A lap meg nem nevezett információkra hivatkozva arról írt, hogy a KSH-hoz 9,3 millió kérdőív érkezett be, miközben a hivatalos lakosságszám közel 9,7 millió fő. A háttérben a külföldre költözöttek lehetnek.

A Népszava cikke szerint hétfő este az önkormányzati hivatalok zárásával véget ért a 2022-es összeírás Magyarországon, a lap információi szerint a Központi Statisztikai Hivatalhoz (KSH) csak körülbelül 9,3 millió állampolgárról érkezhetett adat, miközben a hivatalos lakosságszám 9,68 millió fő. 

Népszava: 400 ezerrel kevesebben tölthették ki a kérdőívet, mint amennyi a hivatalos lakosságszám

Egy nő kitölti a népszámlálás online kérdőívét Gödöllőn 2022. október 1-jén.

Fotó, címlapkép: MTI/Kovács Anikó

A lap forrásai szerint nemcsak az állhat a háttérben, hogy ilyen kevesen töltötték ki a kérdőíveket, hanem sokan lehetnek olyanok, akik már külföldön élnek, nincs is magyarországi lakásuk, így eleve be sem kerültek a népszámlálásba, vagy ha van is ingatlanuk itthon, nem jutott el hozzájuk a népszámlálási felhívás. 

A cikk szerint a kérdőíveket bő 7 millióan online töltötték ki, további kétmillió emberhez számlálóbiztosok mentek ki, néhány tízezren pedig az utóbbi egy hétben a települési jegyzőknél tettek eleget az adatszolgáltatási kötelezettségnek a pótösszeíráson.

A lap szerint az összeíráson is számos hiba történt, az online rendszer össze is omlott az online kitöltési időszak első és utolsó napján, mert a szervereket alulméretezték, de a kérdezőbiztosoknak kiosztott tabletekkel is akadtak gondok: volt, ahol olyanok is feltűntek a címlistán, akik már online kitöltötték a népszámlálást, de maga a háttérrendszer is lassú volt.

Forrás: nepszava.hu

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Peller Anikó
@Jozefina: MIért nem szülnek a magyar szülőroboidák??? Nincs elég roboidákó? Vagy csak fideszes idióták vannak, az meg nem kell. Egyébként túlnépesedés van.

És ki akar gyereket ebbe a hazug lopós csaló fideszvilágba.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Jozefina
Hallo fidesz-kdnp??? Hová lett 400 ezer honfitársunk???
MIért nem szülnek a magyar nők???
VASTAGBŐR
@Jozefina: Az ereszes évfordulóra készülnek, aztán kibontják a karifa alatt lévő völnerpalit, hogy újra becsomagolják.
Nincs idejük ilyen fogyatékosok által kreált hülyeségekre.

Vagy azóta ki lettek lakoltatva és nem talált célba az ív ..
Vagy már nem volt erejük kitölteni, hiszen egyre több az oltáskárosult ..
Peller Anikó
@Jozefina: MIért nem szülnek a magyar szülőroboidák??? Nincs elég roboidákó? Vagy csak fideszes idióták vannak, az meg nem kell. Egyébként túlnépesedés van.

És ki akar gyereket ebbe a hazug lopós csaló fideszvilágba.
Peller Anikó
@VASTAGBŐR: Oltáskárosult? Pontosan hány oltáskárosultról van tudomásod? Kettő?
Három? Harmincezer?

- Mert a kovidba 48 ezren haltak bele Mon.
NKF
Hagyjuk már a "Népszarát"! Meg a többit!
Alfa
főleg már elhagyták ezt a kurva korrupt zsivány becstelen kamukeresztény országot...milyen igazuk van
Sámannus
Akkor az is közte van amivel kitöröltem a seggemet. Nagyon lyó!
VASTAGBŐR
@Peller Anikó: Értem a kérdést. Sajnos sokról. Az a baj dőlnek a bajok és sok embert, akit megvezettek és a placebót / nem placebót túl élte, sokszoros egészségkárosodással számolt és számolhat. Továbbá életminőség romlással, emellé csak párosul a "lexhaljámeg" zsidrociga-cionrezsim újdonsült politikai termékeiknek egyike ..

Cecka még csak most kapta a feladatot oltás utáni szociális munkát, mert a góré valószínű látja már a nemzetközi parát, és nem mindenki hallgat, és tűr ... valaki tűr / tűrt de nem felejt.

Kérdésedre válaszolva. Ja igen kb kettő-három mivel nem nagyon ismerik el a szuper-dizájner kábítószer csodálatos hatásait. és tudjákbe / igazolják mellékhatásként. Látni itthon csak a propaganda celeb orvosembereket. Szóval az ilyen mellbeszúrt kórházi orvosok látványa is a kórházakban is megszokott látvánnyá, hírré, formálódhat. Olyanról is tudni aki öngyilkos lett emiatt. Nem mindenki nyeli ezt le valaki bosszúálló és amikor már valakinek nincs veszteni valója számára megszűnik a félelem. Tényleg csak pár kivétel itthon, akiknek maximális tisztelet és a megzsaroltaknak.

Nem hiába a félelem is, és nagy bevásárlás a könnygázból is .. Az igazság az hogy mindkét nagy tábor szemenköpte a szavazóit is .. milyen fain lehetett egy dk-s károsultnak is olvasni az első injekció után komáromi csávó faszságait, amikor már saját bőrén érezte. Narancsék is magyarázzák a faszságaikat. Publikációk meg 2020 óta ott rohadnak a research-ön. Falus Fecó nem károsult. Kész van. Be lett oltva.
VASTAGBŐR
@Alfa: vagy lekomfirmált kereszténynek, hogy álszenteskedjen és vallási kémként funkcionáljon
Emmersson71
"...a népességszám 2050-re 8,5 millióra csökken, ami a 2020-as adatokhoz képest képest 13 százalékos csökkenést jelent."

www.szeretlekmagyarorszag.hu/hirek/dramai-kepet-fest-az-a-kutatas-ami-megmutatja-mennyien-elnek-majd-magyarorszagon-2050-ben/
telegdilaci
Bele számolták a Határon túlikat is akik Magyar Állampolgársággal rendelkeznek, mivel minden támogatást ugyan úgy megkapnak mint az Országban élők, a nyugdíjakról nem is beszélve!
pacal
Dícsértessék Novák "szentszűz" Katalin és a családpolitikája. Vagy nem.
A jellemhibás lókupec kormány, pénzért akar megvenni mindent, de az van, hogy nem lehet mindent pénzért megvenni...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.