Latorcai Csaba a Közéleti kérdések keresztény szemmel című, újraindított programsorozat köszöntőjében kiemelte, hogy a Kereszténydemokrata Néppárt örömmel fogadta a KÉSZ azon kezdeményezését, hogy a 25 évvel ezelőtti fórumot újrakezdjék. Mint fogalmazott, a 21. század elején talán soha nem volt annyira fontos arról beszélgetni, hogy a különböző közéleti kérdések hogyan viszonyulnak a keresztény hithez és a keresztény hitet hogyan lehet megélni a közéletben. Latorcai Csaba hangsúlyozta, a keresztény embereknek küldetésük van, mert a kereszténység nem egy elvont életfilozófia, hanem konkrét parancsokat, életvezérlő elveket ad arra nézvést, hogyan lehet a nemzet közéletét és a világot alakítani.

Forrás: vasarnap.hu
Feltöltő: vasarnap
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
A legalább havonta templomba járók aránya Európában.
Avagy: a szekularizáció állásáról.
Avagy: Magyarország, a "kereszténység utolsó bástyája": 17 %. Avagy: az egyházak állami támogatása nem is annyira a templomba járó hívek támogatása.
Orban abban is hazudik, hogy Magyarország keresztény ország...
scontent.fbud4-1.fna.fbcdn.net/v/t39.30808-6/316290736_688844372841540_1289185615843546561_n.jpg?_nc_cat=103&ccb=1-7&_nc_sid=8bfeb9&_nc_ohc=Zs1arZLWDX8AX-Vs5Pi&_nc_ht=scontent.fbud4-1.fna&oh=00_AfDRq4CGkJYCREPcPlmzw1-CrXC-dFMJfqR-dQONPrPigA&oe=63896379&utm_source=mandiner&utm_medium=link&utm_campaign=mandiner_202211
Nessy
Drága Latorcai Csaba! A hazugság, a lopás, a Tízparancsolattal ellenkezik!! Ezt még egy státuszkereszténynek is illenék tudnia!
namihami
@Nessy: Tudja ő! Csak ez jobban fizet. Ha pl az újkommunista elvek több pénzt hoznának a konyhára, akkor a KDNP már holnap hajnalban 180 fokos fordulatot hozna és úgy állna be a már most is azokat valló fideszes vezérei mögé.
VASTAGBŐR
"Kereszténydemokrata Néppárt örömmel fogadta"

Akárcsak az unokatestvér házasságot anno, pedig a Czeizel is elmodta, hogy nem fain az ...
Vagy nem, de jól esik hatályban hagyni ? Erről sem népszavazás döntött Csabi, hanem saját politikusi "szájíz"

Csoda, hogy Józsi néni nem jött az értékeivel, a melegből a hideg buli felé véve az irányt és vétózta volna meg az "egyenlőtlenséget" hiszen "nagybácsi-unokahúg" és "nagynéni-unokaöccs" legalizálás egyenlőtlen értékek megőrzésén alapul ellehetetlenítve az "unokaöccs-nagybácsi" illetve "nagynéni-unokahug" házasodási paramétereit.

A nacshaaa gyereknek amúgy is bejön ez gondolom... Ilyen dolgoknál az ember elvárt volna egy népszavazást gyerekek, ne ti döntögessetek ilyesmit se - assisztáltok egymás szarjaihoz .. poshadt nariék szeretik az ilyesmit
VASTAGBŐR
látom kellene hangsúlyozni pár dolgot .. :D
nezelodo
Kár, hogy ezeket a szépséges elveket pontosan azok nem tartják be, akik pusztán krisztusi szeretetből ránk akarják erőltetni! Fiúk akiket ti meg akartok tériteni, azok a családok már akkor azok keresztények voltak, amikor ti még meg sem születtetek, és apáitok ott fenyegették őket a hittanbeiratáson hogy ne merészeljék megpróbálni...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.