A kommentelők viszont nem igazán értékelték a mondanivalóját.

„Ahol baj van, ott segítünk” – Novák Katalin Kijevből posztoltNovák Katalin/Facebook

Ahogyan mi is megírtuk, a köztársasági elnökünk Zelenszkij ukrán elnök meghívására november 26-án a háború sújtotta Kijevbe utazott. Most pedig egy fotót is közzétett a látogatásról, amelyhez ezt írta:

Itt vagyok Kijevben az ukrán elnök meghívására. Ahol baj van, ott segítünk.

A közösségi oldalát figyelők azonban nem értékelték maradéktalanul a posztot. A szokottnál jóval  több nevetős reakció érkezett rá, és a kommentszekcióban is izgalmas gondolatok:

Ahol tudunk ott segítünk! Hát én nem is tudom, itthon amúgy minden rendben?? Mindenkinek van lakása, ruhája, cipője,tuzeloje, mindenkinek van mit enni, van munkája, jól kereső emberek, családok jó módban élnek rakjuk félre a milliókat!! Valóság!! Hajléktalan emberek, családok, keveset kereső munkások, segélyért, meleg ételért sorban álló idősek, fiatal családok stb stb,de nem baj a Magyar Embereket ki lehet használni, csak a Magyar kormány tudjon dicsekedni! Látszik mennyi mindent kap a fizetésén felül egy jól helyezkedő politikus, van mit adományozni!!

Katalin megnézte, hogy van-e valami, amit le lehet nyúlni Ukrajnában. Hát nincs, árnyékra vetődött, de legalább megpróbálta.

Baj van itthon is elég. Csak a segítség hiányzik.

Itthon is baj van! Főleg a szociális törvénnyel! Most mutassa meg, hogy elkötelezett a Magyar nép iránt és nem a FIDESZ iránt!!!

42 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Edebácsi
"Ahol baj van, ott segítünk" (nagyobbat csinálni)
Ahol nincs, ott csinálunk
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
colibri
Saját magatokon sem vagytok képesek segíteni, pedig Magyarország rég nem látott bajban van! Az a baj, hogy már jó ideje minden tisztségviselő orbán s@ggéből esett ki és el van kötelezve egy maffiavezér, aljas, magát istennek képzelő senkinek.
Edebácsi
"Ahol baj van, ott segítünk" (nagyobbat csinálni)
Ahol nincs, ott csinálunk
Nessy
A mondat másik fele lemaradt a hírekből! "Ahol baj van, ott segítünk, kivéve a határon belül élő magyar rászorulókat!"
Rockxy
figyeljcsak pubi!
jobban jártunk vóna, ha egy ollyan miniszternélküli biztost nevez ki a tömjénzsóti, aki realistán el tudja dönteni, hogy egyáltalán alkalmasak vagyunk-é segítségnyújtásra.
és jólenne, ha zselével meg közölnéd, hogy a saját vérét ajánlja már fel ukrajnáért, ne a kényszerrel besorozott fiatalokét.
ésmég kérj elnézést tőlünk azért, mert egy maffiaállam kényszerpolitikusa vagy, és átengedtétek az irányítást egy idegen érdekeket kiszolgáló mocskos bandának.
Béla333
Egy maffiózó és a segítség...???
Ekkora hazugságot...
CsipkeRózsa
Máskor így is mondta:

"ott segítünk, ahol szükség van rá"

