Orbán Viktor miniszterelnök, a Kereszténydemokrata Internacionálé (CDI) alelnöke szombaton videókonferencia keretében részt vett a jobboldali világszervezet Panamavárosban zajló vezetőségi ülésén – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

Orbán: szükség van egy szuverén Ukrajnára, hogy Oroszország ne veszélyeztesse EurópátOrbán Viktor miniszterelnök, a Kereszténydemokrata Internacionálé (CDI) alelnöke videókonferencia keretében részt vesz a jobboldali világszervezet Panamavárosban zajló vezetőségi ülésén, a Karmelita kolostorban 2022. november 26-án. MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

Európai politikai helyzetértékelésében elmondta: a földrészt többfajta kihívás éri egyidejűleg, az ukrajnai háború és a nyomában járó gazdasági válság, az illegális és egyre erőszakosabb migráció, valamint a nyugati neomarxista ideológia terjedése.

A háborúról szólva Orbán Viktor elmondta:

Európa egységes a célok tekintetében, a legfontosabb az, hogy Oroszország ne jelentsen veszélyt Európa biztonságára, és ehhez szükség van egy szuverén Ukrajnára.

Az eszközök, különösen a szankciók kapcsán azonban eltérnek a vélemények – fejtette ki, hozzátéve: ezek a viták továbbra is velünk maradnak.

A gazdasági kérdésekkel kapcsolatban a kormányfő kiemelte: a rövidtávú célkitűzés a recesszió elkerülése. Közép-Európa gazdaságainak szerinte sikerülni fog, ugyanakkor a háború és a brüsszeli szankciók miatt megemelkedett energiaárak ezt nagyon megnehezítik.

Orbán Viktor felszólalását azzal zárta: a válságos időszakokban cselekedni kell és enyhíteni a bajt; Magyarország biztosan nem hagyja magát.

Ma Novák Katalin sem azt a kifejezett putyini narratívát tolta, és Zelenszkijjel is találkozott.

