Két halálos lakástűz is volt az éjjel. Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság szóvivőjének, Mukics Dánielnek a tájékoztatása szerint először este tizenegy körül kaptak bejelentést arról, hogy a borsodi Nyíriben tűz miatt életét vesztette valaki.

Lakástüzekben két ember meghalt az éjjel

Fotó: pixabay.com

Egy tűzoltóegység vonult ki a Kossuth Lajos úti családi házhoz, amelynek egyik szobájában egy ágy égett. A tűzoltók a két négyzetméteren izzó részeket eloltották, azonban az ágyban fekvő ember életét már nem lehetett megmenteni. A tűz feltehetőleg ágyban dohányzás miatt keletkezett, azonban a pontos körülményeket tűzvizsgálat során fogják feltárni – írja a 24.hu.

Néhány órával később Pécsen, egy Hársfa úti sorházban történt tragédia. A háromlakásos sorház egyik harminc négyzetméteres lakásában teljes egészében égett két szoba. A szobában felhalmozott szemét és bútorok kaptak lángra. A tűzoltók oltás közben egy holttestet találtak, a szomszédos lakásból pedig két embert és egy kutyát mentettek ki. A lángokat megfékezték, a tűz pontos keletkezési helyét, idejét és okát vizsgálják.

Forrás: 24.hu

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.