Putyin kemény szavakkal üzent a Nyugatnak.

Putyin lehülyézte azokat, akik az orosz kultúrát el akarják törölni külföldön és kemény szavakkal üzent a "buta Nyugatnak"

Emmanuel Macron francia államfő és felesége, Brigitte Macron fogadja Vlagyimir Putyin orosz elnököt a dél-franciaországi elnöki rezidencián, Fort Breganconban 2019. augusztus 19-én. Fotó: MTI/EPA/AFP/Gerard Julien

Miközben a "hülye" emberek el akarják törölni az orosz kultúrát, addig Oroszország továbbra is támogatja más országok kultúrájának bemutatását – mondta Vlagyimir Putyin. Erről november 30-án beszélt Vlagyimir Putyin orosz elnök a szociális létesítmények megnyitó ünnepségén.

Az orosz elnök szerint a hülye emberek az orosz kultúra eltörlését tűzték ki célul. Ezzel szemben Oroszország továbbra is támogatja más országok kimagasló kulturális termékeinek bemutatását, emellett pedig az ezekben a művekben fellelhető eszmék és gondolatok közlését is.

Mi okosak vagyunk. Azok akik megpróbálják eltörölni a kultúránkat nem éppen mondhatóak annak

- mondta Vlagyimir Putyin, kommentálva a külföldi előadásokat is bemutató orosz Regionális Drámai Színház munkáját.

Putyin megjegyezte azt is, hogy Oroszországnak nem szabad más országok analógiája szerint fellépnie, és eltörölnie az ukrán kultúrát. Ezt megelőzően, október elején az orosz vezető azt is kijelentette, hogy Oroszország nagyon tisztel mindent, ami ukrán, beleértve a nyelvet és a kultúrát is. Mindezt az iz.ru orosz lap beszámolója szerint mondta. A Putyin-barát lap azt is hozzáteszi, hogy a

Nyugat az oroszellenes szankciók bevezetésével együtt elkezdte lemondani az orosz zenészek turnéit, művészek kiállításait, ami szerintük helytelen. 

Forrás: Origo, iz.ru

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
Senki nem akarja eltörölni az orosz kultúrát. Kizárólag a Putyin-rendszert kell átküldeni az óperenciás tengeren a múlt szemétdombjára.
Toller Béla
Vigyázz vologya, ha tényleg okosak az oroszok, felkennek a falra freskónak !
Alfa
az orosz inváziós háborús bűnös hadsereget,és a háborús bűnös zakkant putyint kell eltörölni nem az orosz kultúrát..
Ezek nem azonosak az orosz kultúrával !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.