Forrás: MTI

53 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Az is hülye, aki ennek a szélhámosnak egy szavát is elhiszi...
Össze-vissza hazudozik.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Béla333
Az is hülye, aki ennek a szélhámosnak egy szavát is elhiszi...
Össze-vissza hazudozik.
Németh István
Na most nagyon csodálkoznék ha az Orbán Viktor a meghülyültek táborát erősítené! Egyszerűen nincs szükség az ukrán aljas moslék söpredékre >> a hatmillióból már alig van 3 millió és ezek akarják az ukrán föld feletti abszolút uralmat megszerezni, és élősködni! A kábítószeres gyilkos pajtikolásával akik a hadifoglyokat brutális eszközökkel kivégzik, hajtóvadászatot indítanak azon honfitársaik ellen akik rájöttek, hogy az orosz hatalom az amely igazán a jövőjüket biztosítja! Ezeket is ki akarják nyírni!!! HOL VAN A VILÁG NÉPESSÉGE, hogy ezt az aljasságot megtűrik!?
mit beszél hülyeséget az Orbán Viktor -> ha igaz a duma akkor takarodjon ő is a büdös picsába! Egyenlőre az oroszok nem ácsingóznak és mi a fenének ácsingóznának Eu. területre? van nekik elég és csak köszönhet a világ népessége az oroszoknak, majd a szovjetek és ismét az oroszok-nak, hogy egy sereg nemzet létrejöttét megalapozták és megszabadította, ha csak egy időre is - amint látszik, csak egy időre - a burzsoá fasizmustól >> amely felé ismét szaporán menetelünk!
Helló Viktor csodálkoznék ha meghülyülnél Te is!
Figyelj geci @Béla333: még nem tartunk az Orbán legecizésénél > ha ott kell, hogy tartsunk akkor szólok!
Gazella
@Németh István: O1G'!!! ORBÁN EGY GECI!!!
Gazella
Geci folyamatosan hazudik... Már mindent elhisz a mit mond.
gina
@Shikari: Beteg vagy tüzd ki a piroa csillagot te idióta, és a törpe seggét nyalhatod tovább román cigus,,csak nem értem mi a fenánek vagy itt miért nem diszidálsz a jó orosz haverodhoz, ne itt ugass
gina
Csak rá kell nézni erre az elmebeteg zsiros undoritó kipcsákra és mindent tudunk, a primitiv megszólálasai már mindent túlszárnyalnak egy nevetsége primitiv polyáca
gina
Lefolyik már a zsiros segge a székröl, minek adnak szót egy ilyen beteg csülkös tehénnek??
Németh István
@gina: csak tedd helyre amit írok >> az Orbán Viktorról el tudod képzelni, hogy ezt mondotta volt!? Akkor amikor az Oroszok, de a szovjetek időszakában is felajánlották a Kárpát alját Magyarországnak visszacsatolásra? Akkor amikor ez nyilvánvalóan az usa, eu. nyugati féltekén- francia-angol -belga-svéd vonalon (az elsődleges trianoni diktátorok);nem tetszést váltott volna ki??? Persze a gyűlölet már elvette az eszedet és nem tudsz normálisan válaszolni, de próbáld meg!
Jozefina
Ezt miért nem a csürhének mondja??? Őket az ellenkezőjével hergeli!!?
"Európa egységes a célok tekintetében, a legfontosabb az, hogy Oroszország ne jelentsen veszélyt Európa biztonságára, és ehhez szükség van egy szuverén Ukrajnára."
Talán Novák K-t se fikáznák annyian a kedves hívek, hogy elment Ukrajnába!!
Eladott Ország
Zseniális megállapítás ettől a velejéig cinikus, bűnöző és politikai prostituált dagadt cigánytól.
drrotf
Ha azt mondta Ó.Viktor, amit itt leírtak, akkor azt csak azért mondhatta, mert egy független Ukrajna egy ütköző Orszország és Európa között, és Orbán azt gondolja, az a jó nekünk, ha először nem minket hanem Ukrajnát kell lerohanni, megtámadni, megsemmisíteni!Ne mi magyarok szenvedjük el Európa lerohanásának első következményeit!Különben mi magyarok lelkileg támogatjuk az ukránokat, de nem sajnáljuk feláldozni őket ebben a háborúban!Ez olyan amikor a magyar paraszt, inkább politikus, azt akarja, hogy dögöljön meg inkább a másnak a tehene , de ne az enyém!
T-Boly
Mottó: Mindig a jelenlegi helyzetnek megfelelően kell HAZUDNI !
Úgy tenni mintha ...
Pedig azért se..
Hátha adják a lóvét...
Inkább most is hazudni..
Állandóan csak hazudni.
Ködösíteni...
Tegnap mást mondtam...
Akkor is hazudtam...
Ma másként látom...Most is hazudok..
Hitvány ember vagyok,de én mondom a tutit..
Mindenki hülye,( az egész EU )csak én látom jól...
Persze ,hogy elmebeteg vagyok...
Az Istenit,most meg igazat mondtam...
csak úgy....
@KisTehen: s. gyuri, gondolod ettöl a dumától szabadlábra kerülsz?
a shikarik azt sem tudják, hogy hol van amsteredam..,találj ki valami okosabbat!
csak úgy....
"Európa egységes a célok tekintetében, a legfontosabb az, hogy Oroszország ne jelentsen veszélyt Európa biztonságára, és ehhez szükség van egy szuverén Ukrajnára."
ettöl és hasonló szövegtöl,már egy csomó becsületes ruszki kiesett az ablakon...,remélem vigyáz rád az istened és iványi is imádkozik érted!
