Az volt a bűnük, hogy elfelejtettek kitölteni egy kérdőívet.

„Konfliktuskezelő” továbbképzésre küldik egy iskola tanárait, értetlenül állnak a helyzet előttMTI/Balázs Attila

A Hadházy Ákoshoz eljuttatott levélből kiderül, hogy egy kicsi, dél-alföldi iskola tanárait „konfliktuskezelő tanfolyamra” küldte az igazgató, mégpedig büntetésből.

A 26 fős tantestület felének “bűne” az volt, hogy az ostoba Kréta rendszeren egy ostoba kérdőívet nem töltöttek ki (két nap határidővel..). Pont ez a 13 ember volt kénytelen a frenetikus továbbképzésen részt venni (ezeket a tréningeket EU-s pénzekből, horribilis pénzekből szokták tartani svindler magáncégek)

– írja a független politikus a bejegyzésében. Majd magát a levelet is megosztotta a közösségi oldalán:

Tisztelt Képviselő Úr! Egy kicsit rosszul érzem magam, hogy ilyen aprósággal zavarom Önt, de nem igazán tudom, hova fordulhatnánk.

Új intézményvezetőt kaptunk a nyáron iskolánkba, és mint új seprű, ugye.... Azóta elveszünk az adminisztrációban.

Tényleg próbálunk megfelelni, de szinte lehetetlen követni. Legutóbb a KRÉTA felületén kellett volna egy kérdőívet kitölteni, amiről lemaradtam a fél tantestülettel együtt, ezért megbüntetett minket. (!!!!) Továbbképzésen kell részt vennünk. KONFLIKTUSKEZELÉS AZ ISKOLÁBAN TÉMÁBAN! ( A továbbképzés büntetés??? Hogy is van ez?) Mellékelem a levelét. Kérem, abban segítsen nekünk, hogy hogyan kezeljük ezt a helyzetet. Esetleg hova fordulhatnánk? Köszönjük a segítségét:

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
A csókos haveri cégek pedig a továbbképzésekért nagy pénzt kaszálnak.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Shikari
@csak úgy...: Igazad van fogyatékos! Elírtam itt a lányos kapkodásban! Anarchia!
csak úgy....
@Shikari: lányos kapkodás? :) már azt sem tudod,hogy hova tetted a vibrátorod...,na meg,hogy fiú vagy e vagy lány...
nejlontacskó
@Shikari: az a gond, hogy nem kell ezt bizonyítani, ugyan is, látványosan kilóg a lóláb!
Ugyan is, valamilyen " fatális tévedésből kifolyólag ", pont az a 13 tanár szorul " továbbképzésre " akik nem töltötték ki, a kérdőívet.
Már, csak az maradt kérdés, hogy miből is áll ez az, konfliktuskezelő tréning?
Le kell írni százszor, hogy jó leszek, kitöltöm a KRÉTA kérdőívet?
Valahogy így?
Jó leszek, kitöltöm a KRÉTA kérdőívet! Jó leszek, kitöltöm a KRÉTA kérdőívet! Jó leszek, kitöltöm a KRÉTA kérdőívet! Jó leszek, kitöltöm a KRÉTA kérdőívet! Jó leszek, kitöltöm a KRÉTA kérdőívet! Jó leszek, kitöltöm a KRÉTA kérdőívet! Jó leszek, kitöltöm a KRÉTA kérdőívet! Jó leszek, kitöltöm a KRÉTA kérdőívet! Jó leszek, kitöltöm a KRÉTA kérdőívet! Jó leszek, kitöltöm a KRÉTA kérdőívet! Jó leszek, kitöltöm a KRÉTA kérdőívet! Jó leszek, kitöltöm a KRÉTA kérdőívet! Jó leszek, kitöltöm a KRÉTA kérdőívet! Jó leszek, kitöltöm a KRÉTA kérdőívet! Jó leszek, kitöltöm a KRÉTA kérdőívet! Jó leszek, kitöltöm a KRÉTA kérdőívet! Jó leszek, kitöltöm a KRÉTA kérdőívet! Jó leszek, kitöltöm a KRÉTA kérdőívet! Jó leszek, kitöltöm a KRÉTA kérdőívet! Jó leszek, kitöltöm a KRÉTA kérdőívet! Jó leszek, kitöltöm a KRÉTA kérdőívet! Jó leszek, kitöltöm a KRÉTA kérdőívet! Jó leszek, kitöltöm a KRÉTA kérdőívet! Jó leszek, kitöltöm a KRÉTA kérdőívet! Jó leszek, kitöltöm a KRÉTA kérdőívet! Jó leszek, kitöltöm a KRÉTA kérdőívet! Jó leszek, kitöltöm a KRÉTA kérdőívet! Jó leszek, kitöltöm a KRÉTA kérdőívet! Jó leszek, kitöltöm a KRÉTA kérdőívet! Jó leszek, kitöltöm a KRÉTA kérdőívet!Jó leszek, kitöltöm a KRÉTA kérdőívet! Jó leszek, kitöltöm a KRÉTA kérdőívet! Jó leszek, kitöltöm a KRÉTA kérdőívet! Jó leszek, kitöltöm a KRÉTA kérdőívet! Jó leszek, kitöltöm a KRÉTA kérdőívet! Jó leszek, kitöltöm a KRÉTA kérdőívet! Jó leszek, kitöltöm a KRÉTA kérdőívet! Jó leszek, kitöltöm a KRÉTA kérdőívet! Jó leszek, kitöltöm a KRÉTA kérdőívet! Jó leszek, kitöltöm a KRÉTA kérdőívet!Jó leszek, kitöltöm a KRÉTA kérdőívet!
Shikari
@nejlontacskó: :-) Most erre miért volt szükség?
Olyan következtetéseket vonsz le, amilyeneket akarsz. A tanárok beiskolázása pedig jogszerű. Valószínűleg azok szorulnak legjobban rá a képzésre, akik a legaktívabban lázadoznak.
ómió
Pedig efftársilag egyedül a "kiállás" elfogadható! Nevezetesen amellett, hogy Brüsszelben az övéik állhatatosan gátolják a tanárok pénzének utalását!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.