Ma 14.30-tól kormányinfót tart Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter, Szentkirályi Alexandra kormányszóívó és Navracsics Tibor, Területfejlesztési miniszter.

Ma délben közös sajtótájékoztatót tart három uniós biztos a magyar helyreállítási program, illetve a felzárkóztatási pénzek témájában

– közölte szerda délelőtt az Európai Bizottság sajtószolgálata. Ezt követően érkezett a bejelentés, hogy Gulyás Gergely, Miniszterelnökséget vezető miniszter, Navracsics Tibor, Területfejlesztési miniszter és Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő 14:30-kor sajtótájékoztatót tart. Tehát kevéssel a Magyarországnak járó uniós pénzekkel kapcsolatos EU-bejelentést követően lesz a mai kormányülést követő Kormányinfó.

Bár konkrétumot nem közöltek, vélhetően a mai brüsszeli döntés lehet az oka, hogy kvázi a kormányüléssel egy időben tartják meg a kormányinfót.

A Világgazdaság emlékeztet, az Európai Bizottság elfogadásra javasolja Magyarország pandémiás kilábalási tervét, ami 5,8 milliárd eurót jelent, részletesen szabályozná azonban, hogyan költhetjük el ezt a pénzt – ha megkapjuk egyáltalán, ezt ugyanis 27 kulcsfontosságú reform végrehajtásához kötik.

39 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Van egy rossz hírem a bigott híveknek! Akik nem haverok, püspökök. sportolók, határon túli jóbarátok, azok is szívni fognak! Aztán jöhet a hozsanna részükről!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nezelodo
@Nessy: ma 14:46. Alighanem hiányos a felsoorolásod, az egykori besúgók is helyet kapnak a listádon a dakota vircsaftnál.
Shikari
@gina: Tel Avivban figyelhetnél jobban is, amikor a gazdád idomít, siksze! :-)))))))))))))))))))
kulabombaafityiszre
@Shikari: tegnap, 17:35
Román cigány eregy vissza a putriba a satu marei vályog viskóba.
Shikari
@kulabombaafityiszre: Tel Aviv! :-))))))))))))))))))))))))))))))
kulabombaafityiszre
@Shikari: ma, 11:56 Satu mare cigányputri.HAHAHA
Shikari
@kulabombaafityiszre: Hát neked lehet, hogy Rámániában van az őshazád! :-))))))))))))))))))))))))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.