Fotósorozatot osztott meg eddigi ukrajnai élményeiről Novák Katalin köztársasági elnök.

A TEK géppisztolyosai vigyáznak Ukrajnában Novák Katalinra – fotók
Fotó: Facebook/Novák Katalin

Mint arról nemrég beszámoltunk, Magyarország első számú főméltósága találkozott Zelenszkij ukrán elnökkel, és támogatásáról biztosította az oroszok által megszállt ország vezetőjét. 

Mi több, a Fidesz híveinek nagy bánatára simán ki merte mondani, hogy Putyin a felelős a háborúért.

Novák Katalin vasárnap még beugrik Kárpátaljára, de előtte megosztotta, milyen komoly arcok vigyáznak rá Ukrajnában:

Forrás: Facebook

64 hozzászólásarrow_drop_down_circle

C_3PO
Ukrajna képtelen a saját területét, polgárait megvédeni! Akkor, miért kell ezen csodálkozni???
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
teuton
Na akkor hogyis van ez most, Ukrajnaba nem visznek magyarok fegyvereket? Ha igazan tökös lenne ez a fideszluvnya, akkor a TEKkel otthagyatna a fegyvereit. Nem nagy, de egy kis segitseg lenne...
Yoda69
Na most aztan torhetik a fejuket a fideSS birkak. Kopkodni kell putint, vagy tapsolni nekik.
kistehen, te melyik birka taborba tartozol? A tapsolosba, vagy a kopkodosbe?
pacal
Bomba ellen géppisztoly. Az igen!

A momentum képviselőit hány tek-es védte?

