A Városháza-ügyben Bajnai Gordon volt miniszterelnök által közzétett rendőrségi határozat kimondja, hogy "a lejárató kampány végrehajtói bűntettet követtek el" – írta Facebook-oldalán a főpolgármester hétfőn.

Karácsony a Városháza-ügyről: lennének ötleteim, hol keresgéljen a rendőrség
Fotó: Facebook/Karácsony Gergely

Karácsony Gergely úgy fogalmazott: a Városháza-ügy során a "fideszes lakájmédia, kormánytagok és a fővárosi Fidesz bevonásával hónapokig szórakoztatta magát és a közvéleményt egy nyilvánvaló hazugsággal". A fideszes manipulációhoz még a rendőrséget is felhasználták, amikor, ki tudja mit keresve, "feltúrták a városházi irodákat és a kollégáim lakását is" – fűzte hozzá.

A főpolgármester szerint önmagában elég cáfolat, hogy senki nem adta el, nem is akarta eladni az épületet.

"Ennél többet mondtunk akkor erről a hazug és aljas lejárató kampányról. Hogy az egész egy nagy kamu"

- tette hozzá.

Karácsony Gergely azt írta: Bajnai Gordon, "akit furmányos manipulációval szintén belerángattak az ügybe", hétfőn nyilvánosságra hozta azt a rendőrségi határozatot, amely rögzíti: a mondandója értelmét megváltoztatva a hangfelvételt manipulálták, majd ezt a manipulált felvételt széles körben terjesztették; vagyis bűncselekményt követtek el.

A rendőrségi határozat különösen érdekes része, hogy Bajnai Gordont olyan helyre csalták megbeszélésre, ami eleve fel volt szerelve profi hang- és képrögzítő eszközökkel. "Erre mondtuk és mondjuk": titkosszolgálati módszer, pont olyan, mint az úgynevezett kompromat, amit politikai ellenfeleik hazug lejáratására szoktak bevetni Oroszországban – jegyezte meg a főpolgármester, aki azt vetette fel: "hihető ezek után, hogy ezt a +profi+ munkát állami vagy államközeli segítség nélkül bárki végre tudta hajtani?"

Az említett rendőrségi határozat szerint a tettes ismeretlen.

"Nekem azonban lennének ötleteim, hol kell keresni azt az embert, aki mindezt kitervelte és irányította"

- zárta bejegyzését Karácsony Gergely.

Forrás: MTI

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ómió
@Aki Én: Az adut, bolsiék fajkreténje, Mutyigeri efftársad helyettese, Kerpel efftárs már hónapokkal ezelőtt kijátszotta, amikor elismerte, hogy a téma bizottság elé vitelével a főnöke bízta meg! Az ostoba elmebeteget meg a tükörben láttad, amikor belenéztél ott az elmeosztályon!
Aki Én
@ómió: ...azért te tovább hazudozol, elmebeteg komcsicska?
Dr. Proktor
@Aki Én: Komcsicska régebben volt, most nercsicska...
A rendszerek változnak, a seggnyalók maradnak!
ómió
@Aki Én: Bolsiék elmebeteg komcsicskaságát másrahazudni igyekvő elmebetege, ezt Kerpel efftársad mondta! Őt hazugozod onnét az elmeosztályról, rám hazudni próbálva? Ne görcsölj rajta, mert csak még hülyébb leszel!
ómió
@Dr. Proktor: Már te is másra hazudnád a tetves komcsicskaságodat, ami nemcsak volt, de van is!? Jól írod: nemcsak voltál, de meg is maradtál bolsi seggnyalónak!
Aki Én
@ómió: ...azért te tovább hazudozol, elmebeteg komcsicska?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.