Sanna Marin finn kormányfő egy helyi rádióban arról beszélt, hogy tisztázni akarja a magyar miniszterelnökkel, hogy összefüggésben van-e a NATO-csatlakozás jóváhagyásának késleltetése a Magyarországnak járó EU-s pénzek befagyasztásával.

Orbán Viktor megüzente a finn miniszterelnöknek, hogy nem annyira sürgős a NATO-csatlakozásuk ratifikálása
Fotó: Facebook/Orbán Viktor

Ennek kapcsán üzent neki Twitteren Orbán Viktor – vette észre a vg.hu.

"Igaz barátok között nincs szükség tisztázni a dolgokat, Magyarország soha nem kapcsolt és nem is fog más ügyeket kapcsolni az EU-s támogatásokhoz. Ugyanez igaz többek között Finnország NATO-csatlakozására is. A magyar kormány támogatja a csatlakozást, és az Országgyűlés napirendre fogja tűzni a ratifikációt a 2023-as ülésszak megkezdésekor"

- írta Orbán Viktor.

Úgy tűnik, ez az ügy nem sürgős annyira a parlamentnek, mint a katatörvény kicsinálása, vagy a rezsicsökkentés kvázi megszüntetése.

Forrás: vg.hu

44 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
kereső
@Pálinkás Pál: mentalitásában tényleg-, mint a beások!!
kereső
@Pálinkás Pál: Azokat a "magyar" cigányok is útálják.
Qqberci
@Shikarescu: Szőröstalpú kecskekefélőknek KUSS!...
Néro2
Nem sürgős hát nem sürgős. Az viszont mindenképpen sürgős lenne , hogy dögöljél már meg te rohadt desznyó.
Ilyen utolsó moslék szemét alja lény még sosem ült ennek az országnak a miniszterelnöki székében.
Mondjuk most sem ül hiszen egy trágyadomb az nem egy ország csak fitymák pöcegödre.
Rohadjámámegaholvagyteféreg.
Nessy
Lesz még lejjebb a magyar "diplomáciában"? Orbán és külügyérünk néha úgy viselkednek, mint falusi vásárban a kofák! Nem adhatnak mást, csak mi lényegük?
rohács1926
„Orbán Viktor megüzente a finn miniszterelnöknek, hogy nem annyira sürgős a NATO-csatlakozásuk ratifikálása”; persze az is lehet, hogy putyin üzente meg orbánnak, hogy mit üzenjen a finn miniszterelnöknek. Mert ha elég kemény marok szorítja a herét, akkor közvetíteni kell az üzenet, legyen bármi is.
Eladott Ország
"Kutyából nem lesz szalonna!" Bűnöző román cigány jön még kutyára dér, te mocskos szarházi! Tudja már a cigó, hogy nem kap egy kanyit sem az EU-tól és beverte a durcit..." Mert szennyes folt lettél a nagy penészből...
pctrs.network.hu/clubpicture/2/8/1/_/orban_viktor_vers_2081680_6335.jpg
Néro2
@Eladott Ország: Ezt a tetvet semmi nem zavarja.
justhpeter
@Pálinkás Pál: @kereső: Nincs igazatok. Ennyire mocskos a cigányok között sincs O1G tehát jellemét tekintve nem is lehet cigány, hanem valami félrebillent agyú valaki, aki a gazembersége napvilágra kerülése után folyton hazugságba menekül.
Egyet viszont pontosan eltalált. Mivel másként nem ment, a szolgálóit (csicskáit) tökéletes pontossággal tudta megvásárolni a közös pénzből. Vagyis az erkölcsi tényezők nem fogják a NER-t szétfeszíteni.
justhpeter
@Eladott Ország: A kép nem csak jó, igaz is.
namihami
Ennyit enged a Putyin a pórázon. Messzebb nem mehet, mert a ""III/III"" szorosan fog.
Qqberci
@justhpeter: "valami félrebillent agyú valaki"

