Agyhalál.

Gyurcsányék újra azért mentek Brüsszelbe, hogy megakadályozzák a Magyarországnak járó uniós pénzek kifizetését – tartalmazza a Fidesz közleménye. 

A Fidesz szerint Gyurcsányék azért mennek Brüsszelbe, hogy megakadályozzák az EU-s pénzek kifizetését Magyarországnak

Fotó: MTI

A Fidesz a közleményben úgy fogalmazott:

"Gyurcsányék egyszerűen nem tudnak leállni a Magyarország elleni támadással. A dollárbaloldal képviselői múlt héten gyalázatos módon hazánk ellen szavaztak az Európai Parlamentben és ma is azért mentek ki Brüsszelbe, hogy megakadályozzák, hogy Magyarország megkapja a neki járó uniós forrásokat".

A Fidesz szerint álságos, hogy miközben folyamatosan Magyarországot támadják és már tanárokat is kiutaztatnak magukkal hazánk lejáratására, valójában ők azok, akik nem tudnak elszámolni a titokzatos guruló dollárokkal.

Továbbá megakadályozzák, hogy Magyarország, a magyar emberek és a pedagógusok megkapják a nekik járó pénzeket – olvasható a Fidesz közleményében.

Forrás: mti.hu

39 hozzászólásarrow_drop_down_circle

colibri
Hülye fidess! Elmondanám, hogy mindez hazugság és rágalom, mert ha Gyurcsányék lennének kormányon, fel sem merülne, hogy befagyassza az unió a Magyarországnak járó pénzeket. Ezt az állapotot csakis a jelenlegi orbán kormány intézte el nekünk magyaroknak!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr. Proktor
@csak úgy...: Ezek az agyilag zoknik nem veszik észre, hogy tőlük is lopnak!
pacal
"A Fidesz szerint Gyurcsányék azért mennek Brüsszelbe, hogy megakadályozzák az EU-s pénzek kifizetését Magyarországnak"

Igen, mind a páran képesek megakadályozni. Ha ők - mind a páran - nem akadályoznák meg, az EU önként és dalolva kifizetné még a világ pénzét is a Fidesznek, a zOrbánnak, de van egy kis gond...
A zOrbánnak és a sleppjének a világ pénze sem elég!
Aki Én
@Maccska: @Shikari: @verőce21: @KisTehen: Elképesztő, hogy itt is mivel hülyítitek magatokat, védve a tolvaj kormányotokat. Szerintem legbelül ti is tudjátok, hogy kizárólag miattuk nem jön a magyaroknak pénz, kizárólag miattuk van nálunk nagyobb szar, mint bárhol máshol az eu-ban.
De azért egy picit nosztalgiázzatok agyhalott balfaszok. Itt van nektek az, aki nem csak most sodorta drámai helyzetbe az országot, de már ellenzékben is a magyarok ellen hangolt:

,,Ezermilliárdos uniós támogatási forrásoktól fosztaná meg Magyarországot Orbán Viktor, legalábbis ezt szorgalmazta Strasbourgban néppárti képviselők előtt. Arról megfeledkezett, hogy a támogatásokat nem az általa hazugnak titulált kormány, hanem térségi fejlesztések, vállalkozások, önkormányzatok, civilszervezetek kapják utólagos kifizetés, és igen szigorú ellenőrzés mellett. Az MSZP szerint Orbán egy nap alatt tönkretette a magyar EP-képviselők kétéves munkáját. "

,,Strasbourgban, az Európai Parlament néppárti frakciójának keddi tanácskozásán Orbán Viktor többek között azt mondta: a kommunizmus “saját országaiban intézményesítette a korrupciót, az erkölcsi relativizmust, a szegénységet, a kiszolgáltatottságot, a hamis adatokat szolgáltató kormányokat, a felelősséget nem ismerő politikusokat és a politikai hazugságokat”, s ez a bővítés óta immár az EU problémájává is vált. Erre hivatkozva sürgette Orbán az uniós segítségnyújtás megtagadását a “hazug és csaló” kormányoktól.
A „segítségnyújtás megtagadása” 370 milliárd forint folyamatban lévő fejlesztés támogatásának leállítását, illetve a 2007-2013 közötti időszak 8000 milliárd forint nagyságú EU-s pénzek visszatartását jelentené, persze ha Orbán követelését elfogadná az unió"
madlaci66
A fidessesek meg azért mennek ki megszerezzék a pénzt. Nekik miért nem sikerült elintézni?
Aki Én
@madlaci66: úgy látszik erősebb az ellenzék :)
nejlontacskó
@KisTehen: ha a baloldali képviselők egyike sem szavazott volna, akkor is befagyasztották volna azt a 3000 milliárdot.
Ez pont annyi, mint a lenyúlt manyup pénz.
Szét kellene osztani, a nem fideszes munkavállalók között!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.