Tagtoborzót hirdetett a DK a debreceni Centrum Hotel rendezvénytermébe, ahol Gyurcsány Ferenc is beszédet mondott volna.

Egy debreceni szálloda beintett Gyurcsány Ferencnek, így magyarázta a a döntést a Fidesszel jó kapcsolatot ápoló tulajdonosFotó: MTI/Koszticsák Szilárd

A debreceni szálloda azonban néhány nappal a rendezvény előtt visszamondta a még csak szóban lefixált foglalást. „A szálloda vezetősége tájékoztatja a közvéleményt, hogy ahogy eddig, ezután sem lesz helyszíne politikai rendezvényeknek” – írták a hirdetményekben.

A Magyar Hang megkereste a hotelt működtető Prémium Hotels and Suites kft. mögött álló cég tulajdonosát, Kotosmann Zoltánt, aki a döntést azzal magyarázta, hogy 

„a hotel üzleti filozófiájával nem egyeztethető össze, hogy a hotel nevét bármilyen politikai oldal nevével összekapcsolják, így sem a múltban, sem a jövőben nem lehet pártrendezvény helyszíne a Centrum Hotel, mivel ez megoszthatja a lehetséges vendégkört”.

A lap megemlíti, Kotosmann Zoltán meghatározó alakja a helyi gazdasági életnek, országos ismertséget az ABC-ket üzemeltető Héliker kereskedelmi láncával szerzett – társtulajdonos volt –, amelyet aztán 2009-ben értékesítettek a Coopnak. Többször üzletelt Debrecen fideszes önkormányzatával is. 

Nem ez az első eset, hogy Debrecenben ellenzéki politikusokat ér sérelem. Tavaly ősszel a Belga étteremből tessékelték ki Márki-Zay Pétert és Pálinkás Józsefet.

Forrás: hang.hu

50 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Aki Én
@Shikari: Te kizárólag magadat szopatod, ócska balfasz!
m73
@Shikari: olyan hülye vagy, hogy észre sem veszed, hogy itt mindenki téged szopat:-). Mint amikor a barom fideszes megy szembe a forgalommal az autó pályán:-).
Shikari
@m73: Szopatlak, libsi! :-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
m73
@Shikari: saját magadat szopatod te kecskebaszó:-). Látom ahogyan fröcsög a nyálad az idegtől:-).
Shikari
@m73: Takarodsz, retek antimagyar! :-))))))))))) Na iszkiri a fajtádhoz!
m73
@Shikari: eltakarodok én hozzád te patkány,csak ad meg a címedet!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok

Marad a rosszidő a jövő héten
Itthon - 2023. January 29., 16:38
Marad a rosszidő a jövő héten
Élő adásban vette elő a kígyóját Árpa Attila
Szórakozás - 2023. January 29., 15:27
Élő adásban vette elő a kígyóját Árpa Attila