A foci nem politika Orbán Viktor szerint. És a birkózás? A brüsszeli szankciókról szóló nemzeti konzultációra buzdítottak ugyanis fideszes politikusok egy csepeli lakossági fórumon a Kozma István Magyar Birkózó Akadémia épületében, s a háttérben ezúttal is feltűnt Nagy-Magyarország térképe, illetve Trianon. Vajon mi köze a párizsi békeszerződéseknek az orosz-ukrán háborúhoz?

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

balos
@sgl: Mi a faszért érzem úgy,hogy a labancoldalról kiabálsz hülyeséget!Netán elfogyott a krumpli a kamrából?
Törölt Nick
@Horizont: A baj ott van, hogy a látszatparlament közvetítéseit jó pár százan ha nézik. Ott elég felesleges 26 órában pofázni, mert a mondanivaló ottmarad a parlament falai közt. Még őket magukat sem érdekli, mert rendszerint 8-10 ember üldögél odabent.
Törölt Nick
Az ellenzéki kommunikáció harmatgyenge, ezek csak a jól fizető állásukat akarják megtartani. Kb 10 évig még a hazugságot sem merték hazugságnak nevezni, hanem finomkodó kifejezéseket használtak, pedig a fidesz kezdettől fogva ordenáré, bunkó szavakkal illette őket.
NKF
Mehet az ellenzék magyar gyurival együtt a búsba!
Törölt Nick
@sgl: Sokmindenben egyetértek veled. De azért látni kell, hogy még ha lenne is tehetségük a kommunikációhoz, a lehetőségek nagyon beszűkültek. Viszont ezt is a balfaszságuknak köszönhetik. Én nem tudom van-e ebből kiút, vagy meg kell várni míg teljesen lerongyólódunk, és a nélkülözés majd kikényszeríti az emberekből a cselekvést.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.