Az ukrán külügyminiszter a vacsorán vesz részt a NATO-értekezleten, mert a magyarok nem akarták, hogy az ülésen is ott legyen – értesült a Financial Times.

Nem akarták a magyarok, hogy az ukrán külügyminiszter is ott legyen a NATO-értekezleten, csak a vacsorára mehet el Dmitro Kuleba

Dmitro Kuleba ukrán és Wopke Hoekstra holland külügyminiszter lerója kegyeletét az ukrajnai nagy éhínség, a holodomor legalább hárommillió halálos áldozatának kijevi emlékművénél Kijevben 2022. november 15-én. Fotó: MTI/EPA/Szerhij Dolzsenko

Bukarestben rendezik kedden és szerdán a NATO külügyminiszteri értekezletét. Jens Stoltenberg főtitkár szerint a fő témák egyike az, hogy milyen további támogatást tudnak nyújtani Ukrajnának.

Az értekezletén nemcsak a harminc NATO-tagállam, hanem a csatlakozásra meghívott Finnország és Svédország külügyminisztere is részt vesz, a kedd esti munkavacsorán Ukrajna is képviselteti magát, az utolsó megbeszélésre pedig Moldova, Georgia, valamint Bosznia-Hercegovina is meghívót kapott.

A Financial Times cikke szerint pedig annak, hogy Dmitro Kuleba ukrán külügyminiszterrel a vacsora keretében találkoznak a kollégái, a magyar kormány ellenállása az oka. Budapest a lap szerint nem akarta, hogy egy formális ülésen is részt vegyen.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Egyik oldalon ez: a maffiózók kitiltották az ukrán külügyminisztert a tanácskozásról.
A másik oldalon meg a maffia vezér elküldi a Katinkát Kijevbe, hogy ott bizonygassa, hogy ők tulajdonképpen velük vannak.
Kétszínű, hazug, szemét emberek akik ebben a színjátékban részt vesznek és csinálják!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Béla333
Egyik oldalon ez: a maffiózók kitiltották az ukrán külügyminisztert a tanácskozásról.
A másik oldalon meg a maffia vezér elküldi a Katinkát Kijevbe, hogy ott bizonygassa, hogy ők tulajdonképpen velük vannak.
Kétszínű, hazug, szemét emberek akik ebben a színjátékban részt vesznek és csinálják!
gina
Kik azok a magyarok? elképesztö, mit engednek meg maguknak ezek a senkik,,, komolyan nem örülök hogy magyarnak is születtem,ez a nép a leggyávább ,beképzeltebb, nagyszájúbb nép ,,aki a világon létezik... és mire büszke,??,, egy elmebeteg cigányra meg tolvaj hazug bandájára??? a legalja balkánon sincs ilyen sötétség a fejekben mint itt ...
Eladott Ország
@KisTehen: ma, 12:19 ☻ Mi sem leszünk sokáig NATO tag, ha a román cigány marad a miniszterelnök.
nemkati
@KisTehen: Finnország és Svédország sem NATO tag.
kulabombaafityiszre
Nem akarja a dagadt törpe,hogy kuleba egyenesben hallja,mennyire áskálódnak ukrajna ellen,és m nyalják putyint.
Emmersson71
@KisTehen: "Az értekezletén nemcsak a harminc NATO-tagállam, hanem a csatlakozásra meghívott Finnország és Svédország külügyminisztere is részt vesz"
nezelodo
Így van ez, a NATO vezető nemzete meghatározhatja, kivel ül le egy tárgyalótermben! A többiek úgysem mernek nagyot álmodni, mert attól félnek, hogy egy sárga házban ébrednek.
Gazella
Szerintem a magyart kell kivágni mint macskát szarni az ajtón.
justhpeter
@Gazella: Ebben az esetben ezzel értek egyet.
Németh István
Mi a büdös kurva anyját keresne ott egy moslék nemország hanem egy csöcselék képviseletében bárki is az ukrán területről!? Abba a bandába ahol ezek a háborús gyilkos bűnözők vannak oda tartoznunk nem szabad! azonnal függesszük fel a tagságunkat,m és a nató díj-fizetési kötelezettségeinket! Miféle ocsmány szervezetbe; egy usa erőszakos, pofátlan katonai szervezetének a hálójába kerültünk!??? KILÉPNI!!!
@Gazella: @justhpeter: @nezelodo: @Emmersson71: @Béla333: okádni való barmok az usa 78 éve lopja a pénzt Európából és tartatja el a saját hadseregét! Egyre pofátlanabbul nyomul és sajátítja ki az európai területeket! normálisak vagytok barom állatkertek???
nezelodo
@Németh István: Már kora délután mata részeg vagy, és hiába nyalsz a szeszszagú nyelveddel, nem kellesz nekik sem, kiröhögnek, és közben hergelnek.
Kovács Máté
@Németh István: maga+okádja a fekáliát magából!
maga 1 rakás bedes szarkupac!
Béla333
"...a magyarok nem akarták, hogy az ülésen is ott legyen"

Nem! Nem a magyarok, csak annak egy olyan szűk része, akiket úgy hívunk: a maffia kormány!
gina
A fidesz szemetek és OV törpe nem akarta, ne keverjük össze a magyarokat ezzel a patkánybandával
gina
@Németh István: Moslék te vagy meg a zsiros rohadék törpéd te agyhalott. szektahivö kis patkány... Ugass csak habzik a proli szád te szemét
gina
@Shikari: Akkor a szemét OVdra gondoltál ugye agyhalott???
telegdilaci
Ez a nagy barátság Fidesz módra, szerintem Orbán nem egyenlő Magyarországgal!
ómió
Pedig az ukrán ma - különösen az azovi nácijaival - a "haladó világ" etalonja!
pacal
@ómió: Mert régen a jobbikosos, most meg mi hazánkosos hungarista nyilas náci banda jobb, mi? Ha lenne lehetőségük és merszük, az erdélyi hasonszőrű bandával összefogva már régen csinálnák a balhét!
Alfa
finnyás a háborús bűnös orbán és szijjas és a fidesz szekta, nekik csak a háborús bűnös oroszok putyin..a kibaszott náci-komcsik a megfelelő társaság
kereső
NEM a "magyarok" nem akarták, hanem a putyin trójai falova orbán,és pojáca külügyminisztere- druzsba pjotr. Ők nem egyenlők, és azonosak a magyarokkal. Szégyen , hogy ez a két egyed képviselheti a magyarokat, hazánkat.
pacal
Az meg van még, hogy ez nem a magyarok ellen irányult, hanem az oroszok ellen, és ha Szargyártó - ez a diplomácialilag analfabéta - nem toporzékolva, fenyegetőzve állt volna a kérdéshez, máshogy alakult volna?
Szargyártóval nem az a baj, hogy diplomáciai analfabétaként kezdte, hanem az, hogy még most, sok év után is az!

Egyébiránt a haza- és EU áruló, Szargyártó, halálkufárként (már tudjuk mire képes a covid óta - a saját nyerészkedése miatt emberek haltak meg!) emberek életével játszik és ezt semmilyen sértettség miatt sem teheti meg egy ember - állítólag - polgári kormánytag, aki ráadásul fehér, keresztény, hetero !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.