Egy kormánypárti termékben jelent meg egy "cikk" a főpolgármesterről és Budapest zöldítéséről, és hogy miért ölik meg a facsemetéket.

Karácsony Gergely budapesti főpolgármester egy Facebook-posztban írt arról, hogy úgy látszik, a Fidesz nem érti a főváros zöldítési programját – olvasható az atv.hu cikkében.

Karácsony Gergely keményen nekiment a kormányközeli lapnak: "Drága fékezhetetlen agyvelejű pestisrácok"

Fotó: Facebook/Karácsony Gergely

Karácsony így kezdte a bejegyzését:

"Nem tudom sírjak vagy nevessek, látva hogy a Fidesz mennyire nem érti a város zöldítését."

A poszt megszületését az adta, hogy a pestisracok.hu kormánypárti termékben megjelent egy "cikk", amelyben a főpolgármesterről és a fővárosi zöldítésről írtak, és a címében az olvasható, hogy "lapátot ragadott a "kertész családban" nevelkedett Karácsony és halálra ítélt néhány facsemetét".

A főpolgármester szerint legutóbb még azon pörgött a fideszes "lakájmédia", hogy nyáron miért locsoltak olyan sokat, most pedig azon, hogy miért ültetnek fákat ősszel – de meg is adta a választ egyből:

"Azért drága fékezhetetlen agyvelejű pestisrácok, mert fát átültetni nyugalmi állapotban lehet, lombhullatástól rügyfakadásig."

A bejegyzésben Karácsony kitért rá, hogy ne vezessen félre senkit a Városliget Zrt., amely fizetett hirdetésben magasztalta magát a nyáron átültetett idős fák miatt, mivel azokból szinte egy sem maradt meg.  

"Azt már csak félve teszem hozzá, hogy a Blaha Lujza tér fáit a Stockholm-módszerrel előkészített talajba ültettük, nehogy összekeverjétek azt a Stockholm-szindrómával"

- olvasható a bejegyzésben.

Forrás: atv.hu

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Alfa
no de mit vártok a kommunista kamukeresztény kecskebaszó fidesz-ner prostisrácaitól??
Nessy
A "pesti srácok" újságírói sem ültettek még fát életükben! Bizony a gyümölcsfa csemetéket is ősszel ültettük! De a szobanövényeket is télen ültetjük át, ha kinőtték a cserepüket!
lampa laz
Majd a fidelitas barmok kívánják. A méhlegelőket is lekaszálták. Ezek csak a térkövet ismerik fel.
ómió
Nem "ércsék" a "haladó, efftársi méhlegelők filozófiáját"?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.