Zelenszkijjel találkozik.

ATV: Novák Katalin megérkezett a háború sújtotta UkrajnábaNovák Katalin/Facebook

Novák egy éjszakai vonatút után ma reggel már megérkezett Kijevbe – értesült az atv.hu diplomáciai forrásból. A köztársasági elnök Zelenszkij elnök meghívására utazott az ukrán fővárosba Lengyelországon keresztül.

A Sándor-palota tegnap munkatársunk kérdéseire annyit közölt:

a köztársasági elnök programjairól kellő időben adnak tájékoztatást.

Ez valószínűleg – biztonsági okok miatt – később történik meg.

Látogatása azért is fontos, mert a háború kezdete óta ez lesz a legmagasabb színtű látogatás a magyar állam részéről az ukrán fővárosba.

Forrás: atv.hu

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Horizont
Fidesz hívők: lehet köpködni 1...2...3
Mondjuk én is köpök csak más okból.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
troppauerhumer
Orbán putyinpincsi békegalambja Késve bár de törve nem.. moszkva is engedélyt adott a látogatásra a súlytalan fülönfüggősnek aki a nem számít kategória idei győztese... megtojt Kievben höhöö..Vologya szólt:"Most menjél, Katyi, addig nem lövünk."Nagyon érdekes, hogy eddig minden politikus titokban indult el Ukrajnába,csak később lett nyilvános az esemény, nyilván az esetleges támadások miatt. Novák Katalinnak nem kellett titkolóznia, előre beharangozták az utazását. Ezek szerint ő nem tartott semmiféle támadástól. Hát így van ez, ha az embernek megfelelő a baráti köre
Pedig azt hittem a MÁV miatt karácsonyi ajándékként ér oda... Éjszaka úgy látszik nincs késés.Pillanatnyilag ő az egyetlen férfi a magyar politikai vezetésben...színjáték az egész, az is hogy leült egy asztalhoz a Háttér Társaság képviselőivel. Ne legyenek kétségeink, amikor őt jelölték köztársasági elnöknek, világos és egyértelmű elvárások voltak vele szemben.
Szóval a nemzet tojótehenét azért tartják, hogy elmenjen minden olyan helyre, ahol a dagattat nem látják szívesen vagy ahová nem mer elmenni?húzza a [email protected] orban a köztársasági elnökasszonyt, ugyanolyan hazug, képmutató féreg, mint a gazdája.
Keresem a logikát a kormány eddigi politikája és Novák mostani kijevi útja között,de nem találom.Hacsak nem az uniós pénz lehet a dologban...még reménykednek!Most következik a fidess púderolási időszaka. Nagyobb sebességi fokozatba kapcsol a színjáték. De ez akkor is csak színjáték marad. Hülye aki elhiszi nekik, hogy komolyan gondolják!A NER nem így működik! Ez egy színjáték, aminek a forgatókönyvét a pók írja, más mindenki csak bábú!Csupán egy színjáték,melyet orban koreografál.
Kijevben nincs áram és világítás, de most kicsit még sötétebb lesz..Remélem vitt magával sálat.
Ámul majd a világ amikor a mi nagyvezérünk kilép a szoknyája alól!!
Kell az az EU-s pénz na! Nagyon kell...
kulabombaafityiszre
Az a müanyag építőipari sisak biztosan véd a golyó ellen.Szánalmas.
csak úgy....
@Gazella: bolond vagy te, az mire lenne jó?
ómió
@Eladott Ország: Aljaskodj csak, bolsiék fajgörénye! A lopáson, hazudozáson felül úgyis csak erre van kalibrálva a tetübolsi fajtátok!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.