Orbán után Novák is megfogadta Lölő tanácsát: "Ne legyetek izék, legyetek bátorok."
C_3PO
Ukrajna képtelen a saját területét, polgárait megvédeni! Akkor, miért kell ezen csodálkozni???
Eladott Ország
"Kár, hogy a magyar kormányra már nem számíthatnak azok a magyarok, akik szükséget szenvednek. Nemrégiben ment át a parlamenten az a törvénymódosítás, ami lényegében felmenti a kormányt a felelősségvállalás alól a szociális ellátás kérdésében, a jogszabály pedig éppen az államelnök aláírására vár. Novák Katalin persze Ukrajnában nem erről beszélt, hanem arról, hogy a magyar kormány milyen széleskörű segítséget nyújt az ukrán áldozatoknak és családtagjaiknak. Azt is kifejtette, hogy Vlagyimir Putyin felelőssége ezért a háborúért kristálytiszta. Nagyszerű, csak az a szépséghibája, hogy a háború elején még egészen máshogy vélekedett a kormány. Hetekig nem igazán foglaltak állást, ami nyilvánvalóan egy taktika része volt, hogy aztán ők is egyetértsenek – hivatalosan legalábbis – az Európai Unió többi tagországával. Ha erre nem kötelezte volna valamennyire őket az uniós tagság és a közös uniós álláspont, vélhetően soha nem is ítélték volna el az orosz agressziót." Majd megvéd minket Novák Katalin az új krotáliájával.
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/274838830_490459122701047_4390021430193834082_n.jpg?_nc_cat=111&ccb=1-7&_nc_sid=8bfeb9&_nc_ohc=qBbhEXswKQoAX89w9YK&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AfDDwfOA8WdckgxkiUhjej4I9S0z6M362kiEAWYisIvZiw&oe=63871EEC
Novák Katalin az unga-bunga parti előtt, nemváltás után...
uploads.disquscdn.com/images/aacf4a827d37b02d8b83a7964e58c25c1a586b1fdc78b5784a6efe52cb3a04f2.jpg?w=800&h=1322
Novák Katalin a szent tehén
i.pinimg.com/564x/45/a0/e8/45a0e867b5153b79b66bb1dcb8a4f531.jpg
simmering73
Nem mondta senki ezeknek az okosoknak, hogy nem az ukránoktól kell félni? Az agresszor rakétái ellen meg mit sem ér a géppisztoly.
simmering73
@Horizont: Nagy baj van ebben az országban és nagy sötétség.
Pálinkás Pál
ez mind csak parasztvakítás...ha megnézzük az utóbbi évek politikai merényleteit...bomba,..mesterlövész,...drón,..ezek közül melyik ellen véd a TEK-es bazárimajom?...már elmúltak a Princip féle megoldások...földughatják a seggükbe a géppisztolyt...
Dr. Proktor
@Horizont: Hogy mik lettünk? Teleki tudta rá a választ, ki is mondta, a nevünkben lett öngyilkos...
Csizmás Kond
Ezt ilyen alkalmakkor nem is szabadna másképp mondani...mi lenne ha azt nyilatkozza hogy a bohóc a hibás...szóval ezt mindenki hogy akarja úgy értékeli, viszont mindenki tudja hogy mit jelent.
Csizmás Kond
@Shikari: ...ma kötelező a másik szemébe hazudni...
balos
@Maccska: Veled ellentétben,mi a novák féle kurvákra nem lővünk,mert annyit kapnánk érte,mint egy rendes Emberért!A tekes féle maffia testőrők meg majd elhelyezkednek,ha elfogy a lóvé,amit még ellehet lopni tőlünk!
Csizmás Kond
@Shikari: ...szerintem ez se nem oszt se nem szoroz...mert ki az aki azért szavazna mert az állam valakivel diplomáciai kapcsolatot tart ?...és államelnökre amúgy sem szavazunk.
Jozefina
A birkákat majd megnyugtatják!!!?? Ez a nagy bazsajgás inkább az EU-nak szólt, hogy lássák Magyarország kiállását Ukrajna mellett!!!? Ugyanezt nem teszik meg az EU-ban, hiszen mindent leszavaznak, bojkottálnak ami P, vagy az oroszok elítéléséről, további szankciókrol szólnának!!!? Ez a látogatás egy kirakat politoka volt!!?? Katalin szája talán görcsöt is kapott a sok mosolygástól!!!??
Sámannus
Úgy látom a madámka kicsit túl öltözött. Látszólag alulöltözötnek tűnik,de kabátot már nem sikerült ráadni a testpéncél miatt.
Toller Béla
Nem éri meg a fehajtást ! Az rendben van, hogy a TEK-nek van valami a fenekében és nem bír nyugton maradni, ilyenek. De azért az ukránok ezerszer jobba tudnak vigyázni az általuk napi szinten gyakorolt helyzetekben. Persze, a legendás magyar gőg, csak legyen, aki kiifzeti a cehhet !