-te minden magyarok enyveskezü szélkakasa ...
Kovács Máté
@Németh István: pfff!rühellem a fartúró fajtáját!
csak úgy....
@KisTehen: küldjek neked egy nagy magyarország térképet a böribe?
mond a címet!
justhpeter
Kell hogy valaki fontosnak érezze Viktorunkat. Mivel ezek száma elenyésző biztosra akar menni ezért ő érzi saját magát a legfontosabbnak.
Sámannus
@pacal: Táncolhatna már a dutyiban is a szégyentelen
csak úgy....
ez a faxi hirtelen még azt is elfelejtette,hogy nyáron tusványoson mit adott elö...
Al X
Nehéz lesz ennek a zsebdiktátornak (Csúti Cipolla) leakadni Putyinról, miután felhergelte a híveit az ellenkező irányba.
Yoda69
Ugy latom O1G ismet 180 fokos fordulatot vett. Kivancsi vagyokj a fideSS birkak ezt hogy reagaljak le.
Yoda69
@Yoda69: Ugy latom a nemet kocsog istvannal mar kiverte a biztosítékot.
Eladott Ország
@pacal: tegnap, 21:28 ♦ Orbán az utcai harcos pávatollal a seggében! Amikor akkora streetfighter vagy, hogy egy óvoda megnyitójára is golyóálló kevlár mellényben mersz elmenni. Egyedül felkészül mindenre egy képzett utcai harcos? Ráadásul egy pici faluban. Györ-Sopron megyei Acsalagon. SZÉP. Helmuth barátjától könyörögte ki, a legelső, páncélozott mercijét. Hú, de rég is volt. Már akkor is érezte, a többség mélységes gyűlöletét, ez tartja a hátát, mert gerince nincs.
a.disquscdn.com/get?url=https%3A%2F%2Ftelex.hu%2Fassets%2Fimages%2F20220301%2F1646124612-temp-CdmiIa_cimlap-normal%401x.jpg&key=nYGdnx6CcdGFvc7lxpzFsA&w=800&h=628
Dr. Proktor
Tíz hónap kellett hozzá hogy észrevegye? Vagy csak elfogyott a lopnivaló?
Dr. Proktor
... vagy csak megijedt, hogy eserleg 24/7/12- ben kellene Putler seggében tartózkodnia, ahol csak a szoaré jutna neki...
Két tolvaj nem fér el egy jurtában!
Yoda69
@Shikari: Nyugi siki, meg agyverzest kapsz. O1G csak jo pontot akar kapni az Uniotol, mert mar kezdenek ehezni a NER lovagok.
Yoda69
@Shikari: Moszkovita hazaarolu belfereg. Mit pattogsz itt roman suttyó?
Inkabb irj valami magyar elleneset, ezert kapod a penzt tartotisztedtol.
Yoda69
@Shikari: Pofadat helyezd alapalasba roman suttyó. Fizetett trolloknak itt nincs szavuk.
ómió
Szuverénre igen, viszont, a nyugatbérenc és kisebbségelnyomó változat ide vezet!
Németh István
@Béla333: @Yoda69: @Dr. Proktor: @Eladott Ország: sajnos köcsögkéim, most ugyan ujjonghattok a @Shikari: mély látású barátomként tisztelt Úrnak, IGAZA VAN! Miért is?
Nekününk Mint Magyarország béli magyaroknak - értitek MAGYAROKNAK semmi közünk nincs ahhoz, hogy valaki szuverén állam vagy valamilyen irányban elkötelezett! A lényeg velünk szemben ne legyen ellenséges, legyen viszont egy olyan államközösségi rendszer tagja amelyik élni és nem élősködni akar, De ha önállóan akar élni létezni akkor is az összeférhetőség mezején serénykedjen! Azt meg nem hiszem, hogy az Orbán mondotta volt > hogy Oroszország veszélyeztetné Európát! Ha ezt mondta hülyébb mint a sok évi átlag! Ha az oroszoknak egykori szovjeteknek Európa nyugati féltekére szüksége volna nem ajánlotta volna fel kárpátalját visszacsatolásra! pl. de ez csak egy példa! Mindenesetre nagyot csalódtam benne, hogy ezt a kijelentést azonnal nem cáfolta és a mai napig hallgat!
Az, hogy a novák katalint még nem tették helyre az egy másik kérdés! Ezért még tőlem is kap a pofájára az egész bagázs!
kereső
Mit tudsz orbán?, hogy ennyire lementél kutyába? Talán el jutott az agyadig mostanra, hogy a cárod nem állna meg Ukrajna határainál? Ennyir félted a redves valagadat, hogy ismét képes vagy schegget csinálni a szádból. A szuverén Ukrajna létezését te és lakájaid mindeddig cselekvően gátoltátok/gátoljátok. Hogy lehetsz ennyire aljas, gerinctelen, hazug senki.
A saját hiveid fognak ezért a mondatodért eltkozni, és örülj/örüljetek, ha ennyivel megússzátok.
Németh István
Addig tulajdonképpen nincs baj amíg az Orbán Viktor a Magyarországi a magyar nemzeti polgári értékek érdekében tesz és sündörög!
Ezért is kell a konzultációs lapot minden MAGYARNAK a nemzeti érdekeinknek megfelelően kitöltve visszaküldeni, de minimum az online lapocskát kitölteni!
Ez egy kényszerpálya is egyben a Viktorunknak, hogy úgy cselekedjen ahogy elvárt!
Aztán sorba jönnek a további elvárások >> a novák katalin menesztése, >> érdemei elismerése mellet persze, mert egy un. "erősebb politikus"-ként telibe szarja a Magyar Nemzet POLGÁRAIT, akiket kurva köteles lenne szolgálni!
Kovács Máté
@Németh István: ennyi ésszel miért itt reklámozza magát!
Isten nagy barma!
Yoda69
@kereső: Irod: Európa nyugati féltekére szüksége volna nem ajánlotta volna fel kárpátalját visszacsatolásra!
