A kecskeméti rendőrök perceken belül elkapták a helyszín közelében a gyanúsítottat.

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye szerint egy 45 éves kecskeméti nő tett bejelentést november 26-án 17 óra 15 perckor a Kecskeméti Rendőrkapitányságon, és elmondta, hogy ismerősét pár perccel korábban rabolták ki. 

Bozótvágóval ment rá áldozatára Gyula, nem örült sokáig a zsákmánynak

Fotó: police.hu

A közlemény szerint a járőrök azonnal a helyszínre siettek, és a közelben sikeresen el is fogták azt a 26 éves férfit, akit a bűncselekménnyel gyanúsítanak. 

A rendőrség jelenlegi adatai szerint R. Gyula meglátta az utcán sétáló ismerősét, akiről azt feltételezte, hogy van készpénz nála. Felpattant a biciklijére, és utánaeredt a későbbi áldozatának, és azt kiabálta közben, hogy adja át a pénzét. A későbbi áldozat ezt nem akarta megtenni, futni kezdett, ám a biciklis R. Gyula utolérte és megütötte. Az áldozat továbbra is menekülni próbált, de nem járt sikerrel, több ütést is kapott, majd R. Gyula egy méretes bozótvágó kést vett elő, amellyel megsebezte az ekkor már a földön fekvő áldozatát, majd elvette a nála lévő háromezer forintot. 

A zsákmánynak nem sokáig örülhetett, ugyanis a rendőrök 17 óra 20 perckor elfogták.

A rendőrség R. Gyulát felfegyverkezve elkövetett rablás bűntett és súlyos testi sértés bűntett kísérlet elkövetésének gyanúja miatt kihallgatták, majd őrizetbe vették és kezdeményezték a letartóztatását.

Forrás: police.hu

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Csizmás Kond
...na az ilyeneket nem szabadna életben hagyni...
Yoda69
Ide jutatta a fideSS az orszagot, mar par ezer forintert kepesek ölni a NER szavazok.
Kapanyél
Megoldotta a téli koszt-kvártély problémáját!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.