Folytatódik az átlépési hullám, Bodrozsán Alexandra kecskeméti önkormányzati képviselő is csatlakozott a DK-hoz – közölte a párt. 

Tovább szalámizza a DK az ellenzéket, ezúttal a Momentumból igazoltak le egy képviselőt
Fotó: Facebook/Bodrozsán Alexandra

Bodrozsán Alexandra önkormányzati képviselő, 2019-ben szerzett egyéni mandátumot Kecskeméten, jelenleg az ellenzéki szövetség frakcióvezető-helyettese.

Bodrozsán Alexandra bizonyította, hogy az Orbán-rendszer kérlelhetetlen ellenfele, korábban ő tárta fel Kecskemét fideszes polgármesterének összeférhetetlenségét

- jegyzi meg a DK közleménye.

"A Demokratikus Koalíció üdvözli Bodrozsán Alexandra csatlakozását! Büszkék vagyunk rá, hogy egy igazságtalanságot nem tűrő, erős nővel bővült azok tábora, akik szerint az Európai Magyarország jelenti az egyetlen kiutat az Orbán-rendszerből!" – írják.

A frissen igazolt képviselő Facebook-oldalán azt írta, önkormányzati képviselőként szívügye és hivatása is egyben a kecskemétiek érdekeinek eredményes és hatékony képviselete.

Ehhez egy olyan szövetségesre leltem, aki biztosítja a szervezeti és szakmai támogatást a további fejlődéshez, és a helyi építkezéshez. A céljaim nem változtak, továbbra is elszántan fogok küzdeni az európai értékekért, egy jobb és élhetőbb Kecskemétért, hazánkért. Ezt a munkát mától a Demokratikus Koalíció közösségében folytatom

- fogalmazott Bodrozsán Alexandra.

Forrás: OS-MTI

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toller Béla
Nehéz felfogni. Ha orbánt sikerülne tökön rúgni, mindenki mehet oda, ahová akar !
justhpeter
@Toller Béla: Ennek a koncepció nélküli, 12 éve a parlamentben ücsörgő ellenzéknek a világon semmi jövöje nincs. Ebből sem kormányzásra, sem a gazdaság irányítására alkalmas struktúrát nem lehet kihozni. Ebben a helyzetben egy szakértői kormány lehetne a szóba jöhető megoldás, de ezt a politika baloldalán található +/- söpredék biztosan megakadályozná, olyan régen vágynak már kormányzati posztokra.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.