Orbán Viktor miniszterelnök kedden a Karmelita kolostorban fogadta az amerikai Heritage (Örökség) Alapítvány delegációját; a Kevin Roberts elnök vezette szervezet ma már az amerikai konzervatív oldal legbefolyásosabb köz- és külpolitikai kutatóintézetének számít – közölte az MTI-vel Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

Orbán Viktor az Örökséggel tárgyalt a Karmelita kolostorban

Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

A globális politika és gazdaság aktuális kérdéseiről szóló beszélgetésen részt vett Varga Judit igazságügyi miniszter és Orbán Balázs, a miniszterelnök politikai igazgatója is.

Elmondták: ma a nemzetközi politikában az egyik legtöbbet kritizált ország Magyarország, aminek az az oka, hogy a magyarok kifejezetten ellenállnak a baloldali ideológiának. Magyarország politikai és kormányzási szempontból egy sajátos, nemzeti utat választott, és ez politikai és gazdasági sikerekhez vezetett az elmúlt években.

A konzervatívoknak nem kell félniük a kultúrharc megvívásától, és nem szabad feladniuk olyan hagyományos értékeket, mint a szuverenitás, a hit, a munka, a család – ismertette a találkozón elhangzottakat Havasi Bertalan.

Forrás: mti.hu

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Qqberci
Már a saját örökségét menekíti?...
Qqberci
Már a saját örökségét menekíti?...
Havanagi
" Magyarország politikai és kormányzási szempontból egy sajátos, nemzeti utat választott, és ez politikai és gazdasági sikerekhez vezetett az elmúlt években."Hogyne !A lopáson,hazugságon ,az emberek kirablásán,az ország kifosztásán alapuló NEMZETI ÚT. út ez,remélem zek sem fognak hinni a főtolvajnak-.
kulabombaafityiszre
A hagyományos értéket képviselve,nagy hittel megy a melós munka után a kocsmába,mert nincs otthon a család.
namihami
Nem lenne már itt az ideje, hogy egy funkcióban levő miniszterelnök végre elsősorban az amerikai kormányzat vezetőivel tárgyaljon és egyeztessen? Nem szóltak neki, hogy nem az általa favorizált politikai irányzat és képviselői jelentik a jelenlegi amerikai vezetést? Nem szereti a Bident? Oké, ne szeresse. De akkor is ő a főnök, a Trumplee pedig csak köpköd a partvonalon. Pozíciója nincs, jelenleg mint a lepkefing ő is és a párttársai is.
Eladott Ország
Akinek az egész családja és környezete kommunista besúgó volt, ő maga pedig csuhásozó ifjúkommunista a nejével együtt, az ne nagyon pofázzon a keresztény-konzervatívizmusról. Inkább halgasson, mert csak egy közönséges szélhámos bűnöző, politikai prostituált.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.