A magyar oktatási rendszer állapotáról, a tanárok és a diákok mozgalmáról tájékoztattak európai döntéshozókat az érintettek Brüsszelben. Az uniós politikusok egyúttal azzal is szembesülhettek, hogy milyen hátrány éri azokat, akik a hatalommal szemben foglalnak állást, és ennek hangot is adnak.

Forrás: szabadeuropa.hu
Feltöltő: Eladott Ország
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
"Mert ez a NER ez ilyen jó rendszer. Szeretjük, nézzük, élvezzük, élünk benne engedelmesen, kedvesen, szépen. Miközben egy nemzet a saját maga ásta mocsokban süllyed el. Hogy legyen béke, olyan szép Putyin-féle, amit sokan akarnak, akik Orbán rendszerét tolják. Jó, legyen béke, vegyenek V. Putyinos, meg Z betűs kitűzőt, pólót, és egyéb kiegészítőket! Csak a világ kicsit is normálisabb felét hagyjuk már békén! Nem érdemli meg a világ, hogy Magyarország tönkretegye."
Clavigo
@Shikari: Akkor dolgozzál kukabúvár,,,ne itt lopd a napot.. !(is !)...
Béla333
Most minden bántó szándék nélkül: ha sokkolták az Uniós képviselőket a magyar oktatási viszonyok, akkor fogalmuk sem volt róla? De akkor mit csinálnak a megválasztott ellenzéki magyar uniós képviselők Brüsszelben, hogy eddig erről ott eddig nem is hallottak?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.