A kirúgott tanárok és a velük szolidaritást vállaló oktatók miatt csütörtökön és pénteken nem is tudna működni a gimnázium.

Csütörtökön és pénteken rendkívüli szünet lesz a Karinthy Gimnáziumban, mert kirúgták a tanárokat

MTI Fotó: Mohai Balázs

Az intézmény igazgatója arról értesítette a Karinthy Frigyes Gimnázium tantestületét, a diákokat és a szülőket, hogy december elsején és másodikán rendkívüli szünet lesz az iskolában.

Ezeken a napokon

„a tantestület létszáma (a munkabeszüntetést bejelentő, a hiányzó és elbocsájtott tanárok összlétszáma miatt) nem éri a jogszabályban előírt minimális feladatellátáshoz szükséges szintet”

– áll a levélben, amit a PDSZ Facebook-oldalán lehetett először olvasni. 

Szerdán kora délután egy belügyminisztériumi közleményből derült ki, hogy három budapesti gimnáziumból összesen nyolc tanárt rúgtak ki polgári engedetlenségért. A Karinthy Gimnáziumból hat tanárt rúgtak ki, de hasonló sorsra jutott a Vörösmarty Mihály Gimnázium egyik angol szakos tanára és az Eötvös József Gimnázium pályakezdő, biológia szakos tanára is.

Forrás: 168.hu

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Néro2
És és ? Nem teszik , hogy szünet van ? Menjenek el dóóógozni és ne a becsületes fidesz kormány és Nemzethy Magyar szavazói testén élősködjenek ! Ne a napot lopják az oskolában !
Degenerált Béla fidzse savazó Bivalybaszád Birkaszaros dűlő 1. az egész dűlő nevében.
ómió
Amúgy meg "efftársi rendes szünet" lett volna, pedofil módon maguk előtt tolt diákokkal!
pacal
Péterfy Gergely: A diktatúránk a gyávák és a beszariak félelméből él, akik csak csőcselékké tömörülve érzik erősnek magukat

"Így épül fel a mi nyomorult kis diktatúránk: a gyávák és a beszariak félelméből él, azokéból, akik csak csőcselékké tömörülve érzik erősnek magukat. NER, egyház, biblia, reverenda mögé bújva, úgy hiszik, büntetlenül elégíthetik ki alantas ösztöneiket, hazudhatják szeretetnek a gyűlöletet, adakozásnak a lopást, tanításnak az elbutítást és szabadságnak a szolgává válást."

rtl.hu/belfold/2022/12/01/peterfy-gergely-pedagogusok-pankotai-lili?utm_source=hirkereso-hu&utm_medium=textlink&utm_campaign=hirkereso-rss&utm_content=belf%C3%B6ld
Néro2
És és ? Nem teszik , hogy szünet van ? Menjenek el dóóógozni és ne a becsületes fidesz kormány és Nemzethy Magyar szavazói testén élősködjenek ! Ne a napot lopják az oskolában !
Degenerált Béla fidzse savazó Bivalybaszád Birkaszaros dűlő 1. az egész dűlő nevében.
Clavigo
@Shikari: Te miről röfögsz ganajtúró ?
justhpeter
@m73: Ne húzd fel magad, @Shikari: és @ómió: csak egy köcsög provokátor.
Nessy
@justhpeter: Hiába tudja az ember, akkor is néha ellenállhatatlan vágyat érez,orrba vágni őket, a sablon szövegeik miatt!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.