Kovács István a Karc FM rádiónak adott interjút.

A műsorban elmondta, hogy "nincsen semmilyen formális kapcsolat semmilyen politikai erővel, sem szervezeti, sem finanszírozási ügyekben".

A Megafon alapítója azt állítja, hogy semmilyen kapcsolatuk nincs a Fidesszel

Fotó: Facebook

Kovács István, az Alapjogokért Központ stratégiai igazgatója és a Megafon alapítója elmondta, hogy a Megafon projekt mögött "nem áll pártpénz".

Kovácsnak annyiban kétségkívül igaza van, hogy nem a Fidesz pénzeli őket, ennél súlyosabb a helyzet: maga az állam a finanszírozó, azaz közpénzből működnek.

Arra a hvg.hu cikke emlékeztetett, hogy a magyar kormányt és annak kommunikációját különböző módon támogató szervezetek finanszírozását a Rogán Antal vezetése alatt álló Miniszterelnöki Kabinetiroda szervezi egy közbenső civil szervezet, a Batthyány Lajos Alapítvány közbeiktatásával.

Kovács most ezt mondta a Karc FM-es interjúban:

"Tök őszintén mondom, hogy nincsen semmilyen formális kapcsolat semmilyen politikai erővel, sem szervezeti, sem finanszírozási ügyekben. Tehát azért kezdettől fogva egy nyílt sisakos, politikai szerveződésnek markánsan jobboldali, bármilyen politikával foglalkozó szerveződésnek a választások, az a fókuszában kell, hogy legyen. Tehát én kezdettől fogva azt mondom viszont, hogy a Megafon az nem egy választási projekt. Tehát az, amit mi kitűztünk célul, az messze túlmutat a bármelyik választáson, nemhogy a huszonkettesen."

Forrás: hvg.hu

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Törölt Nick
Ha szerelemből tolják a fideszpropagandát akkor még nagyobb a baj. Mert ugye ha pénzért, akkor még megáll, hogy fiatal voltam, kellett a pénz. De a fidesz iránti szerelem súlyos mentális problémákra utal.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Béla333
Maffiaállam szürke árnyékban dolgozó szervezete.
Manapság a közpénzből dolgozó szervezet az a maffia szervezete.
Ilyen időket élünk!
Nessy
Tessen mondani, ha nincs közük a fidesz alapítványához, amelyik a közpénzt osztja,akkor honnan ,. kitől kapnak pénzt, a kormányt támogató irományaikhoz?
Baker
@KisTehen: Nem láthatod..hiszen a jobberek kecskébe dugják :P
Törölt Nick
Ha szerelemből tolják a fideszpropagandát akkor még nagyobb a baj. Mert ugye ha pénzért, akkor még megáll, hogy fiatal voltam, kellett a pénz. De a fidesz iránti szerelem súlyos mentális problémákra utal.
Toller Béla
A bakszámla az nem formális kapcsolat, a többi meg magától értetődik ...
VASTAGBŐR
@Nessy: Ez egy nagyjó kérdés. Ezek az emberek életükbe nem dolgoztak. Semmilyen GDP-t pozitívan befolyásoló termelő tevékenységet nem végeztek. lol Bár lehet a Stefi baba csajszi, sok túlórával civilben éjjel nappal dolgozik hogy fennmaradjon és ne nanofon legyen.
VASTAGBŐR
a karvajarcú se dolgozott életbében .. mindegyik kis firkálógép .. bár azé szóljon mellette egyik másik járt iskolába is .. ottó bácsi is meg ez a másik tolhatná a sulit hisz tanár végzettsége van. ... helyette hablatyolnak a rádióban ..
Gazella
@KisTehen: stop. Baszó tehén. A fieszesek közpénzből és EUpénzből élnek vigadnak és ide tartoznak a NER kutyák.
Baker
@KisTehen: Dehogynem, hallhattuk a prosti sráctól! Nektek vagy a buzulás vagy a kecske kell :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.