És nem jó dolog fegyvereket adni Ukrajnának.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
Érdekes okfejtés! Putyin nem valószínű, hogy hajlandó lenne az Orosz állam nevében elfogadott, és aláírt egyezmény betartására! Akkor, hogyan tovább püspökúr??Tudom, hogy meg kell szolgálni az állami dotációt, de ennyire?
bencemacska
Általam nem tisztelt Püspök "Úr"!
Nagy buzgalmadban elhiszed, amit mondtál? Remélem nem tartasz igényt a "tiszielendő úr címre!?
gina
@vacsi: Te is ugyanolyan becstelen senki vagy, igen ilyenek a nagy keresztények...
Béla333
Ennyi ésszel és ilyen kis erkölcsi érzékkel már katolikus püspök lehet valaki?!
Szégyen!
Németh István
@namihami: igazad van nem az ukránok mentek oda, hanem az USA >> innentől kezdve nálad a laszti mert a valóságos agresszor az USA 1994 óta! Amióta soros valójában ki lett tiltva! De te ezt elfelejtetted! Semmi gond! @vacsi: ÉS ami igaz az igaz! tényleg! erre a nyanya is rájött már!@Nessy: @bencemacska: sajnos a politika nem az Istenke segedelméből táplálkozik hanem az emberi aljas akaratból! A kapzsiságból Aztán ha elolvassátok egy fin blogger Különben történész ez irányú mármint az oroszokkal kapcsolatos tény felsorolását, akkor rájöttök, hogy az oroszok fenekét a világ sok-sok népe fényere nyalhatja! Az meg hogy nálunk maradtak 45 évig az egy dolog, az USA meg 78 éve van betelepedve Európába és most tovább akar lépni mert kevéske az energiája, több kell, na meg a capcara is! Ha az indiánokat elűzték most az orosz földtekére fáj a foguk, ha már az indokínai részt és az arab területeket elvesztették! Na mindegy hajrá Kim Zsong a helyzet várható megoldója > neki már csak egy rendes hajóra van szüksége, amit a kínaiak gyártanak! @bencemacska: aztán még annyit a püspök úr hidd el, hogy tájékozottabb mint te vagy; vagy a pereputtyod, baráti köröd összességében! Ámen!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.