A Tanítanék Mozgalom alapítója szerint álságos a diákok tanuláshoz való jogával érvelni, hiszen éppen az sérül a pedagógusok elbocsátásával.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Shikari
@Csizmás Kond: Igen! Ez a libsi horda neveli ki a kis divatbuzikat, kényszeríti be a normális gyerekek közé a szubkultúra mocskát, engedetlenkedik mindennel szemben, ami magyar és nemzeti. Kikényszeríti az iskolakerülés lehetőségét, pártolja a deviánsokat és a gyerekeinket terrorizálóknak kárpótlást ítéltet meg! El kell takarítani a tanári karból a fajtájukat és megkezdeni a nemzeti oktatást!
Aki Én
@Shikari: @Csizmás Kond: Remélem titeket fizet valaki, mert ezt a minőségi stand up-ot kár lenne ingyen elpazarolni.
Nessy
@Shikari: @Csizmás Kond: Uraim! Az, hogy egy értelmes diákból esetleg felnőtt korára egy jellemtelen, elvtelen mindenen és mindenkin áttaposó politikus, vagy egyéb vezető lesz, az nem a tanárok hibája, hanem a a fennálló hatalomé, és annak támogatóié!
Csizmás Kond
@Nessy: ...hát itt tévedted szerintem életedben a legnagyobbat. A gyerekért legelsősorban és felnőttkoráig mindenképpen a szülő a felelős, úgy a tanulási színvonaláért mint a magaviseletéért. Az iskola bár nevelő hatása is nagy van, mindenképp a tanulásra tanít, megtanítja hogyan és honnan kell valamit elsajátítani. A rendszer és hatalom meg azon kívül hogy lehetőséget ad vagy netalán nem ad a tanultak felhasználására a közösség felügyeletét szolgálja, és a beszedett adókból fenntarja a megélhetési feltételeket.
Az a hazug szociális maszlag, hogy az embert valaki más kell dédelgesse, irányba pofozza, etessen és megtörölje utána a száját csak addig volt hangsúlyos amíg minden élhető embert kötelező rabszolgaságba taszítottak, utána már amikor nem volt amit elvenni mástól ismét az lett a jelszó hogy az állam nem jó gazda és magánkézbe mindent.
Shikari
@Nessy: Arról nem is szólva, amiket Csizmás felsorolt, hogy a szülők nem azért adják be a gyerekeket az oktatási rendszerbe, hogy aztán a tanárok az önös vagy politikai érdekeik szerint manipulálják őket.
Ez nem kártétel a tanárok részéről már, hanem bűn!
Az a tanár, aki a törvényszegést, mint lehetséges példát adja a diákjainak, nem tanár, hanem egyszerű felforgató. Az ilyet el kell a gyerekek közeléből is távolítani!
Nessy
Félre értettek Uraim! Nevelheti a család, az iskola, ha más hatások később eltérítik! Lehet becsületes szülőknek, tanároknak nevelni a gyereket, ha az életben mást lát, és azt veszi a továbbiakban alapul!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.