Éjjel két lakástűzhöz is riasztották a tűzoltókat, kora reggel pedig Pusztaszabolcs és Szabadegyháza között sodródott le egy autós az útról az árokba, ahol egy vasoszlopnak ütközött. A fővárosba vezető utakon már most torlódik a forgalom.

A katasztrófavédelem honlapján található közlemények szerint a keddi nap eddigi része sem volt eseménymentes a tűzoltók számára.

Balesettel és tűzesetekkel indult a kedd

Fotó: Illusztráció/pixabay.com CCO

Éjfél környékén két esethez is riasztották őket:

- Gönyűben a Kossuth Lajos utcában tűz volt egy családi ház pincéjében hétfő este. Az esethez a győri hivatásos tűzoltók érkeztek ki, akik egy vízsugárral oltották el a tüzet, majd megkezdték az épület átszellőztetését és átvizsgálását.

- Budapesten az V. kerületben a Zoltán utcában egy ötemeletes társasház egy harmadik emeleti lakásában berendezési tárgyak égtek a katasztrófavédelem tájékoztatása szerint. A tűzhöz a fővárosi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik átszellőztették az épületet. A munkálatok idejére tizenkettő lakó hagyta el ideiglenesen az ingatlant.

Kedden kora reggel a Pusztaszabolcs és Szabadegyháza közötti úton egy autó lesodródott az útról, árokba borult és egy vasoszlopnak ütközött. A balesethez a pusztaszabolcsi hivatásos tűzoltók vonultak ki, akik a társhatóságokkal közösen dolgoznak a helyszínen. A műszaki mentési munkálatok idejére az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták.

Az Útinform kedd reggel 6:34-kor kiadott összesítése szerint a következő a helyzet az ország útjain:

- Az M30-as autópályán az M3-as autópálya felé vezető oldalon Szikszó térségében még a tegnap hajnali órákban egy kamion árokba hajtott. A 40-es km-nél a külső sávot elkerítették.

- Árokba csapódott egy személyautó a Szabadegyháza és Adony közötti összekötő úton a 8-as km-nél. A műszaki mentés idejére az utat lezárták, a forgalmat megállították.

Az erős forgalomban a szokásos hétköznap reggeli torlódás tapasztalható a főváros irányába, többek között:

- az M3-as autópályán a bagi szakaszon valamint az M0-s autóúti csomóponttól befelé,

- a 10-es főúton, a solymári körforgalomtól befelé haladva.

- a 11-es főúton, a Leányfalu és Budakalász közötti szakaszon

- a 31-esen Mende és Maglód térségében, illetve

- az 51-es és az 510-es főúton, Dunaharasztinál,

- valamint a Csepel-sziget útjain.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.