasonlítás végett a jövő évi atlétikai vb-re épülő stadion költségvetését most emelték meg 239 milliárd forintra, a Puskás stadion 200 milliárdot kóstált, a 2017-es vizes-vb 150 milliárdba került, a TAO-ra 2011. 01 01.-2021. 12.31. között 935 milliárd ment el, idén is kb. 120 milliárd "felajánlását" tervezték, ennyi a maximum elkölthető egy év alatt TAO-ra."
rohács1926
„Szijjártó Péter Brüsszelből egyenesen Debrecenbe vette az irányt. Azonnal gépre szállt Brüsszelben, mindenki izgatottan várja a landolását”
Kösssszz, kakadu fiatal barátnőm utazásod miatt annyira túlizgulta magát, hogy a végén rám már
nem is volt szüksége. Pihenhettem végre.
kulabombaafityiszre
Én kis naiv azt hittem,megkéri a dzsudzsizsuzsi kezét.
Néro2
Jujjj , nagyon izgatott vagyok ! Mit is fog hazudni megint vagy mennyi pénzt baszik el megint a közkasszából. Bizton sokat mert egyre nő az alkotmányos költségük.
Papagáj Pitike a tolvaj anyátokat a peti pumpáid 300 MILLIÁRDJÁNAK visszatételét mikor jelented be ?!?!
Érted faxfej 300 MILLIÁRD !
Rockxy
"...mindenki izgatottan várja a landolását "
pontosabban: minden hülye.

ki nem tudja?
szijgyártónak sikerült még nagyobb függőségbe vinni az országot.
és most megy ünnepelni a szabadkőműves páholyba.
Sámannus
Bitosan van vevő a lélegeztető gépekre
gina
Tudod agyhalott én nem várlak, inkább a tajgára kivánlak, aljas hazaáruló...
human
Hány órát tölt ez a repülőben basszus? 2010 előtt már azon morgolódtak az emberek, ha csak kibérelt a miniszterelnök egy gépet. Ma meg már 2 "nem kormányzati" recsi szállítja őket plusz a NER közpénzlopáson vásárolt gépei reptetik és jachtjai szállítják csendesebb vizekre őket.
Toller Béla
HJa, akinek a zsebe tele van lukas 17 milliárdosokkal, az könnyen repked Brüsszel és a magyar főváros. Debrecen között, akár naponta is !
Alfa
...én már azt várom,hogy a tarajos,és a bekeszerető keresztény kurmány mikor festi magára az orosz " Z" betütt, mert szerintük a narratívájuk szerint az az igazságosság...béke jelképe...
amilyen hülyék még meg is teszik...
ómió
Bővít a BMW? "Globális minimumadóval" biztos nem tenné!
telegdilaci
@Emmersson71: Én is arra gondoltam hogy soha nem fog landolni,gondolom nem menetrendszerinti járattal fog megérkezni akkor nem kívánok neki semmi rosszat de jót sem!
telegdilaci
@Alfa:Azt mindíg elfelejtik el mondani hogy ezeket a nagy ipari fejlesztéseket a Németeknek köszönhetjük,közben meg folyamatosan ócsároljuk őket! én úgy hallottam hogy az az Akkumulátor Gyár nagyon víz és energia igényes és szennyezi az élő vizeinket,ha jól belegondolunk lehet nem is lesz ez nekünk annyira jó! valószínű hogy már nincs is annyi magyar munka erő a térségben akkor viszont milyen állampolgárságú vendég munkásoknak építjük!
telegdilaci
@Maccska:Az legyen a szlovákok gondja ez a folyamatos magán géppel repkedés viszont nagyon is a mi gondunk! annyira azért nem állunk jól hogy a pökhendi nagyzolós potentátok közpénzből repkedjenek,mehetnének kocsival vagy menetrendszerinti járattal vagy az már az Urizáló uraknak szégyen?
Dr. Proktor
@ómió: Globális minimumadóval esetleg többet fizetne...
ómió
@Dr. Proktor: Már, ha akkor ide jönne, ( olyan hülye lenne), ahol többet kéne adóznia!
Dr. Proktor
@ómió: Nem többet, ugyanannyit!
Érted?
ómió
@Dr. Proktor: És hogy jön az ki efftársiasan, hogy a globális minimumadónak a jelenleginél magasabb adókulcsa ugyanannyi adó kifizetését eredményezné? Hadd "értsem" már! Az afölötti plusz árbevételt efftársiasan el kéne csalni?
Dr. Proktor
@ómió: Nagyon egyszerű! Ha például egy német cég nálunk milliárdos adókedvezményt kap akkor ezt Németországban be kell fizetnie az ottani adóhivatalba...
Nem lenne érdeke ideköltözni, de például a MOL-nak sem lenne érdeke küldöldön tevékenykednie és a benzint oda exportálnia előlünk!
ómió
@Dr. Proktor:Ó, igen! Amit nálunk nem kell megfizetnie, azt kizsebelnék tőle odahaza! Ettől lenne "minimum", mi!? A neobolsi gyagyaság - ami mindenkit hülyének néz - egyfelől (szavakban) a globalizmus (terjeszkedj!) támogatója, másfelől meg "nem lenne érdeke" ide/oda terjeszkedni! Vagy "újefftársilag" elég lenne, ha az ő multijaik már itt vannak a profitjukat hazapumpálni, a "feltörekvőknek" meg a fordítottjára esélyük se legyen? "Ögyes", de ebben az aljaskodáson kívül egyéb sincs, mint "kilógó lóláb"!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.