a lényeg, hogy mindig gondol a segítségre, ha kell, ha nem. Amikor kell, nem mindig.
kereső
Ezt már elszabtátok kati. Akkor, amikor puttyin cár kivánságára mindenféle mondvacsinált indokokkal akadályoztátok Ukrajna NATO csatlakozását- és azt is, hogy társulási szerződést kössön. Megakadályoztátok, hogy csatlakozhasson a NATO kibervédelméhez. Amúgy mivel segitetek? Hiszen az itt tartózkodó menekülteket - főleg nők és gyermekek- jobbára a civil szervezetek, és magánszemélyek segitik- ti meg az eu által erre adott pénzt is másra költöttétek.
csak úgy....
@Rockxy: figyeljcsak pubi! a kényszer besorozást putyin alkalmazza .
csak úgy....
@KisTehen: z ..., öt fölvettétek a fideszes bünbak kórusba?
várhatólag mikor szabadulsz s. gyuri, kezdesz unalmas lenni?!
csak úgy....
@KisTehen: szóval életfogytiglant kapsz, meg is érdemled te kis harácsoló!
mikor találkoztál z, vel? semjén nem említette,hogy ha kövel dobnak meg,akkor te kenyérrel dobd vissza? milyen vallású a fidesz?
justhpeter
"Ahol baj van, ott segítünk." ... és a csökött agyú háziszárnyas megállta röhögés nélkül. Semmi nem változott, ebben a székben is gyalázatos maradt.
Dr. Proktor
Megint küldünk 35 liter misebort?
Az, ha kellően imádkoznak, távoltartja a ruszki rakétákat?
Gazella
Persze. hogy segítesz.. ukránokat baszol vissza a hazájukba mert hosszú évek után megvontad tőlük a magyar àllampolgárságot.
Gazella
@KisTehen: te valami drog van a legelő fűben?? Honnan szedsz össze ennyi baromságot??!!!
Németh István
Sajnos mint egy aljas féregnek csak azt lehet mondani azon segítsen aki és akik rá vannak szorulva >> az pedig a Magyar Nép és NEM és közelről és távolról SEM az aljas ukrán szemét gyilkosok bandája! >> különösen ajánlott, hogy nagyon gyorsan húzzon el az országból az emlékeivel! TAKARODJON!!!
csak úgy....
@Gazella: a fideszes tehetség mindenre képes, még a szegény németh gyuszi pista totális elhülyítésére is..
simmering73
@KisTehen: 15:42 Te meg akkor rettegj, mikor kék fehérre festett teheneket vesz a rendőrség, picsájukon villogóval.
csak úgy....
@m73: pedíg inkább félelmetes,hogy mennyi szellemi fogyatékos rohangál magyarországon szabadlábon...
Nessy
@csak úgy...: Náluk a lé határozza meg a tudatot! Egyébként tényleg hiba volt bezárni az OPNI-t
Kovács Máté
@Németh István: maga 1 rakás bedes szar!
rühellem a fajtáját b+!
Istenakinincsen
@KisTehen: ma, 15:42 Miért pánikolnék? Ez a te műfajod:))) Rendőröket, katonákat, bírókat stb már megvették. Pénz paripa fegyver megvan. Mi kell még neked?...Tanárokat nem vesznek, mert a tudás terjesztése nem érdeke a kurmányodnak.
A könnygáz biznisz az már inkább!
Istenakinincsen
@Németh István: ma, 17:33 Piffta! Fogalmazz világosan/érthetően! Kire gondoltál, hogy takarodjon? Novák Katalinra???
Te az ő kondájához tartozol, vagy már nem?
csak úgy....
@Nessy: szerintem is az emeletráépítés lett volna a megoldás,de ha a gyogyós nem szavazhat...,vagy szavazhat?
pacal
A parasztasszony rémisztő férfiak gyűrűjében - vannak köztük nők is

