Újbuda polgármestere válaszolt a Molnár Gyula kinevezése ellen tiltakozó képviselőknek.

"Akkor is a kerület érdekeit néztem, amikor felkértem közvetlen munkatársamat, Molnár Gyulát a kabinetvezetői pozícióra, miután öt parlamenti választást nyert és két cikluson át volt Újbuda polgármestere. Tapasztalatait, tudását és kerületi elhivatottságát Újbuda fejlődésének szolgálatába képes állítani ma is. A kabinetfőnök személye soha, sehol nem volt politikai kérdés; ez egy bizalmi, szakmai pozíció, amelyre – a belső szabályok által felhatalmazva – adok megbízást a főtanácsadómnak”

– írta Facebookon közzétett levelében László Imre Újbuda DK-s polgármestere. Ezzel válaszolt a Molnár Gyula kinevezése ellen tiltakozó képviselőknek.

A botrány folytatódik! Újbuda polgármestere válaszolt a Molnár Gyula ellen tiltakozó alpolgármestereknek

Fotó: MTI/Bruzák Noémi

Korábban írtunk róla, hogy a 11. kerület alpolgármesterei és képviselői szerdán írtak levelet a polgármesternek, amelyben úgy fogalmaztak: „Megdöbbenve értesültünk arról a hírről, miszerint Molnár Gyulát kabinetvezetőnek, Lakos Imrét pedig kabinetvezető-helyettesnek nevezed ki”. Azt írták, szerintük az ellenzéki szavazók „nem a 2010 előtti világ visszaállításával bíztak meg bennünket”.

László Imre így zárta levelét:

„Javaslom, tegyétek félre a személyes ellentéteket, és folytassuk a megkezdett közös munkát, Újbuda érdekében.”

Forrás: 444.hu

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Őszintén: ma ki a fenét érdekel ma, hogy a DK hogy akarja átmenteni a neki szimpatikus politikusokat?
Ezek is inkább a tanár tüntetéseken való minél nagyobb részvételre buzdíthatnák a szimpatizánsaikat, a helyett, hogy megmagyarázzák, hogy miért jó a kerületnek, ha újra zsíros fizetésű állásba helyezik ezeket!
Nessy
Én elhiszem, hogy a fideszes "politikusok" a jelenlegi bérek mellett kiállnak a fidesz mellett. Nekik tökéletes a 13 éves Orbán kormány működése! De azért sok évtizedet nem lehet kitörölni az életünkből, még ha manapság az is a célja pártunknak és kormányunknak! Tényleg, ezek a tiltakozók hol éltek, mit csináltak a törölni óhajtott évtizedekben?
Nessy
Rogán V. kerületi ingatlan bizniszeiről esetleg e mellé pár sor.
Toller Béla
@KisTehen: Végtére is, a kabinet vezetőit a polgi önmaga jelöli, ehhez nem klell szavazni, nem kell széles népi egyetértés. Ha majd rosszul működnek, lehet szavazni ellenük. De most nem érdemes megugatni ezt a lépést. Senkinek sem érdemes. És - persze -van aki meg nem számít.
Béla333
Ha a 2010 előtti politikusoknak van takargatni valója, akkor azzal, hogy nem állnak egyszer s mindenkorra félre, azzal a maffia további fennmaradását szolgálják. Ugyanis ők nem szégyenlősek a régi disznóságokat felhánytorgatni és ezzel a szavazóknak bemutatni, hogy tessék: ezeket akarjátok újra? A maffia is sáros, de szemérmességből vagy összefonódásból, vagy azért, mert impotensek a most ellenzéki politikusok ezt nem tárják hétről-hétre elénk.
Ezért vagyunk ebben a lehetetlen helyzetben.
Teljes megújulás nélkül nem megy...
evacica
Na ez a baj a mai ellenzékkel! Egymást pocskondiázzák ahelyett hogy együtt dolgoznának a változásért! A személyes sérelmek és érzelmek a szimpátia dominál a józan ész ellen!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.