A hagyományokhoz hűen advent első vasárnapján gyertyagyújtással hívott összefogásra az Ökumenikus Segélyszervezet, amely idén a nehéz gazdasági helyzet és az áremelkedések miatt már november elején elindította adventi adománygyűjtését.

Orbán Viktor felesége gyertyák gyújtogatására buzdítja az embereket

Fotó: MTI/Kovács Attila

Az első adventi gyertyát Lévai Anikó, a segélyszervezet jószolgálati nagykövete, a miniszterelnök felesége és Lehel László, a segélyszervezet elnök-igazgatója lobbantotta lángra 13 óra 53 perckor a segélyszervezet központjának udvarán, utalva a segélyszervezet 1353-as adományvonalának számára.

Lévai Anikó a sajtótájékoztatón arról beszélt: a segítségre, szolidaritásra, a kinyújtott kézre most nagyobb szükség van, mint valaha. Hozzátette: mindenki nehéz helyzetben van, mégis összefogásra hívnak.

"Hisszük, hogy az összefogás erejével ez az időszak is túlélhető" – fogalmazott.

Forrás: mti.hu

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

yazo64
Akiknél kikapcsolták az áramot már azóta gyertyát gyújtogatnak, nem csak most...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
pacal
@Macskaszem: @Horizont: Nem mondom, hogy mindent tud a férje gaztetteiről, de egy diplomás ember, akinek van szeme és füle. Nem létezik, hogy semmit nem tud arról, ami a férje miatt megy az országban. Ha pedig tud róla, akkor a cinizmus felsőfoka, amit művel!
Nessy
@Horizont: Dehogy nem ! Addig van béke, és nyugalom, míg a ház urát haza nem eszi a rossz nyavalya!
pacal
@Horizont: Én is akartam volna pont ezeket leírni, de túl hosszú lett volna, főleg, ha Ádámtól és Évától kezdem.
Férfiak...
Phh...
gina
@Pegero: Ne irj nekem és küldj Linket nem olvasom el , buta arab proli
Sámannus
Készül az OTP adomány gyüjtésében is gazsulált bevéltelekkel jótékonykoni. Fosztogatnak, és ismét fosztogatnak. Az adományokkal is fosztogatnak. Ebereket rabolnak ki, hogy "jótékonykodhassanak". A nyomorunkról is gondoskodnak. Oda tolják mindenhová, a képüket és kérkednek. Van képe az oroszokkal összejátdzani, a mikrafonok árulkodóak. Jól bekerül minden híradóba. Te csak a reménytelenség jelképe vagy amikor ott vagy, a mérhetetlem pofátlanság bűze árad belőled.
Jozefina
Nocsak végre előkerült az ország első számú háziasszonya!!?? Sokkal többször kellene szerepelnie a nyilvánosság előtt!!!??

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.