És nem jó dolog fegyvereket adni Ukrajnának.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Németh István
@namihami: azért vigyázza moslék pofádra te szemét ribi!
A püspök úrnak tökéletesen igaza van! A háború nem az oroszok ezen akaratlagos cselekedete okán jött létre, hanem egy nemzet irtásának megakadályozása végett!!! Egyre egyértelműbb és világosabb, hogy kifejezetten az usa. ösztönzésére jött létre az ukránok önpusztító tevékenysége és az oroszoknak az orosz polgárok védelmében tett lépése!! Amely adottság az 1994-98 évekre vezethető vissza amikor is a soros gyurkát a mocskos alávaló szar világ-szélhámos csaló és mindennel visszaélő milliárdost, kitiltották az orosz honból! Innentől kezdődött az aknamunka, amelyet az ukrán puccs a zelenszkíj-féle uralomra kerülés jellemzett! Elszabadult a pokol, a nép hülyére lett véve, a 43 milliós országból az alig 6 milliós ukrán csürhe vagyonokat lopott össze és menekített külföldre, amit nem tudtak kimenekíteni azt eladták, a földet a városok üzemeit, az ellenálló bennszülött lakósságot el kezdték írtan >> a tömegsírok is ezt bizonyítják! ÉS ez mellé állaz eu. korrupt vezetés a gyilkosok mellé??? Ezzel az aljas háborús bűnös többszörös gyilkos szarjankó zelenszkíjjel megy pajtikolni a novák kata??? nem szégyelli a moslék háziasszony voltát!! Miért nem megy a gyerekeit nevelni? tán még arra is képtelen???
namihami
@Németh István: Aki olvassa a kommentjeimet, az tudja, hogy nem szokásom a személyeskedés!
De, most a ritka kivételek egyikét megteszem: Te hülye f@sz! Miért hiányzik az neked, hogy még az is lebarmozzon, akinek eddig se szándéka, se egyéb hozzáDszólási szándéka nem volt. Ezt már több kommenttársunk megtette, azt hittem, hogy értesz a szóból. De nem, pont akkora bugris vagy, mint pl az a bizonyos hülye, aki egy büdös és a horgászok által is semmirevaló halról vette a nevét.
És most a válasz: Egy olyan egyház és annak ezredik csicskája ne akarja tanítani a népet, amelyik azt is képtelen felmérni, hogy ez a háború (érted?: HÁBORÚ---minden fideszes és Hazabuzis magyarázat ellenére) a putyini orosz agresszíva és a ""Nagy Orosz Medve"" barlangból való újbóli kizavarása céljából indult. És az ""Új Cáratyuska"" reinkarnációjának privát gőgje okán. Persze, a Fidesz vezérkara túl sok pórázzal van bekötve a Putyulihoz, hogy ezt elismerje, de lassan döntenie kell, hogy Putyin vagy EU pénz. (III/III-as jelentések, orosz vakcina és társai) És, mivel az államcsőd itt dörömböl a kapun, kénytelen mostanra saját szájába sz@rni! Amit még mindig nem a Füstös tesz meg (utcai harcos!!!), hanem az Ablakpucolóval mondat ki!
Hát, így---főbb vonalaiban!
namihami
@Németh István: És még annyi: Ha nem csak válaszolnál, de olvasnál is, akkor már régen találkozhattál volna (nem is egyszer) azzal a nézetemmel, amiKben kifejtettem, hogy a Z.-t legalább akkora csirkefogónak tartom, mint a P.-t. De nem az ukránok mentek oda!
Nessy
Érdekes okfejtés! Putyin nem valószínű, hogy hajlandó lenne az Orosz állam nevében elfogadott, és aláírt egyezmény betartására! Akkor, hogyan tovább püspökúr??Tudom, hogy meg kell szolgálni az állami dotációt, de ennyire?
bencemacska
Általam nem tisztelt Püspök "Úr"!
Nagy buzgalmadban elhiszed, amit mondtál? Remélem nem tartasz igényt a "tiszielendő úr címre!?
gina
@vacsi: Te is ugyanolyan becstelen senki vagy, igen ilyenek a nagy keresztények...
Béla333
Ennyi ésszel és ilyen kis erkölcsi érzékkel már katolikus püspök lehet valaki?!
Szégyen!
Németh István
@namihami: igazad van nem az ukránok mentek oda, hanem az USA >> innentől kezdve nálad a laszti mert a valóságos agresszor az USA 1994 óta! Amióta soros valójában ki lett tiltva! De te ezt elfelejtetted! Semmi gond! @vacsi: ÉS ami igaz az igaz! tényleg! erre a nyanya is rájött már!@Nessy: @bencemacska: sajnos a politika nem az Istenke segedelméből táplálkozik hanem az emberi aljas akaratból! A kapzsiságból Aztán ha elolvassátok egy fin blogger Különben történész ez irányú mármint az oroszokkal kapcsolatos tény felsorolását, akkor rájöttök, hogy az oroszok fenekét a világ sok-sok népe fényere nyalhatja! Az meg hogy nálunk maradtak 45 évig az egy dolog, az USA meg 78 éve van betelepedve Európába és most tovább akar lépni mert kevéske az energiája, több kell, na meg a capcara is! Ha az indiánokat elűzték most az orosz földtekére fáj a foguk, ha már az indokínai részt és az arab területeket elvesztették! Na mindegy hajrá Kim Zsong a helyzet várható megoldója > neki már csak egy rendes hajóra van szüksége, amit a kínaiak gyártanak! @bencemacska: aztán még annyit a püspök úr hidd el, hogy tájékozottabb mint te vagy; vagy a pereputtyod, baráti köröd összességében! Ámen!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.