Az szinte állítható, hogy Orbán Viktornak elég lesz egy kisebb hátizsák, amiben Brüsszelbe szállítja a "Mondjunk nemet a szankciókra! " konzultációra beérkezett megerősítő válaszokat, hiszen az ebben a kategóriában csúcstartó 2017-es „Stop Soros” konzultációról 2,35 millió választ "vallottak be" hozomra.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

surdilloFUJT
Tudtuk,hogy már a nyomdába adáskor megvolt a pávatáncos ""fidess támogató""""megfelelő létszám,mégha most VADÁSSZÁK,CSALJÁK össze!!!
surdilloFUJT
Tudtuk,hogy már a nyomdába adáskor megvolt a pávatáncos ""fidess támogató""""megfelelő létszám,mégha most VADÁSSZÁK,CSALJÁK össze!!!
Alfa
Az a poen lassan többen küldték vissza mint a népszámláláskor megállapított lakosság szám... és többen mint amennyit kiküldtek...
ez a kamukeresztényi korrupt igazmondás, főleg a gazságügyi prosti miniszter szájából
Nessy
Teljesen mindegy, mennyien küldték vissza, abból mennyi a számítógép által generált kamu válasz! Majd Gulyás Gergely elmondja, hogy 10 millióan küldték vissza, és a válaszadók 120 %-a elítéli az Orbán által már rég aláírt szankciókat, a mentességeinkkel együtt!
CsipkeRózsa
Mindig a végén indul be igazán, amikor már látszik, hogy nagyon kevés lesz a visszaküldött válasz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.