Ukrajna egyik legolvasottabb hírportálja, az Ukrajinszka Pravda érdekes címmel vezette fel a Karácsony Gergellyel készített interjúját – vette észre az Index.

Azt írták: „Egy Orbánnál erősebb politikus! Ismerd meg őt: Karácsony Gergely, az Ukrajnát támogató budapesti főpolgármester.”

A videóban Karácsony többek között arról beszél, hogy 

a magyarok többsége az ukránok mellett áll, amit az is bizonyít, hogy milyen melegen fogadták a menekülteket, ugyanakkor a magyar kormány Oroszország barátjaként pozicionálja magát.

Budapest főpolgármestere szerint Orbán Viktornak mindig kell egy ellenség, aki ellen harcolhat, és ilyen ellenségként próbálta Volodimir Zelenszkij ukrán elnököt is kezelni, ám ez nem működött, így ismét Brüsszel ellen fordult. 

Forrás: index.hu

39 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemkati
@Csizmás Kond: Ez nem elég? Orbán Viktor: csak mi, magyarok adtunk vért ebben a háborúban

telex.hu/ellenorzo/2022/07/26/orban-viktor-tusvanyos-orosz-ukran-haboru-magyar-halal

Abból indultunk ki, hogy Karácsony azt mondta, a magyarok többsége az ukránok mellett áll, ami egyébként igaz. Te meg azt mondtad, hogy aljasság ezt mondani. De azt, hogy mi magyarok, vagy csak mi magyarok, azt nem. Pedig de. Az aztán az aljasság, és oltári nagy hazugság.

Mi, magyarok, nem 0rbánt választottuk. Még a magyarok fele se, ha azt vesszük, hogy mindenféle megvásárolt népségek, akik a szavazatukért állampolgárságot kaptak, őrá szavaztak, jogtalanul. Mi, magyarok, nem vagyunk egyformák, és nem ugyanazt akarjuk. Ha tetszik, ha nem. De a magyarok többsége akkor is Ukrajna mellett áll.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
@Aki Én: ...nem tudtam hogy ha nem olvasom mindenki fészbukját akkor az tájékozatlanságnak számít...amúgy nagyot ne ugorj, mert nem te találtad meg és csak a Kati posztjától lettél ennyire túlértelmes...
simmering73
Már majdnem az összes illiberálfasiszta görény itt örjöng. Hiányolom még a hittan tanárukat.
Aki Én
@Csizmás Kond: Nem kell mindenki fészbuját olvasni, hogy egy picit tájékozottabb legyél. Ha már ennyit szerepelsz.
Csizmás Kond
@Aki Én: ...te meg folyton a fenekemben vagy...
Dr. Proktor
@Aki Én: Hát ebben is piacvezetők vagyunk?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.