Pontosítsunk: valami félrebillent senki...
Németh István
Ha-HÓ!! én meg megüzenem az Orbán Viktornak, de feltétlen adjátok át!!! >> hogy a NATO tagság felfüggesztésével a mentőcsónak beindítható! A következő lépés az EURÓPAI UNIÓS hozzájárulás fizetésének felfüggesztésével a sebesség is intenzívebbé tehető! > Szíveskedj Viktor ezt alkalmazni, nem érünk rá lacafacázni!!!
A mentőcsónak sebessége fokozható az ukrán menekültek számának erőteljes csökkentésével, és a migránsok engdélynélküli határlépése eseténazok azonnali lelövésével! Felelős az Eu, vezetése ezt ki kell hírdetní, mert nem tesz évek óta semmit az Eu. határvédelem érdekében!
A NATO ingyenélő szervezetként nem képes a feladatát ellátni nem, hogy katonai konfliktust nem képes megakadályozni, de nem képes védeni az Eu. nató tagállamok határait sem! >>bizonyíték a fegyveres határ menti villongások sora! Orbán Viktor miniszterelnök Úr! felszólítalak, hogy szíveskedj érdemi intézkedést tenni az Általad is említett "mentőcsónak" sebességének fokozására!!! Ezt igaz Magyar Keresztényként, min Magyar állampolgár kérem!!!ÁMEN!!!
Németh István
Címeres ganajkáim!! >> @Pálinkás Pál: @Néro2: @justhpeter: @namihami: @Qqberci: nehogy azt higgyétek megfeledkeztem rólatok! Ott dögöljetek meg mint e nemzetnek rosszat akarói, mindenben gátlói a moslék vezetőiteknek szószólói, ott dögöljetek meg ahol vagytok! A rohadás belülről induljon el és a saját bűzötökben fulladjatok meg! > hogy ne kínlódjatok sokáig! Ezt mint jó szándékú emberi ember mondom!
Béla333
Mocskos szemét maffiózóknak lehet hogy nem sürgős, de akkor az Uniónak sem lesz fontos, hogy a potyapénzt hamar ideküldjék... Még ellopnák!
Szégyen az országra ez az ember!
nezelodo
Na már a finnek is tudják, ki a főnök a NATO-ban és az EU-ban!
gina
Te mocskos gazember, a legfontosabb lenne te alja hogy eltünj végre a süllysztöben, minden népet provokálsz te elmebeteg skizofrén nárcisztikus emberi szemét,, meddig türik ezt a népek ,ell kell intézni ezt a mocskos patkányt
gina
@Németh István: Te elmebeteg sz@revö, olyan vagy mint ez a mocskos zsiros elmebeteg cigány,/hazug tolvaj/ aki azt hiszi minden népet embereket provokálhat, pedig csak egy kis nulla akinek sem becsülete sem intelligenciája nincs, ezért ilyenek is mint te is ragandnak a nagy s cigány sz@rhoz,,,
gina
@nezelodo: Fönök egy zsiros elmebeteg cigány hahahahahhahahah
justhpeter
@Qqberci: Ilyt nem szabad mondani, hiszen a Türk Tanácsban is jegyzik és a kipcsakok is példaképüknek tekintik.
nejlontacskó
@Németh István: várjál te még azzal a mentőcsónakkal Pista, előbb még bőnyállal le kell szopnotok Zelenszkíjt is...
Mert ugye afelől semmi kétség, hogy a köztásaságtalan elnökasszonyt, Dr Fasszoporbán küldte Ukrajnába!
Örvendezzél mert ukrán spermát is, nyelhettek hamarosan!!!
Logogrif
@Németh István: Pistike hitvallása: "bottom burp..." szép magyar szóval ...alfahang.. érthető ?
Kovács Máté
@Németh István: maga+okádja magából a fekáliát!
maga 1 rakás bedes szar!
Pálinkás Pál
@Németh István: kussolj patkány, ideje csomagolnod...
Eladott Ország
@simmering73: tegnap, 18:27 ♣ Tudják azt Európában, hogy a magyar nép nem azonos a fidesszel , az idióta román (migráns) bűnöző, szélhámos cigánnyal!
Aki Én
@Németh István: téged itt is imádnak, te elmebeteg korcs. Nem csodálom, hogy nincs aki segítene, pedig minden szavad egy segélykiálltás, te agyhalott féreg.
Jozefina
Orbán meg az igaz barátság!!?? Ez akár egy mesekönyv címe is lehetne!!?? A legaljasabb dolog, amit "barátként" tesz a svédekkel és a finnekkel kapcsolatban!!!??
Németh István
@Aki Én: igen te aki magadon kívül vagy egy címeres senki, de dicső lovag! Olyan elme-gyogyi vagy, hogy a huzat is visszafordul ha meglát!
