Közös erővel helyezték biztonságba a VI. és XIII. kerületi rendőrök az egyetemista lányt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) közleménye szerint november 27-én (vasárnap) 17 óra 30 perckor érkezett bejelentés arról, hogy egy nő a Margit híd korlátján kívül áll és a Dunába akar ugrani. 

Öngyilkosságra készülő lányt húztak vissza a rendőrök a Margit híd párkányáról – videó

Fotó: police.hu

A VI. és XIII. kerületi rendőrkapitányságok rendőrei három percen belül egyszerre érkeztek meg a helszínre, ahol a fiatal nő a közlemény szerint hangosan sírt és többször elmondta, hogy meg akar halni. A XIII. kerületi járőrök közül Nádasdi Csaba őrmester szóval tartotta a nőt, míg társa, Mihályi Roland őrmester a betonpilléren átmászva lassan megközelítette őt. A VI. kerületi rendőrök közül Zsikla Hunor hadnagy és Bozsoki Sándor törzsőrmester közösen a nő ruháját megfogva emelték vissza a korláton őt. 

Az öngyilkosság megelőzhető! Ha bajban van, lelki gondjai, vagy öngyilkos gondolatai vannak, hívja a 116-123-as lelki elsősegély telefonszámot. Ha öngyilkossági szándéka van, hívja a 112-t!

A fiatal nőt átadták a mentőszolgálatnak, akik további vizsgálatokra kórházba vitték – olvasható a közleményben. A BRFK Facebook-oldalán közzétettek szerint a rendőrök egyike angolul tartotta szóval a fiatal nőt, amíg a társa meg tudta közelíteni.

A mentésről videófelvétel is készült, amit itt lehet megtekinteni:

Forrás: police.hu

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Yoda69
A NER aladozta. Most megmentettek, de ki tudja holnap ott lesznek-e a rendorok idoben?
orban tonkrette az orszagot es a magyar nepet.
Yoda69
@nemkati: Az angolokat? Ok koszonik jol vannak.
nemkati
@Yoda69: Én ebből azt gondoltam, hogy a lány angol. "A BRFK Facebook-oldalán közzétettek szerint a rendőrök egyike angolul tartotta szóval a fiatal nőt, amíg a társa meg tudta közelíteni."

Persze lehet bármilyen más nemzetiségű is, de talán a legkevésbé magyar. Bár... lehet egy magyarul nem tudó magyar is...
Yoda69
@nemkati: Vagy a rendor nem beszelt magyarul :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.