Így a cégnek több töltőállomása lett Lengyelországban, mint Magyarországon.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

teuton
Azert vasaroltak fel, hogy ott sem legyen a kutakon üzemanyag???
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Toller Béla
Azokat is el kell látni valakinek, nem igaz ? Csak legalább ne pofázna összevissza a MOL ! Vagy tartóztatnák le a vezérkart a nemzeti ellátási kötelezettsége megszegése miatt !
teuton
@KisTehen: Te tenyleg analfabeta vagy! A MOL nem kapja az orsz penzt, hanem fizet az oroszoknak az olajert! Többet, mint a vilagpiaci ar, a gazdad es a Szofoso jovoltabol!
balos
@teuton: A valóságot nem látják,mert oly mély a nemzethy "érzés" ott bent a muszka picsában!Ja és nekik külön "fűtik" a helyet a pénzünkből!CSAK,hogy örüljenek!
balos
A durbincs elnvezésű turulgeci,most éppen az örmény seggben keresi a török rokonságát!
teuton
@KisTehen: Tenyleg analfabeta vagy! Te magad irtad; "a lengyelek orosz olajos pénzt fogadtak el..." Erre irtam en, hogy semmifele orosz olajos penzröl nincs szo, mert MO nem KAPJA, hanem putyilinak FIZETI a penzt! Tehat mifele orosz penz??? A MAGYAR ADOFIZETÖK penze van kiadva!!!
Törölt Nick
A MOL is egy mocskos hazaáruló, mert eladja más országnak drágábban. Nálunk meg ócccsó csak nincs. Begb*sszák a Qrva anyjukat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.