Az idős férfit jelenleg is keresik a szekszárdi rendőrök. Kérik, aki látta, értesítse a rendőrséget.

A 72 éves férfi kedden fél hatkor kilépett a kocsma ajtaján, azóta nem tudni róla semmit, körözi a rendőrség

Fotó: police.hu

A Szekszárdi Rendőrkapitányságon a 17010-157/619/2022. körözési számon eljárást folytatnak Halmosi László eltűnése kapcsán – olvasható a rendőrség honlapján.

A 67 éves szekszárdi férfi 2022. november 29-én 17 óra 30 perc körüli időben indult haza egy helyi vendéglátóipari egységből, azóta tartózkodási helye nem ismert, életjelet nem ad magáról.

Halmosi László 172 cm magas, vékony testalkatú, ősz hajú, szemüveges, különös ismertető jele nincs. Eltűnéskori ruházata fekete bőrdzseki, sötétkék kantáros munkásruha és fekete színű cipő.

A Szekszárdi Rendőrkapitányság munkatársai kérik, hogy aki a képen látható férfi jelenlegi tartózkodási helyéről információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen bármelyik rendőri egységnél, hívja a 0674/501-106-os telefonszámot vagy tegyen bejelentést – akár névtelensége megőrzése mellett – az ingyenesen hívható 06/80/555-111 „Telefontanú" zöldszámán, vagy a 112-es központi segélyhívón.

Forrás: police.hu

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Németh István
Az ufók már várták, mert megérezték rajta a pálesz szagot ami náluk új és hozzá akarnak kezdeni a gyártáshoz,- jó üzlet az mostanában! Oszt a Laci bácsi kiváló minőségi ellenőr lesz!
Németh István
Az ufók már várták, mert megérezték rajta a pálesz szagot ami náluk új és hozzá akarnak kezdeni a gyártáshoz,- jó üzlet az mostanában! Oszt a Laci bácsi kiváló minőségi ellenőr lesz!
namihami
Odabenn már megnézték a pintérek? Hátha csak visszament!?!?!
Lehet, hogy csak ""üzemanyagot"" vételez, ha már a többi ""kút"" kiszáradt.
pacal
Én pont ezért nem járok kocsmában.
Az ökör iszik magában, de legalább nem rabolják el az ufók.

www.youtube.com/watch?v=C2hepBXM7Io

Hát ez nem egy Depeche Mode Ultra, de négy üveg bor után bírtam hallgatni 47 másodpercig.
Ufók, könyörgőm, raboljatok el (itt vagyok valahol Európában) és kísérletezzetek rajtam!
Németh István
@Emmersson71: te seggfejke, igyál egy kis páleszt és nem leszel fertőző agybeteg, mi több a gyomrod is helyre kerül és nem hányod a hülyeségeidet, a méla bamba fajtád,menten vigyorra derül >>képzeld el mennyivel jobban befogadnak az emberi körökben! @namihami: ami igaz is neked visszadugták a didlót, pálinkásan, hogy a giliszták is élvezzék!@fideszes gyökér: A Matolcsy úr a képeket és a zongorát szereti Ja meg a suskát, mert ugye ez családi hagyomány hogy a fia is repülőt vásárol a fizetéséből > nem elissza!
NKF
Ezek a f@sz firkászok elolvassák,hogy mit írtak le?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.