A Tanárok a Tanárokért nevű közösség osztotta meg Facebook-oldalán azt a fenyegető levelet, amelyet a Budapesti Fazekas Mihály Gyakorló Általános Iskola és Gimnázium tanára kapott.

Így néz ki egy fenyegető levél, amit egy sztrájkoló tanár kapott saját igazgatójától
Fotó: MTI/Illyés Tibor

Az iskola igazgatója által aláírt dokumentumban a tanárnővel közlik, "több alkalommal jogosulatlanul nem vette fel a munkát", ezzel pedig 

korlátozza a tanulók tankötelezettségének teljesítését.

A tanárt azzal fenyegetik, hogy ha ez megismétlődik, rendkívüli felmentés lehet a vége.

A Facebook-oldal folyamatosan frissíti listáját, amely szerint már több tucat iskola tanárai döntöttek rendkívüli munkabeszüntetés mellett.

Forrás: Facebook

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

KisGenyo2
@rokker33: Nincsenek már igazgatók. Intézményvezetők vannak. A tankerületi fideszesek döntenek érdemben mindenről. Persze parancsra, nem szakmai alapon. Viszont jó kis prémiumokat kapnak érte.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Németh István
@Pálinkás Pál: elhíresült gennyfazék, megcsapolásra vár a magyar nemzetellenesek csőcselék csoportja részéről! Jó étvágyat !!! a magyar hazából egy falatot nem kaptok dögöljetek meg!
Pálinkás Pál
@Németh István: kussolj nemzethy köcsög...milyen magyar hazáról pofázol?...arról ,melyet egy retkes cigány vezet?...bele a szakadéka?!...hamarosan vége...bokázni fogtok a kötél végén...nektek a fegyház túl jó lenne...
Németh István
@Pálinkás Pál: a te hited szerint én nemzethy köcsög vagyok, hát igen DE NEMZETI! MAGYAR NEMZETI !!! DE te hülye még a "nemzet" fogalmának használatától is távol vagy olyan 10-20 millió fényévre! te egy valamiféle hulladék vagy amit értelmes ember állat csak eltaposni tud, mert semmire se jó! A cigánynak aposztrofált államférfinak az olyan hulladék mint te, legfeljebb a cipőtalpával találkozhat.
A lényeg, hogy az Európa nemzeteit gyilkolászó, tönkretevőn Eu. vezetés tűnjön el a picsába! Aztán, hogy rájöjjön ez a néhány nagyon hülye magát magyaroknak mondó barom, hogy az Eu vezetése kifejezetten a MAGYAR NÉP pusztítására esküdött fel! A járandóságok nem kifizetése, a sorozatos diszkriminációk nem a kormány munkássága ellen szólnak, hanem a népnek! A kormány a megkapott lehetőségeket a nemzet a nép érdekében hasznosítsa ezt bármikor ellenőrizhetik. Nos ezt a hasznosítást nem teszi lehetővé az eu. mert nekik a nemzet van útba! Miként az aljas szabó t. is kifejtette ne adja az eu. a járandóságot a kormány kezeihez mert a kormány nem érdemli meg >> holott nem a kormánynak adja hanem a népnek a javára amelynek felhasználását ellenőrizni lehet! Ezzel szemben ugye a "civileknek" miliárdokat akarnak küldeni! Kinek is a nemzet ellenségeknek, akik >> hova, kinek a saját embereik államellenes cselekményeik támogatására és nem a polgárok javára használnák fel a suskát!
miféle eu vezetés az ilyen??? Pont ők a gátjai egy Eu. tag nemzet inflációs akadályokkal szembeni küzdelmének! Szóval ilyen aljas tetvek vannak a magyarjaink között akik már diákként is hűlyének vannak nevelve, képzeljük csak el a tanáraikat, a fő-hülyéket!
Pálinkás Pál
@Németh István: nyomod a kamut,nemzetromboló cigánybérenc...
gazdag dezső
@KisGenyo2: És az ilyen intézményvezetők a jó állásukért, jó fizetésért mindenre képesek .Aljas mocskos söpredék embernek alig mondható gazemberek .
Lepényleső
Van ezzel a baj,ez nem úgy néz ki mint egy szemléltető történelem óra az ötvenes évekről?
(Ami nyilván előre mutató vagy van időben,mert hátra nem megyünk ebben sem,- nehogy a
kiskirály ispánok kora vissza jöjjön,- semmiképpen?)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.