Csizmás Kond
@Shikari: ...szerintem mi az egészhez annyit értünk mint a szamár a harangöntéshez...ez egy kötelező lépés volt úgy az ország diplomáciai érdekében mint az uniós részről...és ezek a látogatások soha nem arról szólnak, hogy azt mi miként értékeljük, vagy hogyan értelmezzük...ezeknek mindig sokkal mélyebb és meghatározóbb szerepük van.
Amúgy a magyar diplomácia már nagyon sok kényes kérdésnem szerepet játszott mint békítő fél és sikerrel...csak ebből épp azok igyekeznek ilyen karigeris megjelenésekkel ellenkező benyomást kelteni akiknek nem érdek a béke...vagy legalábbis azok szekerét tolják.
sokanvagyunk
Mint egy NATO-s sereg főparancsnoka biztos hasznos tanácsokkal látta el az ottaniakat.
kereső
@Horizont:07:20 Megdöbbentő.A "szellem" nem csak kiszabadult a palackból, hanem el is szabadult. az a "szellem", amelyet orbán 2002-ben inditott útjára a Testnevelési Egyetemen. Az a szellem, amelyet rogánék oly buzgón tápláltak a bayerek, bencsikek , kocsis máték, hidvégiek, hollikok szájával- "Te tetted ezt király".
Aktuálisnak érzem Radnóti hallhatatlan sorait, amelyet 1944-ben vetett papirra-"Türedék"
"Oly korban éltem én e földön,
mikor az ember úgy elaljasult,
hogy önként, kéjjel ölt, nemcsak parancsra,
s míg balhitekben hitt s tajtékzott téveteg,
befonták életét vad kényszerképzetek.
Oly korban éltem én e földön,
mikor besúgni érdem volt s a gyilkos,
az áruló, a rabló volt a hős, -
s ki néma volt netán s csak lelkesedni rest,
már azt is gyűlölték, akár a pestisest.
Oly korban éltem én e földön,
mikor ki szót emelt, az bujhatott,
s rághatta szégyenében ökleit, -
az ország megvadult s egy rémes végzeten
vigyorgott vértől és mocsoktól részegen.
Oly korban éltem én e földön,
mikor gyermeknek átok volt az anyja,
s az asszony boldog volt, ha elvetélt,
az élő írigylé a férges síri holtat,
míg habzott asztalán a sűrű méregoldat."
ómió
Egy ilyen "ajropéer demokráciában", ahol az "ajropéer halállista" a minimum!? Na, ne má'!
Csizmás Kond
@Shikari: Szarember mindenütt van...példa hogy karigeri is kijelentette hogy a magyarok nagyrésze szereti vagy pártolja a zukránokat...persze a többi nem, vagyis ellensége stb...ilyen ez. Vannak politikusok akiket odaraktak mint a vitrinbe a manökent és ha nem mondják meg mit kell mondani egyből kitűnik a butaságuk.
C_3PO
@Horizont: Szerintem érthető, ahogy leírtam!
Béla333
Fél a maffiózó, hogy a mocskos politikájuk miatt lelövik az ukránok?!
Mert az oroszok a maffiózók barátai, azoktól nem kell félniük!
Ha meg rakéta jön, akkor meg úgyis mindegy...
Törölt Nick
A "bátor" utcai harcos egy nőt küldött maga helyett, vigye el ő a balhét. Mindig más f@szával veri a csalánt, ez a f@sz most éppen Novák Ká, kapja is az ívet rendesen az agymosott idiótáktól.
Ez a híres pávatánca ennek a csúti surmónak.
Így nem mondhatják, hogy egyedül Magyarország nem tett még látogatást kormánypártilag Ukrajnában, de Putyinnak is elmondhatja, hogy ő bizony nem volt. Inkább Novákra haragudjanak az orosz hívővé tett birkák mint őrá.
namihami
De most végre Katicánk a megfelelő ruhájára talált. Eddigi megjelenései inkább csúfságai voltak a hivatalának, most eltalálta.
A Zel.. állandó gimnasztyorkája és Katink mackója legalább nem üti egymást.
Gazella
@C_3PO: s mégis szoritják ki az oroszokat. Ezt nen is értem. Fideszes faszfej...
justhpeter
@kereső: Azt gondolom a Radnóti idézet pontosan leírja a mai helyzetet is, de én nem szeretném a hazai politikai söpredékkel egy körben emlékeznénk rá.
kereső
@justhpeter: Gondolod, hogy értik ezek Radnótit? Én nem hiszem.
pacal
@C_3PO: Hát szerintem eddig egész jól csinálták. És ne felejtsük el a Momentumos képviselőket, akiket nem védett a TEK (most vált nyilvánvalóvá a hülyéknek is, hogy ez az ingyenélő bagázs Orbán magánhadserege közpénzből) még egy csúzlival sem.
A fanatikus orbánistákkal az a baj, hogy... fanatikusak.
pacal
@C_3PO: ???