Ez csak egy trukk az Unio es a NATO bomlasztasara. puttyant tudja jol , hogy EU tagallam nem mehet bele terulet revizios politikaba. Ha belemegy azzal az EU es a NATO alapszabalya ellen vet. Lathatod te feleszu, hogy meg a magyar kormany is hivatalosan elzarkozott Karpatalja visszacsatolasarol. Az hogy kozben mit mond az irredenta erzelmu faszkalaoknak a faszbookon, az egy mas dolog.
Eladott Ország
És szükség van egy olyan Európára, ahol az ilyen csúti gecik bűnözők és politikai qrvák, már a sitten vannak... Itt a sitten várlak Viktor !
i.pinimg.com/originals/c4/ad/d3/c4add3fa9608b3eab6456d8508d268d6.jpg
kereső
@Yoda69: Hol irtam én eztet? Biztos, hogy nekem szántad?
Németh István
@Yoda69: jaj milyen butuska vagy a kádár időszakban nem volt nato tagságunk, de még az antali időben sem! miről beszélsz hülyéket! Aztán te félnótás 1989-9-ben nem a szovjetek voltak akik nem léptek a németek egyesülése a magyar határnyitás a lengyel és cseh-meg a szlovák átalakulásokkal szemben??? Mi több a Kárpátalját visszacsatolni akarták hozzánk te vadbarom! Te koronás címeres állatkert ki nem szarta le akkoriban még az eu.-nató alapszabályt
A nató valójában bepofátlankodott és lerohanta szerbiát, a seggfej klinton meg 1998-99-ben nem tudta rávenni az Orbánt szerbiába való bevonulásra te féleszű menstruálós agyú barom! Miről beszélsz! @Eladott Ország: miért siettél a sittire ennyire, előkészíteni a fogadó bizottságot?
Mert tényleg oda megy ha így folytatja! Viheti az adventit egyből oda!
Németh István
@kereső: a @Yoda69: felháborodása kifejezetten jogos, magam is elnézést kell, hogy kérjek mert sajna, de te vagy a nagyon nem jól látó és fogalmazó alakzat! DE a lényegen nem váltóztat az Orbán ha így halad mehet hosszútávú látogatásra az @Eladott Ország: - hoz a sittire, ha nem váltóztat az orosz-országi komplexusán!, amely csak véletlen lehet vagy ráragasztották mert nem hülye!!! A novák katalin meg takarodjon!
Nyírfa
Te számító dög, csak azért, hogy te nagyobb biztonságban érezd magad, legyen szuverén Ukrajna! Egyébként leszarod az ukrán népet, mint ahogy mindent és mindenkit, ami, aki nem szolgálja a személyes érdekeidet.
Egy szellemi, érzelmi torzóvá lettél, amit irtózva figyelünk: mivé válhat valaki, ha kivetkőzik emberi mivoltából.
Téged nem az óvodába kell visszavinni, hanem egy elkülönítőbe, ahol már nem árthatsz senkinek.
Yoda69
@kereső: bocsi, nemet istvannak szantam
Yoda69
@Németh István: Te barom, kadar idejeben puttyant meg koromletepos KGB-tiszt volt. A mai idokrol beszeltem te ostoba fajanko.
balos
@Nyírfa: A kajmánok szakszervezete jelentette,hogy nem kérnek a geciből!Túl mérgezett a korpusza!A nemzethy szartól!
Toller Béla
Rád is csak akkor lenne szükség, ha elfogyna a szigetelőszalag !
Németh István
@Yoda69: na ide figyel te hülye fasz ha nem tudod értelmezni amit leírtam menj vissza a II. elemis padokba! te baromfasz értelmezd! Aztán a megbuggyant putyinodnak kinyalhatod a fenekét amikor cseresznyemgos szart spriccanta pofádba te ősbarom >neki köszönhetjük egyenlőre hogy van gázunk és olajunk, hogy van elektromos energiánk DE nemcsak ezért hanem minden napi eseményeink során történtekért! fel nem foghatod, mert nincs eszed, hogy az orosz népnek nem a terület kell, hanem hogy békén hagyják és ne akarjanak a terűletűkből nyerészkedések útján kikanyarítani darabokat a több száz éves általuk biztosított infrastruktúrát és kultúrárát pedig megvédik, mert ők az oroszok! Nem akarnak USA gyarmatokat a területük közelében de támaszpontokat sem! Az usa az energia szegény EURÓPAI unió, az usa uszításra ellenségképet akar festetni az oroszokról akik visszahúzódtak a maguk határai mögé De a mocskos usa 78 éve itt van Európában és terjeszkedni akar szétverve az Eu. gazdaságát és potenciális hadi bázist kialakítani kelet felé a mi területeinken is! képtelen vagy te barom állat gondolkozni, hát menj akkor na kurva anyádba! most már tényleg!
T-Boly
@Németh István: te már megint itt rontod a levegőt? Én meg azt hitte hogy a szomszédtól jön a bűz,aki autógumival,műanyag flakonokkal fűt.
Bocs tévedtem! Látom te bűzlesz !
Ne is törődj vele ! A tiétek a jövő,meg az a kibaxszott jó qrva nyátokpcsája !
nejlontacskó
Mi lett a viktorral, az új széljárás ismét kifordította a köpönyegét?
pacal
Ez a kis geci zsebhokizó tényleg próbálja 180 fokkal átfordítani a híveit?
Most mér ne szeressétek az oroszokat.
De tényleg ez megtörténhet, ezt is beveszik a hívek?

Ez őrület, baszd meg!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.