A lap meg nem nevezett információkra hivatkozva arról írt, hogy a KSH-hoz 9,3 millió kérdőív érkezett be, miközben a hivatalos lakosságszám közel 9,7 millió fő. A háttérben a külföldre költözöttek lehetnek.

A Népszava cikke szerint hétfő este az önkormányzati hivatalok zárásával véget ért a 2022-es összeírás Magyarországon, a lap információi szerint a Központi Statisztikai Hivatalhoz (KSH) csak körülbelül 9,3 millió állampolgárról érkezhetett adat, miközben a hivatalos lakosságszám 9,68 millió fő. 

Népszava: 400 ezerrel kevesebben tölthették ki a kérdőívet, mint amennyi a hivatalos lakosságszám

Egy nő kitölti a népszámlálás online kérdőívét Gödöllőn 2022. október 1-jén.

Fotó, címlapkép: MTI/Kovács Anikó

A lap forrásai szerint nemcsak az állhat a háttérben, hogy ilyen kevesen töltötték ki a kérdőíveket, hanem sokan lehetnek olyanok, akik már külföldön élnek, nincs is magyarországi lakásuk, így eleve be sem kerültek a népszámlálásba, vagy ha van is ingatlanuk itthon, nem jutott el hozzájuk a népszámlálási felhívás. 

A cikk szerint a kérdőíveket bő 7 millióan online töltötték ki, további kétmillió emberhez számlálóbiztosok mentek ki, néhány tízezren pedig az utóbbi egy hétben a települési jegyzőknél tettek eleget az adatszolgáltatási kötelezettségnek a pótösszeíráson.

A lap szerint az összeíráson is számos hiba történt, az online rendszer össze is omlott az online kitöltési időszak első és utolsó napján, mert a szervereket alulméretezték, de a kérdezőbiztosoknak kiosztott tabletekkel is akadtak gondok: volt, ahol olyanok is feltűntek a címlistán, akik már online kitöltötték a népszámlálást, de maga a háttérrendszer is lassú volt.

Forrás: nepszava.hu

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Peller Anikó
@Jozefina: MIért nem szülnek a magyar szülőroboidák??? Nincs elég roboidákó? Vagy csak fideszes idióták vannak, az meg nem kell. Egyébként túlnépesedés van.

És ki akar gyereket ebbe a hazug lopós csaló fideszvilágba.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Sámannus
Akkor az is közte van amivel kitöröltem a seggemet. Nagyon lyó!
VASTAGBŐR
@Peller Anikó: Értem a kérdést. Sajnos sokról. Az a baj dőlnek a bajok és sok embert, akit megvezettek és a placebót / nem placebót túl élte, sokszoros egészségkárosodással számolt és számolhat. Továbbá életminőség romlással, emellé csak párosul a "lexhaljámeg" zsidrociga-cionrezsim újdonsült politikai termékeiknek egyike ..

Cecka még csak most kapta a feladatot oltás utáni szociális munkát, mert a góré valószínű látja már a nemzetközi parát, és nem mindenki hallgat, és tűr ... valaki tűr / tűrt de nem felejt.

Kérdésedre válaszolva. Ja igen kb kettő-három mivel nem nagyon ismerik el a szuper-dizájner kábítószer csodálatos hatásait. és tudjákbe / igazolják mellékhatásként. Látni itthon csak a propaganda celeb orvosembereket. Szóval az ilyen mellbeszúrt kórházi orvosok látványa is a kórházakban is megszokott látvánnyá, hírré, formálódhat. Olyanról is tudni aki öngyilkos lett emiatt. Nem mindenki nyeli ezt le valaki bosszúálló és amikor már valakinek nincs veszteni valója számára megszűnik a félelem. Tényleg csak pár kivétel itthon, akiknek maximális tisztelet és a megzsaroltaknak.

Nem hiába a félelem is, és nagy bevásárlás a könnygázból is .. Az igazság az hogy mindkét nagy tábor szemenköpte a szavazóit is .. milyen fain lehetett egy dk-s károsultnak is olvasni az első injekció után komáromi csávó faszságait, amikor már saját bőrén érezte. Narancsék is magyarázzák a faszságaikat. Publikációk meg 2020 óta ott rohadnak a research-ön. Falus Fecó nem károsult. Kész van. Be lett oltva.
VASTAGBŐR
@Alfa: vagy lekomfirmált kereszténynek, hogy álszenteskedjen és vallási kémként funkcionáljon
Emmersson71
"...a népességszám 2050-re 8,5 millióra csökken, ami a 2020-as adatokhoz képest képest 13 százalékos csökkenést jelent."

www.szeretlekmagyarorszag.hu/hirek/dramai-kepet-fest-az-a-kutatas-ami-megmutatja-mennyien-elnek-majd-magyarorszagon-2050-ben/
telegdilaci
Bele számolták a Határon túlikat is akik Magyar Állampolgársággal rendelkeznek, mivel minden támogatást ugyan úgy megkapnak mint az Országban élők, a nyugdíjakról nem is beszélve!
pacal
Dícsértessék Novák "szentszűz" Katalin és a családpolitikája. Vagy nem.
A jellemhibás lókupec kormány, pénzért akar megvenni mindent, de az van, hogy nem lehet mindent pénzért megvenni...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.