Védik a saját országukat, és a többi volt Szovjetuniós országot (pl. az Észteket), és Európát, és az egész világot!
Az orosz egy múltban élő barbár nemzet. Mindig is az volt és mindig az is marad a világ végéig.
Leuralták a környező nemzeteket erővel létrehozva a Szovjetuniót, és még mindig a nyersanyagaiból él a XXI. században, mint egy harmadik világbeli ország.
C_3PO
@pacal: Az ukránok védik a volt szovjet tagországokat? A volt Szovjetuniótól???

Hűűűűűűűűűűűhaa!
Németh István
@C_3PO: ez nagyon jó, csak azt szeretném tudni, hogy az orosz tömegsírokat és az orosz katonák mint hadifoglyok kivégzését is a rendcsinálás és az orosz polgárok érdekében követik el ugye?
szerintem a novák katára nem kéne vigyázni nem lövik azt le - minek?, minek csináljanak bonyodalmat egy link dumafranci takarítónő miatt!
amaramaistanna
Az öltözékét nézve, nem akart kimenni a háborús bűntettek helyszíneire, inkább elment egy misére.
pacal
@amaramaistanna: Ja, a fővárosban, ahol jár a menetrend szerint közlekedő busz, és édentől... a borzalmaktól keletre.
Nem csipázom a momentumot, mert nem, na, de nagyot nőtek a szememben (egy százalékpontot), hogy elmentek Bucsába, az orosz háborús bűnök egyik tetthelyére a TEK-es csicskák nélkül.
Novák "kistehén" Katalin felett vaskupola volt, alul meg vaserényöv lakattal lezárva (a kulcs a lábtörlő alatt), hogy az egyik hazaáruló Orbán-csicska TÖK-ös legény el ne kapja, ha nincs más.
teuton
@C_3PO: Mondj mar 1-2 törtenelmi peldat, hanyszor tudta magat MO megvedeni? 1. es 2. VH? Mindannyiszor ö volt a tamado!
C_3PO
@pacal: Túl sok egyoldalú honlapot nézel!