XXI. századi olajfestmény. A neve elhallgatását kérő festő ismeretlen, de tagadja. Kikiáltási ár: 50 Cent
Néro2
Te cinikus fidesz kurva ti csak lopni tudtok. A segítségetek meg a misebor.
Hogy fordulnátok már fel mind ahányan csak vagytok. Már tegnap.
Németh István
@Istenakinincsen: @csak úgy...: @Kovács Máté: Nos kedveskéim - lehet anyázni becses személyemet DE aki a gyilkos háborús bűnös moslék magát népvezérnek tituláló szar ganaj kábítószeres hangsúlyozom GYILKOSSAL- a zelenszkijjel - parolázik az nem ember, nem képviseli ezt az országot >> menjen a büdös kurva anyjába Na ez így jobb és pontosabb megfogalmazás!
Aztán, hogy tudjátok nekem nincs pártelkötelezett bandám Nekem hazám van! A nemzeti érdekek amelyek elsődlegesek MINDENKOR és undororom a moslék belső ellenségtől a hazaáruló szemetektől- mindazoktól akik szembe mennek a nemzetérdekét képviselő bármikori kormányunkkal! ilyen csak az utóbbi eddigi 12 évben volt, ha megfordul a helyzet akkor ezeket is utálni fogom! ÉS, hogy hű legyek önmagamhoz kapjátok be a gebe lenge szervét a Lyukas felénél! szar trógerek!
Kovács Máté
@Németh István: nos,nem anyáztam!A véleményemet továbbra is fenntartom!
Németh István
@Edebácsi: HÁT neked IGAZAD VAN!!
De azért hozzá teszem - nem a mondásodat kiegészítendő, hanem csak a sajátka és baráti köröm véleményét mondom > a novák katalin azon túl, hogy lehet valamiféle megegyezés az orbáni klánnal; nagyon helytelen, hogy egy kifejezetten aljas gyilkoshoz (aki a hadi foglyokat, de nem csak azokat, hanem a puccsistákkal nem szimpatizálókat is - oszlopokhoz kikötteti és lelövöldözik, vagy hagyják megfagyni; egyszerű tömeggyilkos!!! >> és ezzel a geci aljadékkal elmegy parolázni, aki ráadásul a magyar területen lévő senkinek sem ártott turulmadarunkat eltüntetve a magyar ajkúak gyilkolászásával > harcba küldésével tetéz!!! Aki semmibe veszi a sokmilliárdos magyar segítséget amelyet eddig is kaptak és amivel a menekülteket kezeljük!!!??? Ezzel megy parolázni - na nem! Ezt nem tűrhetjük meg!
Ez a zavart agyú személy engem és a magyar embereket nem képviselheti semmiféle szinten sem! Takarodjon!
Loksmith
@Németh István: @Németh István: Az ember az elsődleges, az emberiség emberekből áll, nem nemzeti érdekekből.
sokanvagyunk
Itthon kicsi az erőtere, így Kijevből posztol...
Németh István
@Loksmith: csakhogy a nemzeti érdekek kiharcolása és érvényesítése embereken múlik! Rajtad, rajtam, sokunkon! Márpedig nemzeti érdek sincs ember azaz, az ember önös akarata nélkül!!! Ha valaki átmegy emberből hülyébe és a nemzete árulójává válik - miként a novák kata - nagyon arra fele hajaz; az nagyon ártalmas > emberből lénnyé avanzsált >> kártékony elemmé válhat!
Németh István
@sokanvagyunk: az a helyzet, hogy a kijevi megnyilvánulása, pusztán csak az előfordulása egy tömeggyilkossal való parolázása hiszem, hogy a Magyar nép részéről megbocsájthatatlan!
Ez tökéletesen egyenlő az usa és ursula eu. nemzetek és a Magyarország feletti uralkodásának a behódolásával! Erre nem lett felhatalmazva TAKARODJON!!!
ESCOBAR
@Edebácsi: A sok ukrán menekült, akit befogadtunk? Gyermekeink magyar iskolákban tanulnak. Külön tolmács van melléjük kirendelve!
Egyoldalú a megjegyzésed!!!
Edebácsi
@Németh István: Néhány megjegyzést engedj meg, kérlek.
1. Teljesen valószinútlen, hogy Novák Katalin önszorgalomból, és nem teljes egyeztetés, feladatmegosztás alapján ment volna Kijevbe. Ez a "jó rendőr-rossz rendőr" játék része.
2.A kárpátaljai magyaroknak semmi közük a háború kirobbantásához, mi pedig legfeljebb egy új, nagy Szovjetunió 0.2 kebelén belól egyesülhetnénk kárpátaljai véreinkkel. Mefvegyev is megmondta: Oroszország határai végtelenek
3. A kegyetlenkedések, - sajnos, - amióta háboró van, velejárói a háborúnak. A vétkesekkel szemben szigorúan el kell járni, de nem lehet egyenlőségjelet tenni néhány katona bosszúszomja és kórházak, iskolák, lakóépületek szisztematikus bombátása, szátlüvése, a civil lakosság életkörülményeinem teljes ellehetetlenítésére való központ törekvés között. A tömeggyilkos Putyin, abban egyetértünk, hogy vele nem szabad parolázni.
Németh István
@Edebácsi: az orosz állam vezetés 1802 től valójában Finnország megalakulása, a Finn állam létrehozásával - csak innen számoljuk a tevékenységét - függetlenül attól, hogy milyen államvezetési adottságaik voltak a cárságtól a szovjet, majd ismét az orosz hatalom működéséire. Nem a területszerzési és kiterjesztési mánia érvényesült, számba véve a szovjet hatalmi viszonyt is amikor a kommunista világszemlélet abszolút hatalmának megvalósításán fáradoztak - pontosabban fáradozott egy beteg elme a lenin apó!! Nem jött be - pontosabban más formátumban működve szedi a nemzeti áldozatokat, mivel az un baloldaliságban jelen vannak a dogmák, de csak a dogmák és a hatalommánia!!! A világ valóban adósa az orosz állami vezetés megnyilvánulásainak, mert számos állam neki köszönheti szuverén állammá válását! Ez történelmi tény és nem vita téma! Az ukrán jelenlegi vezetés puccsista volta tény a gyilkosságok és az orosz őslakóság irtása tény a hadifoglyok kikötözése és kinyírása tény ez bűnszövetségben elkövetett gaztett, ez tény! Az ukrán föld infrastrukturális javainak kiárusítása tény a pénzek eltüntetése egy sajátos banda által tény a felvásárolt vagyoni területek gyarmattá mégpedig usa gyarmattá válása tény, a gyarmati területen a katonai bázisok kialakítása tény, ez nem ensz, hanem nató, ab ovo usa érdekeltség, az orosz föld fenyegetettségének megvalósítása, az "Európai Nemzetek" feletti uralom kialakításának folyamata tény! Miről beszélünk!?
A novák kata kivel hogyan egyeztetett nem kötötték a demokratikus jogállami nép orrára, AKKOR akár a nemzet ellenségi oldalnak, de a nemzetérdekű oldalnak is had legyen véleménye egy sajátos és okkal, pontosan és többek közt a fentiek okán, véleményt mondani! Ha a moslék belső ellenséget vesszük alapul azt el kell ismerni, hogy ott is emberek vannak! még akkor is ha nemzetellenes moslékok!! Kellemes szép napot!
Edebácsi
@Németh István: A történelmet tekintve a Honfoglalás óta volt Kijevi Nagyfejedelemség, az orosz állam csal a tatárjárás után kezdett el kialakulnu a kisebb fejedelemségekbő. De mindez teljesen mellékes. Ukrajna nemzetközileg (az oroszok által is) elismert független, szuverén állam (pl. Budapesti Egyezmény), amelynem fegyveres megtámadása bún.
Az összes többe szószátyár, felesleges duma.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.