Korábban áttétes rákja volt.

Áttétes rákból gyógyult fel a nő, akit halálra gázoltak Kispesten – a sofőr az ütközés után segítségnyújtás nélkül elhajtottMTVA/Bizományosi: Róka László

Cserbenhagyásos gázolás áldozata lett egy rákból gyógyult nő Kispesten – írja a szervetlekmagyarorszag.hu a Blikk információira hivatkozva. Mint megtudták, a 68 éves asszonyt az otthonától alig néhány száz méterre ütötték el a Wekerletelepen múlt pénteken. A 30-as sebességkorlátozás alatt álló övezetben egy nagy sebességgel, indexelés nélkül kanyarodó elektromos autó sodorta el.

A nő a becsapódás erejétől átrepült az út túlsó felére, töréseket és súlyos belső sérüléseket szenvedett.

A sofőr az ütközés után segítségnyújtás nélkül elhajtott, így a szomszédos gimnázium diákjai és a játszótéren dolgozó közmunkások rohantak a segítségére. Rögtön kórházba szállították, de sajnos már nem lehetett segíteni rajta, két nappal később belehalt a sérüléseibe.

A gázoláskor az asszonnyal volt a kiskutyája is, az ő chipjéből olvasták le a nő adatait, mivel iratok nem voltak nála. Az állat sokkos állapotba került a történtek után.

A család is teljesen összetört az asszony halálos balesete miatt. Mint fia elmondta, Éva két évvel ezelőttig áttétes daganattal küzdött, de a kezelések hatására teljesen felépült. Imádott a Wekerletelepen élni, szerette az ottani közösséget, ott is akart meghalni – de nem így.

A lap érdeklődésére a BRFK azt közölte, az ügyben segítségnyújtás elmulasztásának gyanúja miatt folytatnak nyomozást. Gyanúsítotti kihallgatás még nem történt, tehát a gázolót egyelőre nem sikerült elfogniuk.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

balos
Pedig nem is volt nála létra!Lehet,hogy ez lesz az új trend,hogy a kutyásokat gyérítik a kiképzett sofőrök?
ila51
Hol van ez a helyszín ? Most nézegetem a Barátok közt sorozatot , eddig kimaradt az életemből , ott is láttam a kezdő képeknél .
Yoda69
Egy kamera sincs azon a kornyeken, ami rogzitette volna a gazolot?
Persze Pegazusra van penz, hogy fideSS barkit megfigyeljen, lehallgasson.
pacal
Ki a faszt érdekel?
Úgyis feltámad!

Túléltem a halálomat kétszer is, és ugyanolyan paraszt vagyok, mint voltam.
Ezen gondolkozz el...
pacal
A csodavárók, meg a jelt kívánóknak kell ez a megerősítés, kell az istenhitükhöz, de az van, hogy qrvára nem kaptok jelet és megerősítést!
Hamis istenkép, az ugyanolyan rossz, mint a hamis istenekben való hívés.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.