:-)
Sámannus
Légvédelmi rakétát is vinni kellett volna, mert nem az ukránok veszélyesek hanem putyinka szivarjai ám!
Németh István
@Sámannus: gondolom hogy te nagyon hülye vagy! DE tételezzük fel a novák katalinnak a Putyin rakétáktól kellene tartania, azoktól amelyeket valójában nem neki szántak hanem, azoknak az aljas bűnszövetkezeteknek a megszüntetésére akik a puccsal gyilkolva a bennszülött lakosságot a hadifoglyokat szándékolnak irtani, a magyar ajkúak, a nemzetiségek érdekeit semmibe veszik? ! Ha oda ment tárgyalni egy koronás bűnözővel akkor bizony, ha egy kicsit likvidálják ne csodálkozzon!
DE @Sámannus: nem a Putyintól kell beszarni, hanem az ukrán moslékoktól ezt jegyezd meg egy életre!!
Sámannus
@Németh István: Csókolgasd akkor a putyin faszxát amikor a scheggeden feltolja, ha ilyen okos vagy. Az ukrán testvéreink megvédik magukat, nem fochák teli bocskorukat, mint a csüngőhasú.
C_3PO
@pacal: Na, ezt most látom először!!! Te régóta nézegeted?!
teuton
@C_3PO: Latom, az onemjo szellemi szintjen vagy! NEM CSAK MOrol volt szo! A törtenelem folyaman eddig az összes tamado idövel vereseget szenvedett, nemelyiket pedig kitöröltek a terkepröl! A Romai Birodalomtol kezdve a "kalandozo" (gyilkolo es fosztogato) magyarokon keresztül a naci Nemetorszagig. Egy haboru elkezdeseert nagy arat kell am fizetni!!! Egy haboru az nem 50 yard, hanem egy maratonfutas!
Németh István
A géppisztoly az kemény ellenszere egy rakéta pajtásnak. Persze a témánál maradva! Mert ez a félkegyelmű@teuton: nagyon faszságokat hord össze a háborúról, meg a stafétáról! Nagyon másról és nem párhuzamba állítható dolgokról lévén szó! na de aki hülye az hülye és menthetetlen! A lényeg a novák-féle kiruccanás pajtikolási céllal nagyon nem sikeredhetett mert a Kárpátaljai tartózkodásról vakos regények írhatóak míg a zelenszkij nevű mocskos gyilkos bűnöző nyilván fenyegető kijelentéseit még a hírverés is szégyelli közölni! Na ez a helyzet, meg az, hogy most akkor törtét valami háttér megállapodás a minap éjjel és mégis odatartja a seggét a kormányfő a zelenszkíjnek hogy dugja meg!? vagy se? Ez itt a kérdés!> adósságba söpri-e, a magyar nemzetet a dugásért a kormányfő?
Németh István
@Sámannus: hülye agyament, tetves geci! mennyit kapsz a dobrevéktől te hányadék!
Sámannus
@Németh István: Hülye köcsög kormányfővel dugna az a telifosott bocskorú vcsüngőhasú te agyalágyult. Amúgy meg teljese.n elvesztetted a fonalat, leülhetsz ne is erőlködj lilafejjel megüthet a guta.Szálj ki amíg nem késő.
Németh István
@Sámannus: a szókincsek királya, te, te hangya-fasznyi eszű hülye buzi, az emlegetett fonaladon függő bolha here, mit szövegelsz baromságot a trágyalé alatt csak gurgulázni tudsz! Ne tagadd, baszod, hogy egy vagyont kaptál eddig a dobrevéktől, abból van házad, kocsid és tartasz el buzikat!
C_3PO
@teuton: Értem! A történelemkönyvek csak a vesztes csatákat emelik ki; nézz utána, volt rengeteg, ahol a magyarok győztek!
Sámannus
@Németh István: Na seggfejkém mit írtáé ide" Na ez a helyzet, meg az, hogy most akkor törtét valami háttér megállapodás a minap éjjel és mégis odatartja a seggét a !!!kormányfő!!! a zelenszkíjnek hogy dugja meg!? vagy se? Ez itt a kérdés!> adósságba söpri-e, a magyar nemzetet a dugásért a !!!kormányfő!!!?"
Tököm őöccse agyatlanka menj aludi ha be vagy baszva.
teuton
@C_3PO: Ha allitasz valamit, akkor bizonyitsd! Es en NEM csatakrol, hanem haborukrol irtam!!! Egyebkent pedig mar Napoleon megmondta, meg egy ilyen nyertes csata es elvesztettük a haborut...
C_3PO
@teuton: 1. Rendelkezésedre áll a NET, nézz utána! 2. Napóleon X-elt Kutuzovval!
3. Persze te nem csatákról, háborúkról írsz! Ott ki nyert??? Van nyertes??? Milliók haltak meg mindkét oldalon! Gratula! Beáldozták a "győzelem" érdekében a saját fiaikat is! Komoly erény...
Lepényleső
Ez azt jelenti vajon,hogy a hölgy terrorista?
pacal
Akik hazaárulókat védenek, ők maguk is hazaárulók !!!
Nem?
De!
Te faszopó hazaáruló geci TEK-es, problémád van ezzel?
Mesélj, milyen érzés hazaárulónak lenni, te faszszopó geci?
pacal
Figyeled, ahogy kiestek a kosárból a vérbuta fideszes trollok?
Azért, mert semmijük sincs!
Csak pufognak a propaganda szerint.
De valójában senkik - aluliskolázottak és az IQ-juk hagy némi kívánnivalót maga után.

Vagyis a fideszes itt írogatok mindegyike egy buta paraszt - kivétel nélkül !!!
pacal
TEK-es geci, várom a pillanatot, amikor a Jézus vezette angyalokkal küzdőtök majd.
Esélyetek sincs. Gondoltam szólok. Előre.
magyar1
A szegényekre költötték volna inkább ezt a sok pénzt! Minek ment oda?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.