Arra reagált, hogy a DK elnöke náci politikusnak és politikai szörnynek nevezte Orbán Viktort.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
És pláne, hogy mindez a Melegmálé tolmácsolásában.
Mindig tanul az ember ...
Nessy
@namihami: Ezek szerint a jelzők: találtak, süllyedt!
kereső
Inkább legyen egy "szégyentelen gazember"m mint egy fasiszta-náci, putyin alfeléből kilógó, hazaáruló tolvaj, mint orbán.
SÍva
A címre válaszolva Orbán is nem csak Gyurcsány! Mielőtt még valaki meggyanúsítana, hogy egyiket jobban "szeretem" mint a másikat! Mind a kettő parazita!
simmering73
"Már 2006-ban is egy náci és fasiszta vezér intézett támadást a magyar alkotmányos rend ellen, amikor Orbán puccskísérletet hajtott végre az utcán. Ennek felismeréséhez sem kellett egyetem, arról nem beszélve, hogy ezer ok lett volna Orbán őrizetbe vételére és törvényes felelősségre vonására. Akkor még demokrácia és jogállam volt Magyarországon. A miniszterelnököt Gyurcsány Ferencnek hívták, aki elmulasztotta megtenni ezeket a megállapításokat és intézkedéseket, mert elveszítette az események feletti kontrollt. Nem magától, sokan sokat tettek ezért."
nepszava.us/12-ev-kellett-hogy-gyurcsany-kimondja-orban-naci-es-fasiszta-de-mi-kovetkezik-ebbol/

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.