A röbbieket meg aztán le is szarom mert még hülyébbek mint te! DE téged megtisztellek még egy masszív hánycikával! Nos >> hogy tudjátok ma ez az ország egy nagy szarkupac lenne ország nélkül, mert a betelepedett senkiháziak már szétkapták volna a te lányod, anyucid, feleséged, de még a te seggedet is! Ami van ma és, hogy mindenféle ársapi meg szociális kedvezmények, adó kedvezmények, bér és nyugdíj növekmények, stb. adottságait élvezitek ti is nyomorék agyúak az valójában az Orbán Viktor Úrnak és az általa vezetett kormánynak köszönhető! Vedd csak számba a korcs-agyú makibarom 3 milliárdot költött magára és a bandájára hogy hatalomba kerüljön, aztán amiről a fáma nem beszél a moslék balliberális banda a gyurcsány a dobrev, meg a többi még ezenfelül elköltöttek még vagy két háromszor ennyit minimum >> no figyelj csak ezeket a pénzeket ez minima 12-13 milliárd forintot végső sorban a saját hatalmuk megszerzésére költötték! Mindennek ellenére megbuktak és 4/5 -ős választási vereséget ünnepelhettek! Emlékszel rá tököm öccse??? Mi a kurvák faszát ugat mindegyikőtök! szar nemzetellenségek! Arra büszkék lehettek, hogy a konzultációs ívet a moslék magyarjaitok szarták kitölteni, de élvezkedni a jón azt tudnak, de önmaguk erősítése érdekében a kormány munkáját támogatni nem! Ilyen moslék a magyar rusnya tetű férgek vagytok szar trógerek, kívánom, hogy soha boldog ünnepetek ne legyen! érdemtelen gecik!
Aki Én
@Németh István: ...te nagyon buta és beteg ember vagy. Ennyi.
sunoge
Igazi hitvány senkiházi a puhos, nincs is rá megfelelő jelző. Igaz barátja ennek max. a lopott pénz.
sunoge
@Németh István: Téged orvos látott már?? Sűrgőssen keres fel egyet.
sunoge
@Németh István: Bocsánat elírtam: "Sürgősen keress fel egyet" De a lényeg gondolom elsőre is világos volt.
Németh István
@m73: Viszont teljes Nemzeti öntudatos szívvel!
@sunoge: Igen a dokiknak továbbképzést fogok tartani, hogy hogyan kezeljenek benneteket! Az ilyen speciális dinka-jankókhoz alapos továbbképzés kell! Mert ha nem sikerül, akkor bizony lapát és sútty a kemencébe! > tudod meg ne fázzatok!!
Aztán hogy tisztában legyetek vele a nató az usa hadi gépezete, NEM ENSZ!! mint ilyen 78 éve bitorolja a német földet és meg is dolgozta a németeket > most az urán terület kéne, hogy az oroszokat közelebbről "lássák"! Persze a finek is kellenének, a terület miatt, pláne kiváló katonai bázist lehetne építeni, ráadásul a finek pénzén! na ez a helyzet faszkalap!
Németh István
A nató terjeszkedésének az usa a mindenek előtti erőszakos - nyugodtan mondhatjuk, hogy egy számító szemétláda, mivel a terület mellet nekik a nató belépéssel járón anyagi befizetések is fene sűrgősek! Na de a helyzet is az, hogy egyre többe kerülnek a fegyverek pláne, ha azt "ingyen" adogatják háborús agresszori mivoltjuk okán! Ezt ha tetszik, ha nem sajna így van, miképpen az is hogy a háborús bűnös mindenképpen az főagresszor az usa, >> s mert ezt nehéz lenne tagadni, hát mindenképpen az ukránok farkával verve a csalánt, na meg az usa(nato) zsoldosokkal mindenképpen a háború elhúzása a cél, ""hogy csak lesz majd valahogy a világ megelégeli a háborús helyzetet és valamiféle kényszerítő eszközt kitalálnak az oroszok irányába hogy mint "győztes" az ukrán -usa érdekeltség legyen nehogy fizetni keljen a kártérítés, újjáépítést!"" Nahát ez az amiből nem fognak zabálni > az usa terjeszkedésnek a kóreai pukkancsok meglepően hamar fognak véget vetni! ÉS!!! ez nem vicc!
Németh István
ÉS!!! az Orbán Viktornak megint csak igaza van! A fin csodavezetés köszönheti a megspórolt százezreket az Orbánunk Viktorunknak! Ja és különösen hogy nyugodtan alhatnak, a kutya sem fogja megtámadni őket! De ha nató támaszpont lesznek még amolyan atomocska is kilátásba helyeződhet, de napal mindenképpen!
sokanvagyunk
Navracsics: "Nem akarunk mismásolni, nem akarunk sunnyogni..." - kivéve egy csomó dologban.
pacal
@Németh István: Ha te akkora arc vagy, én felkínáltam a lehetőséget, hogy találkozzunk a Deákon és rendezzük le, de te nem éltél vele.
Miért nem?
Félsz, geci?!

Tik-tak...

Emlékszel még a régi énemre, amikor ilyen zenékkel zaklattam a fideszes geciket?
Utólag elárulom, hogy komolyan gondoltam akkoriban, de aztán megváltoztam.

Így jártunk.
Én jobb lettem, te meg maradtál, aki voltál.
pacal
@Németh István: Te faszszopó, azt hiszed kemény vagy? Gyerek vagy!
Én amikor azt írtam, hogy egy hajszál választott el attól, hogy elmenjek Szerbiába és vegyek egy rakéta vetőt és rárobbantsam a parlament kupoláját a sok köcsögre gecire, miközben ülésezik...

De ez régen volt, talán igaz sem volt...

Szóval nem jártál középiskolába, de egyetemre igen.
Akarsz beszélni róla?
nejlontacskó
@Németh István: nem nyilatkoztál Pista, hogy ízlik az ukrán sperma?
evacica
Meddig tűrjük még ezt a kártékony senkiházit?!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.