A holnapi meghallgatás rendhagyónak ígérkezik.

Meglepő fordulatok a Gyárfás-perben – Sztárügyvéd tesz vallomást, Portik védője visszaadta a megbízásátMTI Fotó: Koszticsák Szilárd

Mint ismert, a Nap Tv egykori vezetőjét azzal vádolják, hogy ő adott megbízást korábbi konkurensének, a VICO médiabirodalom tulajdonosának, Fenyő Jánosnak a megöletésére, ami alapján a médiamogult 1998. február 11-én a Margit utcában lelőtték. Gyárfás Tamás pere pedig még mindig napirenden van – emlékeztet a blikk.hu

Az előző tárgyaláson dr. Kovács Lajos nyugalmazott rendőr ezredest, az úgynevezett döglött ügyek osztályának egykori vezetőkét hallgatták meg. Holnap pedig dr. Papp Gábor sztárügyvéd jelenik meg a bíróságon.

A holnapi tárgyalási napon dr. Papp Gábornak azért kell megjelennie a tárgyalóteremben,

mert 2005 januárjában tanúja volt annak, hogy Tasnádi Péter embere, A. Gábor bement Gyárfáshoz a Nap TV székházába. A férfi álnéven, Fenyvesiként mutatkozott be. Azért kereste Gyárfás Tamást, hogy pénzt kérjen tőle. Mégpedig arra hivatkozva, hogy nem beszélt a rendőröknek arról, hogy egykori munkáltatója és Gyárfás kapcsolatban állt egymással, és nyitott arra, hogy erről továbbra is hallgasson. Ennek a beszélgetésnek a közepén érkezett meg dr. Papp Gábor, és ezen kapva Gyárfás Tamás azt kérte „Fenyvesitől”, hogy mondja el az ügyvédnek is, mit akar. A férfi azonban nem élt ezzel a lehetőséggel, hanem távozott.

A tárgyaláson nem vesz részt videókapcsolattal a másik vádlott,

a Fenyő-gyilkosság megbízásával vádolt, más emberölésekért már elítélt Portik Tamás. Ennek oka az, hogy ügyvédje, dr. Takács Gergely visszaadta a megbízását, és jelenleg épp másik ügyvédet keres. Ez a bonyodalom tovább nyújthatja az így sem rövid eljárást.

Forrás: Blikk.hu

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr. Proktor
@Németh István: Ha van bizonyítékod akkor add elő! Ha nincs akkor hallgass...
Németh István
@Dr. Proktor: a helyzet az, hogy a gyilkosság az gyilkosság! Ha gyilkosságra valófelbújtás, de esetünkben valójában bérgyilkosság áll be, mindenképpen az egyik legsúlyosabb társadalombeli bűncselekmény! Az anyagiak állnak a háttérben az tutti, mi más? Az az érdekes, hogy a vitrai kimaradt ebből, ugyan is pont ő az aki igencsak keményen benne lehet vélelmezhető, hogy a külföldről zsákszámra behozott mindenféle fílmek, amelyek még ma is forgalomban vannak >> az egyik sajátos ágazata a pénzharácsolásnak, ebbe a nyilván zárt körbe, nem nagyon akartak beengedni senkit! > hogy milyen további szálak és "források" voltak és működtek amelyeknek a féltése ember életet követelt, az egy fenemód érdekes dolog! Persze az is, hogy kik nyerészkedhettek a háttérben mely pártkatonák! Szóval az elhúzódás nem véletlen! Kemény milliárdokról van szó!!! (csak megsúgom, nem véletlenül lépett le a vitrai felesége, csak úgy mondom!)
Aztán, hogy tudd>> egy évek úta bujtatott ügynek vannak a háttérben kiválóan nyüzsgő szemétládái, előkészítők, bírók még az ügyészségek kebelén belül is! A bizonyítékok meg náluk vannak. ha majd úgy gondolják előveszegetik! De amíg a moslék balliberális csürhe tartja a gyeplőt addig nem fogunk előbre jutni! Érted-e???
Dr. Proktor
@Németh István: Vélelmezett gyilkosság? Te tucc valamit...
Németh István
@Dr. Proktor: ami megtörtént! > azon a lejtős úton ott a lámpánál! Bizony!
Dr. Proktor
@Németh István: Óh, tehát láttad és szemtanú vagy?
drrotf
@Németh István: Ha ismernéd a jogszabályt tudnád, hogy az eljárás megindulása az elévülést megszakítja, és akkor nem írnál marhaságokat.Ha folyik az eljárás akkor ez az idő meg szakítja meg az elévülést!Pauskám, ha nem értel a joghoz nem kellene hozzászólnod olyanhoz amit nem ismersz!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.